Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ya kokuyor ama herzaman değil arada nefes alırken değişik bir koku geliyor dikişlerden öyle çevredekiler anlamıyor cnm merak etme. Heheh vuran olmuş mudur bilmem ama bir sürü farklı tepkiyle karşılaştığına eminim. Biride bendim mesela vurmadım ama yarım saat benle uğraştı korkumdan dikişlerimi elletmemiştim bir dakika durun durun deyip durmuştum aklıma geldikçe gülüyorum ya 😃

aha aha koptummm 😊hayal ettim elinde makas seni kovaliyor 😊bakalim yarin ben ne yapacagim 😊

Cnm kurtuldun mu silikon tamponlardan ve dikişlerden? Durumlar nasıl? Burnun nasıl olmuş??

evet canim ...dikisler alinirken canim baya yandi ama silikon ve alci cok sikintili olmadi allahtan 😊adamcagiz alismis galiba bekleyelim mi biraz bende yok devam edelim deyince masallah size dedi ...burun sis ve kalkik tabi degisecek zamanla ama genel olarak nisanlim pek begendi bende memnun kaldim ..tekrar bant yapti cuma gunu kendim cikaracagim .bu arada ic dikisler kendinden eriyen dikislermis bilgin olsun 😊

Ben bora beyi baya korkutmuştum rengim falan atmıştı dikişleri alırken sen devam edin deyince maşallah demiştir tabi kim bilir başkaları daha neler çektiriyor adama 😃 şimdi çok kalkıktır o tahmin edebiliyorum ama emin ol çok değişecek benimki epey indi mesela. Inşallah 3 ay dolmadan tüm dikişler erir yaa adamı uğraşırmak istemiyorum o günkü gibi 😃

Cuma gunu bora beye amelıyat oluyorum. İnş guzel hayalımdekı hokka buruna kavusurum. Cok heycanlıyım ☺️😊

ozellikle bu soruyu senin icin sordum .desene adamcagiz yirtti 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ozellikle bu soruyu senin icin sordum .desene adamcagiz yirtti 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol cnm 😊 iç dikişleri bende sormuştum eriyecek kendi demişti ama nedense inanasım gelmiyor sanki kendisi alana kadar kalacak gibi geliyor. taş gibi duruyor burnumun içinde yahuu nasıl erir ki o 😃 ya acımasında 3 ay dolunca alsa da olur yeter ki acımasın 😃

panik yok canim eriyecek 😊 bepanthene i artik gunde 1 kez yap dedi ama ici cok kuruyor kaskati ...arada kulak cubu ile yumusatiyorum ama sonra hemen kuruyor ..senin yumusatmak icin kullandigin bir krem veya yag varmi deniz suyu disinda ?

panik yok canim eriyecek 😊 bepanthene i artik gunde 1 kez yap dedi ama ici cok kuruyor kaskati ...arada kulak cubu ile yumusatiyorum ama sonra hemen kuruyor ..senin yumusatmak icin kullandigin bir krem veya yag varmi deniz suyu disinda ?

Deniz suyu dışında içini yumuşatmak için badem yağı kullandım kulak çubuğuyla içine damlatıyordum üstüne birde bepanthene sürüyordum. Kuruması zaman içinde geçecek cnm şimdi içi yara kabuk bağlayacak zamanla sen temizledikçe açılacak ve kuruma ortadan kalkacak. Birazcık daha sabret 😊

tamam o zaman bende badem yagi alayim icine sureyim .gunde kac kez uyguluyorsun .biliyorsun azi da cogu da zarar .

tamam o zaman bende badem yagi alayim icine sureyim .gunde kac kez uyguluyorsun .biliyorsun azi da cogu da zarar .

Badem yağını bora bey değilde başka bir doktor söylemişti arkadaşımın kuzeni kbb ci o söylemişti. Ama iyi geldi ilk günlerde günde iki kez sürmüştüm sonra bire düşürmüştüm

Badem yağını bora bey değilde başka bir doktor söylemişti arkadaşımın kuzeni kbb ci o söylemişti. Ama iyi geldi ilk günlerde günde iki kez sürmüştüm sonra bire düşürmüştüm
bugun alip surmeye basladim biraz olsun burnumun icindeki gerginligi ve sertligi aldi tsk ederim canim .peki sen ne kadar sure kullandin badem yagini ?

bugun alip surmeye basladim biraz olsun burnumun icindeki gerginligi ve sertligi aldi tsk ederim canim .peki sen ne kadar sure kullandin badem yagini ?

Rica ederim cnm iyi geldiğine sevindim bende birçok şeyi burda öğrendim nasıl bi süreç olduğunu falan birbirimize yardımcı olmalıyız burda 😉 ben şişenin yarısını bitirmiştim canım zaten yeterli olmuştu senin bundan sonra kabuklar iyileşmeye başlar artık 😃

evet tatlim burasi gercekten insana cok yardimci oluyor ve moral veriyor 😊 yarin bantlar cikiyor burundan sonra burnis ortaya cikacak 😊ilk alciyi kesti aynaya bakin dedi ya dedim bu kim 😊acaip garipsedim kendimi aha aha 😊irtibati kesmeyelim seninle 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…