15 gun once bora beye amelıyat oldum ama burnumdan hıc memnun deılım. Hıc kavıs yok hatta kemık bıle duruyor dıyebılırım burun ucum top gıbı amelıyattan oncesıyle bırebır aynı . Revızyon olsam bu ucretlımı oluyor sonucta dr bnm ıcıme sınen bı burun yapmadı kı hıc yuzyuze soyle olsun dıye konusmadk bıle kndı kafasına gore yaptgı bır burun. Sınırımden aglıcam nerdeyse cok mutsuzum
Sanırım burası olmasaydı bora beyi bulamazdım burdaki yorumlar ister istemez seçim yapmanı etkiliyor ve kolaylaştırıyor. Ya yüzümüzün tam ortasında burnumuz direk sima tip herşeyi değiştiriyor. Ben Hergün değişimleri görmek için resim çekiyorum sağdan soldan ve bakıyorum ki eski benle alakam yok şuan. Sende öyle yap inanılmaz değişiyor çünkü. Allah tüm ameliyat olacaklara istediği gibi bir burun nasip etsin insana farklı bir özgüven katıyormuş😊 Evt cnm haberleşelim hep inşallah hep iyi haberler olur dahada güzelleşsin burnumuz inşallahhhh 😃
Hitayyy nerdesin 😊 nasilsin ? ben gittikce toparlaniyorum .Seninde dedigin gibi burun surekli degisiyor 😊Birde burnumun icindeki sertlik olmasa .Yahu ipler pek sert bunlar nasil eriyecek merak ediyorum .Ayrica 2 gun once siyah nokta ve minik sivilceler olustu yuz temizligine dikkat ediyorum ve tonik vs kullaniyorum .Senin olustumu ? benim 1 ay dolmak uzere okyanus suyunu badem yagi ve bepantheni daha ne kadar kullanayim .Malum sen benden daha deneyimlisin ya 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cevaplar icin tskler canim 😊 parmagimi icine soktugumda iplerle karsilasiyorum masallah diken gibiler semsert 😊 sivilce degilde siyah noktalar rahatsiz ediyor .Gececekse sorun yok tabi .Kabuklanma gecti sanirim 😊 dikis ve odemden pek anlamadim sanirim .Burun surekli degisiyor .Sabahlari sis patates gibi aha aha sonra iniyor .Genel sekli iyi gibi ama daha tam fikir yurutmek icin cok erken .Nefes rahat aliyorum bu benim icin cok onemliydi biliyorsun .Beklentimi de gorsel anlamda yuksek tutmuyorum o tuzden takinti hale getirmedim .Senin burnis nasil ? memnunmusun ?Burdayım tatlım aklıma gelmiştin sen benden önce yazmışsın 😊 zor günler geçti gitti bundan sonrası her geçen gün daha iyi olacak canım. Şimdi sorularını cevaplamaya başlayayım o iç dikişler fena biraz. Benim 3 ayımın bitmesine 1 hafta kaldı hala duruyorlar ve taş gibi sert sanırım kendiliğinden erimedi bora bey alacak gibi görünüyor acımaz inşallah korkuyorum hala seninki eriyebilir tabi kişiye göre değişiyor. Minik sivilceler bendede oldu ki ben bu yaşıma kadar hiç sivilcelenmemiş biriyim düşün ona rağmen oldu. temizliğime dikkat ediyorum ekstradan birşey yapmadım açıkçası zaten bazen çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor fazla takılma sende canım. Okyanus suyu son bi tüp var bitsin bırakmayı düşünüyorum. Badem yağını kabuklanma bitene kadar kullandım senin kabuklanma geçmiş olması lazım. Bepantheni de bırakalı çok oldu canım normale dönmeye başladı çünkü burnum. Senin şekil olarak nasıl oldu içine sindi mi gerçi hala değişiyordur benim burnum bile değişiyor 😊
cevaplar icin tskler canim 😊 parmagimi icine soktugumda iplerle karsilasiyorum masallah diken gibiler semsert 😊 sivilce degilde siyah noktalar rahatsiz ediyor .Gececekse sorun yok tabi .Kabuklanma gecti sanirim 😊 dikis ve odemden pek anlamadim sanirim .Burun surekli degisiyor .Sabahlari sis patates gibi aha aha sonra iniyor .Genel sekli iyi gibi ama daha tam fikir yurutmek icin cok erken .Nefes rahat aliyorum bu benim icin cok onemliydi biliyorsun .Beklentimi de gorsel anlamda yuksek tutmuyorum o tuzden takinti hale getirmedim .Senin burnis nasil ? memnunmusun ?
