Kizlar merhabalar bende Bu cuma Gunu bora beye ameliyat olmak icin gun aldim cok korkuyorum hayatimdaki ilk ameliyatim olucak nasil oldunuz iyimisiniz suan memnunmusunuz onerirmisiniz yoksa yol yakinken doneyim mi:) benim burnum kemerli oldugundan istemistim ameliyat olmayi ama Asiri decerede bir kemerimde yok acikcasi cok rahatsizlikta duymuyorum amelyat olma diyen gayet normal senin burnun diyen arkadaslarim ve babam dusuncelerimi etkilemekte ondan suan kararsizliklar cercevesinde kaldim ben cok abarti bir burunda istemiyorum acikcasida bana yardimci olabilrmisiniz cok arada hissetmeye basladim kendimi ya sonrasi guzel olmassa ve pisman olursam diye dusunceler Aldi beni. Morarti sislik odem Gercekten dedikleri gibi tam 1 haftada geciyormu birde gozumuzun beyazina bazi fotolarda arkadaslarinkinde kan oturdugunu gordum sizdede gerceklestimi Acaba simdiden tesekkurler arkadaslar
geçmiş olsun şimdiden canım :) bora bey gerçekten iyi bir doktor ben çok memnunum şahsen. Morarmalar ve şişlikler 2 3 günden sonra yavaş yavaş azalıyor 1 ayda şişliklerin %80'i geçiyor diğerleride 6 ay ve 1 yıl arasında geçiyor benim 3 hafta oldu nefes almamda normal arada tıkanıyo gibi ama sorun değil :) benim hala göz altımda açık yeşil renk var onlarda geçer heraldebenim morlukların tam olarak geçmesi 2 haftayı buldu şişliklerde 10 günde falan geçmişti ama tabi herkesin cildi farklı bazı citler hemen morarıyor bazıları morarmıyor. Umarım istediğin burna kavuşursun :)
Arkadasim oncelikle cok gecmis Olsun doktor konusunda beni cok rahatlattigin icinde tesekkur ederim tahminimince bnmde odem ve morluklarim gec gecer diye dusunmekteyim biyere hafif carpsam hemen moraran bir yapim var Cunku Olsun Vardin hersey gonlumuze gore Olsun da :) ameliyat stressim ve korkumda her gecen gun artiyordu sayende biraz daha rahatladim suan nasil durumda burnun gorme sansim varmi Acaba fotorafini Vs mail adresimi verwen cnm sana?
geçmiş olsun şimdiden canım :) bora bey gerçekten iyi bir doktor ben çok memnunum şahsen. Morarmalar ve şişlikler 2 3 günden sonra yavaş yavaş azalıyor 1 ayda şişliklerin %80'i geçiyor diğerleride 6 ay ve 1 yıl arasında geçiyor benim 3 hafta oldu nefes almamda normal arada tıkanıyo gibi ama sorun değil :) benim hala göz altımda açık yeşil renk var onlarda geçer heraldebenim morlukların tam olarak geçmesi 2 haftayı buldu şişliklerde 10 günde falan geçmişti ama tabi herkesin cildi farklı bazı citler hemen morarıyor bazıları morarmıyor. Umarım istediğin burna kavuşursun :)
albüme eklicem ordan bakabilirsin canım :)
Peki o zaman ne zaman ekleyebilirsin cnm?
ekledim arkadaşlık isteğini kabul edersen bakabilirsin
3 haftalik olmasina ragmen gayet iyi gozukuyorsun sisliklerin Inince Dahada Degisir zaten nefes Alma durumun morarmalarin sismen kac duzeldi cnm? Rahat nefes ve koku alabiliyormusun suan 3 haftami oldu olali tampon cikarirken acin oldumu?
benimde bugün alçı silikon ve dikişler alındı ama bora bey olmadığı için başka doktor aldı 1 hafta sonra gidicem masaj falan verir belki hem nasıl olduğuna bakar ucu top gibi ve çok sert ama zamanla geçicek
Canim uzerinden baya gecmis yazmanin ama silikon ve diksiler alinirken bir aci ya da sizi oluyor mu, nasil bir surec biraz anlatabilir misin
dikişler alınırken acıyor birazcık evet yalan söylemiyim şimdi ama silikon hiç acımıyor tampon gibi değil yani acıtmıyor alırken :) ben dikişleri aldırmaya gittiğimde bora bey yoktu o yüzden yahya bey aldı dikişleri o zamanda şişlik yanaklarıma kadar inmişti benim sanırım 2 haftada geçti o kadr belli olmuyordu artık morluklar geçtikçe göz altlarında yeşil renk kalıyor benim hala azcık yeşil renk var sol gözaltımda oda geçiyor yavaş yavaş benim sol göz kapağımda da vardıama geçti o morluk hiç yok şu an ben hergün okyanus suyu ile temizlemeye devam ediyorum bora bey bitince tekrar almana gerek yok demişti ama ben yinede alıcam burnumu silmeye korkuyorum azcık o iyi oluyo :) bide yatarken bepanthol sürüyorum:) hayat hikayemi anlatmış gibi oldu azıcık
Guzel yazmissin detayli detayli canim trsekkur edrim:) benim gibi yeni olanlar ve olmayi dusunenler icin yardimci oluyor yorumlarin . Hii aciyo biraz demek kiianladim. Peki dikisler burnun on kisminda belli zaten de iceride de var mi, ben uyanikken burnumun icine biseyler sokacaklar diye odum kopuyo ya ucundakileri mi aliyolar yoksa sadece?
