Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sanırım burası olmasaydı bora beyi bulamazdım burdaki yorumlar ister istemez seçim yapmanı etkiliyor ve kolaylaştırıyor. Ya yüzümüzün tam ortasında burnumuz direk sima tip herşeyi değiştiriyor. Ben Hergün değişimleri görmek için resim çekiyorum sağdan soldan ve bakıyorum ki eski benle alakam yok şuan. Sende öyle yap inanılmaz değişiyor çünkü. Allah tüm ameliyat olacaklara istediği gibi bir burun nasip etsin insana farklı bir özgüven katıyormuş😊 Evt cnm haberleşelim hep inşallah hep iyi haberler olur dahada güzelleşsin burnumuz inşallahhhh 😃

Bugun ameliyat oldum ama burnum kanıyor sureklı tampon deıstrıorum. Sznde ılk gun böle kanadımı ya😢 yarın tamponlar alıncak sızınde ertesı gun mu tampon alındı

Bugun ameliyat oldum ama burnum kanıyor sureklı tampon deıstrıorum. Sznde ılk gun böle kanadımı ya😢 yarın tamponlar alıncak sızınde ertesı gun mu tampon alındı

Geçmiş olsun.. Sakin ol cnm kanama olur benimde ameliyattan sonra kanama olmuştu tampon alınana kadar sürekli değiştirmiştik yarın geçecektir rahat ol

merhaba kızlar bugun bora bey ıle randevum vardı gorustuk kendısı hızlı hızlı surecı kısaca anlattı ama malum bu sıtede lısans yaptık hep bıldıgım seylerdı :) oyle ozguvenlı anlattıkı guvendım sankı ona rısklerındende bahsettı tabıkı dogal olmasından yanayız vs vs. Neysekı ekıme gun aldık :) hayırlı olur ınsallah. Deneyımlı olanlar varsa yardımcı olsun napıyım needıyım cok heycanlıyım dogrusu bır aksılık olucak yada ıstedıgım gbı olmıcak cok canm yanıcak dıye acayıp korkuyorum

Mrb. Ben 3 gun once bora beye amelıyat oldum . İlk 2 gun bıraz sıkıntılı olabılıyor cunku nefes alamıyorsun sureklı agızdan nefes alıyosun. Bugun cok daha ıyıyım ıns dahada ıyı olucam. Senın daha zamanın var stres yapma kararlı ol gersı kolay.

pekı seklı nasıl suan kendısı kbb cı oldugu ıcın nefeste problemım olmaz dıyorum ama seklı nasıl olur acaba o benı merakta bırakıyor. Bıde malum morluklar rıca etsem foto paylasır mısın benmle oncesı sonrası olarak Allah hepmze yardmcı olsun

Albumlere koydum amelıyatdan sonrakı fotoları bakabılırsın cnm. Ilerleyen gunlerde yıne koyucam fıkır sahıbı olmanız ıcın.

Arkadaslar bugun 4. Gunum bogazlarım cok agrıyor acıyor bısı yıyemıorum yutkunamıyorum. Gecer dıyorum ama gecmıyor. Szdede amelıyattan sonra bogazlarda bole sorun yasandımı?

Arkadaslar bugun 4. Gunum bogazlarım cok agrıyor acıyor bısı yıyemıorum yutkunamıyorum. Gecer dıyorum ama gecmıyor. Szdede amelıyattan sonra bogazlarda bole sorun yasandımı?

Benzer durum bendede olmuştu ameliyattan 2 gün sonra başlamıştı boğaz ağrısı 1 haftaya yakın sürmüştü Hiçbirşey yiyememiştim. Sürekli ağızdan nefes andığın için Yada ameliyat sırasında boğaza takılan hortumun tahriş etmesinden dolayı olabilir cnm. Sana tavsiyem pastiller var birde boğaz spreyi aldım ben ikisi rahatlatmıştı biraz. Geçmiş olsun

Ben hortumu olayını hıc dusunmemıstım haklısın cnm kesın ondan amelıyattan cıktıgım anda basladı bogazlarım hala dewam edıyor. Tesekkur ederım cnm

Ben hortumu olayını hıc dusunmemıstım haklısın cnm kesın ondan amelıyattan cıktıgım anda basladı bogazlarım hala dewam edıyor. Tesekkur ederım cnm
oncelikle gecmis olsun ben 15 gun once bora beye ameliyat oldum ben ilk gun pastil ve tantuma baslamistim .1 gece hastanede kalmayi tercih etmistim .ertesi gunu tampon cikinca rahat ettim.ancak silikon tamponlar cikana kadar tam rahatlayamiyorsun maalesef .pastil ve tantum a mutlaka devam et ve bol bol su ic .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba, pastıl agrı kesıcı morluk gıderıcı vs vs kısaca amelıyat sonrası hangı ılacı ne zaman ve ne amacla kullandıysan ısımlerıyle beraber paylasır mısınız benmle

Merhaba kizlar,

Ben iki gun once bora bey ile gorusup temmuzun ilk haftasi icin gun aldim. Yaklasik iki senedir ameliyat olmak istiyordum ama bir turlu firsat bulamiyordum. burdaki yorumlardan ve gorusmemizden sonra ikna oldum nihayet:)