tabi tabi ...genel anlamda memnunum .Tanimayanlar su sis ve odemli haliyle bile estetik oldugumu anlamiyor .Taniyanlar ise cok dogal gorundugunu soyluyorlar.Senin icinde cok sevindim canim .Hem saglik anlaminda rahatlamissin hemde guzel bir burnisin olmus 😊 darisi isteyen herkesin basina 😊Aynen aslında fikir yürütmek için erken ama az çok belli ediyor kendini artık diye düşünüyorum :) bende senin gibi en çok rahat nefes almama ve yıllardır geçmeyen baş ağrılarımın geçtiğine seviniyorum. Şekle gelirsek çok memnunum yalnız biraz daha ödemim var sanırım üst kısımlar hala gergin benim. ilk başlarda top gibi şiş olan ucu iniyor o halinden eser kalmadı pek. Iyiki olmuşum diyorum tüm eziyete değdi :))
Ben hıc memnun degılım beklentımın cok altında foto koydum albumden bakabılırsın . Aldrdhım kemer yerlı yerınde duruyor . Zmn dıyorlar da bakalm zmnla ne olucak soyledıklerımı ıns gerı almak zorunda kalırımKizlar bende ekimde ameliyat olacagim ama olumsuz yorumlari okudukca insan bi tedirgin oluyor en azindan foto koyar misiniz oncesi ve sonrası. Tesekkurler
Bugun 10. Gun bantı cıkardım. Bnm burnumda hıc kavıs yok cok moralm bozuldu bole olmasını ıstemedım kı. Dr zmnla kavıslencrk dedı de burdada zmnla kavısın azaldgnı yazmıs arkadaslar . Hangısı dogru ki(
26 martta Bora Karaaliye deviasyon+estetik ameliyatı olucam çok heyecanlıyım. umarım iyi geçer. Ameliyat sonrası ne kadar zamanda düzelir burnum acaba?
Ben hortumu olayını hıc dusunmemıstım haklısın cnm kesın ondan amelıyattan cıktıgım anda basladı bogazlarım hala dewam edıyor. Tesekkur ederım cnm
herkese merhabalar ameliyat olmuş herkese geçmiş olsun benim erkek arkadaşımun burnu uzun ucu büyük ve sanıırm küçükken geçirdiği bi kaza sonucu burnunda önden bakınca yamukluk var , haklı olarak ameliyat olmak istemiyor daha çok kötü olacağından korkuyor doğal olmamasından ve bir bayan burnu gibi olmasından korkuyor sizce erkekler için uygunmudur bu doktor tavsiye edermisiniz?
Bugun 10. Gun bantı cıkardım. Bnm burnumda hıc kavıs yok cok moralm bozuldu bole olmasını ıstemedım kı. Dr zmnla kavıslencrk dedı de burdada zmnla kavısın azaldgnı yazmıs arkadaslar . Hangısı dogru ki(
Moralini bozma masaj falan verdiyse yap.Benim ödemim yoktu mesela çok fazla,masaja gerek yok istersen arada yaparsın demişti.kavisi falan çok güzeldi ama şuanda kavisi kalmadı ilk baştaki kibar görüntü de gitti ucu daha bi toparlaklaştı ayrıca deliklerdeki eşitsizlik kaybolur demişti ama hiç bir değişme yok.bariz kötü duruyor.Başka arkadaşlar geçer 6 ayda çok değişir yazmışlar.O yüzden bir şey diyemiyorum.Bende kavisli istemiştim ama kayboldu kavisim, malesef delikler bile kötü :S
hadi ya üzüldüm canım senin adına, ben memnunum şu an açıkçası, ucundaki ödemler de inince bir görmek lazım tabi, benim kavisim belirginleşti zamanla, belki ödemler düzensiz ve yamuk yumuk indiği için şu an ki haliyle öyledir. bekle bakalım biraz, dediğin gibi kontrolde bir görüşürsün
bende bu burunda kavis şu an da var ve zamanla ödem indikçe daha da belirginleşecek benim fikrim bu, 10 gün çok erken hem daha çok birşey belli olmaz diye düşünüyorum ama Bora Bey bilir tabi en iyisini,kendi yaptı sonuçta
benimde bugün alçı silikon ve dikişler alındı ama bora bey olmadığı için başka doktor aldı 1 hafta sonra gidicem masaj falan verir belki hem nasıl olduğuna bakar ucu top gibi ve çok sert ama zamanla geçicek
15 gun once bora beye amelıyat oldum ama burnumdan hıc memnun deılım. Hıc kavıs yok hatta kemık bıle duruyor dıyebılırım burun ucum top gıbı amelıyattan oncesıyle bırebır aynı . Revızyon olsam bu ucretlımı oluyor sonucta dr bnm ıcıme sınen bı burun yapmadı kı hıc yuzyuze soyle olsun dıye konusmadk bıle kndı kafasına gore yaptgı bır burun. Sınırımden aglıcam nerdeyse cok mutsuzum
Tabi ki paylasirim insallah hersey istedigimiz gibi olur.. Ama hemen olup bitmesini istiyorum.. Ve bu arada Hayirli olsun insallah cok mutlu olursunuz :)
Simdi ki Burnumu koyacam Albüme bakarsin sonra bide amaliyat olduktan sonra koyarim :) Ama Bora beye nedense cok Güveniyorum insallah Güvenimizi bosa cikarmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?