Kayisi yagi morluklarin gecmesini hizlandiriyormus sanirim, gerci fotograflarina baktim pek belli olmuyor sende oyle morluk ya da yesillik :) gayet guzel gorunuyorsun basarili olmus, gule gule kullan yeni burnunu:)
Benim yakin bir arkadasim baska bir doktora yaptirdi izmirde, her doktorun farkli tabi ama ona silikonlar ciktiktan sonra kullan spreti demis, sen hemen tamponlar ciktiktan sonra mi basladin spreye?? Benim burnum bildigin tikali cunku onu nasil cekicem iceri bilemedim :)
ekledim arkadaşlık isteğini kabul edersen bakabilirsin
Cok gecmis Olsun burnumut umarim biran Once istedigin Burna kavusursun cnm bende Bu cuma amelyat Olucam cok korkuyorum ameliyata alinmadan bora beyle konusma sansin oldumu tekrar cnm?Guzel yazmissin detayli detayli canim trsekkur edrim:) benim gibi yeni olanlar ve olmayi dusunenler icin yardimci oluyor yorumlarin . Hii aciyo biraz demek kiianladim. Peki dikisler burnun on kisminda belli zaten de iceride de var mi, ben uyanikken burnumun icine biseyler sokacaklar diye odum kopuyo ya ucundakileri mi aliyolar yoksa sadece?
Kayisi yagi morluklarin gecmesini hizlandiriyormus sanirim, gerci fotograflarina baktim pek belli olmuyor sende oyle morluk ya da yesillik :) gayet guzel gorunuyorsun basarili olmus, gule gule kullan yeni burnunu:)
Benim yakin bir arkadasim baska bir doktora yaptirdi izmirde, her doktorun farkli tabi ama ona silikonlar ciktiktan sonra kullan spreti demis, sen hemen tamponlar ciktiktan sonra mi basladin spreye?? Benim burnum bildigin tikali cunku onu nasil cekicem iceri bilemedim :)
Cok gecmis Olsun burnumut umarim biran Once istedigin Burna kavusursun cnm bende Bu cuma amelyat Olucam cok korkuyorum ameliyata alinmadan bora beyle konusma sansin oldumu tekrar cnm?
Teşekkür ederim :) burnunun içindekiler zamanla ericek onları almıyorlar sadece burun ucundakiler. Sprey derken? okyanus suyu kullanıyorum ben burun tıkalıyken pek olmuyo ama yavaş yavaş sızıntılar azaltığında burun açılmaya başlıyo daha sonra burundan sıktığın su diğer burun deliğinden geliyo ve temizlenmiş oluyo daha sonra kulak çubuğuylada temizleyebilirsin ama çok içeri sokmaman lazım. Beni kayısı yağını çok kullanmadım çünkü göz çevremi mahvetti pul pul oldu bende pek bi etki ettiğini düşünmüyorum açıkçasıbende 2 3 kullandıktan sonra bıraktım ama günde 2 defa alçı çıktıktan sonra sanırım 3 4 gün daha buz koydum ben hala 2 yastıkla yatıyorum dümdüz yatamadığım için yan dönüyorum bora beye sorucaktım ama unuttum bende aramadım bidaha eğer birşey olursa gel dedi öyle işte :)
Cok gecmis Olsun burnumut umarim biran Once istedigin Burna kavusursun cnm bende Bu cuma amelyat Olucam cok korkuyorum ameliyata alinmadan bora beyle konusma sansin oldumu tekrar cnm?
Bende gecen pazartesi ameliyat oldum. Yarin silikon tamponlari alacak Bora Bey. Biraz korkuyorum.
Benim morluklarim 1 haftada nerdeyse tamamen gecti. Benim cildim cok hassas olmasina ragmen fazla morarmadi. Ilk basta hizli bir sekilde morarmaya basladi. Eve gelir gelmez kayisi cekirdegi yagi kullandim. Cok iyi geldi. Morluklar hizla iyilesti. Yarin burnumun ilk seklini gorucem. Insallah guzel olmustur.
Benim yanima gelmedi canim, benden once baska bir hastasi operasyondaydi sanirim, ben ameliyathaneye ciktim narkozu vermeye basladilar bogazim yandi o sirada baska birisi bak bora bey de geldi dedi, baktim gordum nasilsin iyi misin derken ben bayilmisim zaten
Bu gun de goremedim pazartesi gunu operasyon gunu oluyormus giristeki gorevli kiz o sekilde bilgi verdi ben bu gun de gormek istemistim tamponlar cikarildiktan sonra, ama mumkun olmadi, bakalim cmt alci alinacak orada gorusecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?