Benim ricam ameliyat olan arkadaslar fotograf paylastilar mi bilemiyorum, siteyi cok etkin kullanamiyorum henuz o sebeple sdece bir kac kisinin fotosunu gorebildm. burada oncesi sonrasi fotograflarini paylasabilir misiniz?

ameliyatımı 25 nisanda olmuştum, memnunum şu an için, içini temizlemek için hala bazen okyanus spreyi kullanıyorum, çok sümkürerek zorlamak istemediğimde özellikle. içini yumuşatmak için de rinopathenia vermişti dr, 2. kutusunu kullanıyorum baya gerginliğini alıyor. ödemler için de arnica kullanıyorum çok düzenli olmasa da, ama günde 1 kez olsun sürmeye özen gösteriyorum. bora bey dikiş izinin geçmesinde de faydası olacağını söylemişti.

bunun dışında çift yastıkla yatmayı bıraktım, artık sabahları eskisi kadar şişmiyor, gittikçe ucu inip kavisi belirginleşiyor, şeklen ben yüzüme yakıştırıyorum burnumu..

iç dikişler kendisi bazen parça parça düşüyor, 2 gün önce kocaman bir parça çıktı. tıpkı misina gibi.. erimekten ziyade parça parça çıktı benimkiler. ama burun iç üst kısımlarda hala var sanırım, minicik top top şişlikler var (burun içinden bahsediyorum, rahatsız edici değiller, sanırım oralar da dikiş yerleri) onlar da zamanla küçülüyor. kemiklerde de bir inme gözlemliyorum, yani ilk zamanlar kemikler de şişti sanırım, artık daha küçük geliyor burun elime.

zaman zaman asimetrik göründüğü oluyor burnun çünkü hala ödem var, o gece ne tarafa yattığıma bağlı olarak bir taraf bazen daha şiş olabiliyor. ama özellikle arnica sürüp yattığımda olmuyor, eskiye göre yumuşadı burnum baya, en ucu sert sadece, o da küçük bir alan.

Arkadaslar bugun 8 gunluk burnum. Burun ıcındekı yaralar ne kadar zmnda gecıyor. Sırf kabuk ıcı burnumun. Daha cok mu surcek bu durum

canımm çok sevindim senin mutlu olmana.Benim sorunum kalmadı sayılır bende seninle aynı tarihlerde olmuştum ama gitgide daha da kötüleşiyor benim burnum.Kavisi ilk açıldıgında çok güzeldi şimdi kavisi kayboldu.şeklini begenmemeye başladım.Ben ameliyat sonrasında bogaz ağrısından şikayetçi olmamama ve ödemimin de çok olmamasına rağmen sonuçtan çok da memnun değilim.3. ay kontrolümü bekliyorum bakalım Bora bey ne diyecek.Bu arada iç dikişlerim benim de hala duruyor eger düşmezse kendisi alıyormuş kontrolde..

Arkadaslar bugun 8 gunluk burnum. Burun ıcındekı yaralar ne kadar zmnda gecıyor. Sırf kabuk ıcı burnumun. Daha cok mu surcek bu durum

canim benim 22 gun oldu hala kabuklanmalar devam ediyor .2-3 aya ancak rahatlar diye dusunuyorum.dikislerim alindiktan sonra denize girmistim hem odemi azaltti hemde icini rahatlatti .Sakin fazla kurcalama mumkun oldugu kadar icini yumusak tutmaya calis oyle rahat edersin ancak .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun 10. Gun bantı cıkardım. Bnm burnumda hıc kavıs yok cok moralm bozuldu bole olmasını ıstemedım kı. Dr zmnla kavıslencrk dedı de burdada zmnla kavısın azaldgnı yazmıs arkadaslar . Hangısı dogru ki (

Eklentiler

• $image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 221

Moralini bozma masaj falan verdiyse yap.Benim ödemim yoktu mesela çok fazla,masaja gerek yok istersen arada yaparsın demişti.kavisi falan çok güzeldi ama şuanda kavisi kalmadı ilk baştaki kibar görüntü de gitti ucu daha bi toparlaklaştı ayrıca deliklerdeki eşitsizlik kaybolur demişti ama hiç bir değişme yok.bariz kötü duruyor.Başka arkadaşlar geçer 6 ayda çok değişir yazmışlar.O yüzden bir şey diyemiyorum.Bende kavisli istemiştim ama kayboldu kavisim, malesef delikler bile kötü :S

hadi ya üzüldüm canım senin adına, ben memnunum şu an açıkçası, ucundaki ödemler de inince bir görmek lazım tabi, benim kavisim belirginleşti zamanla, belki ödemler düzensiz ve yamuk yumuk indiği için şu an ki haliyle öyledir. bekle bakalım biraz, dediğin gibi kontrolde bir görüşürsün

bende bu burunda kavis şu an da var ve zamanla ödem indikçe daha da belirginleşecek benim fikrim bu, 10 gün çok erken hem daha çok birşey belli olmaz diye düşünüyorum ama Bora Bey bilir tabi en iyisini,kendi yaptı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…