Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

belki kişiden kişiye göre değişebilir bilmiyorum ama bende kusma bulantı vs. olmamıştı. ayrıca tamponlarda acıtmadı merak etme :)

okaynus burnunun durumu nasıl bilgi verebilir misin merak ettım :)

bazen burnum dümdüz bazende sola doğru hafif yamuk :) bugünlerde gene sola doğru hafif yamuk ama takmamaya çalışıyoruum 6 ayın geçmesini bkliyorum konuşmak için erken daha. ama genel olarak memnunum nefes almamda falan bi sıkıntı yok.ayrıca burunum üstünü ellediğimde mercimek gibi bi çıkıntı geliyo elime ama görünüşte bişy yok ellediğimde hissediyorum geçsin diye dua ediyorum:) senin nasıl durumun?

Son düzenleme:
kızlaaaar ben tam 1 yıl once bora beye ameliyat oldum suan burunumn ucunda hafif bi düşme oldugunu farkediyorm . gidicem kontrole .. aynı sorunu yasayanlar varmııı

görünüşte bisey yoksa takma kafana, sevindim durumuna resim koymuştun bir ara önden cok hos gözüküyodu :) benim iyi görüntüden memnunum ama nefes problemi tamamen düzelsin diye bekliyorum işte.. bi tıkanıp bi açılıyo burnum :) yaa bişey sorucam burun deliklerimden içeri baktıgım zaman sol burun kanadımda dikiş atılan yer içe doğru göçük duruyo, nefes yolunu daraltıyo gibi. dıştan hicbir sorun yok ama. şişlikten filan mıdır acaba?

tuğba_20 bende bugün cem karasa göründüm ama yorumların tümüne bakınca yarısı memnun yarısı memnun değil memnun olanlarda sonradan pişman olmuş bora beyden memnunmusunuz burnunuzda şuan sorun varmı ?

benim var canım bakabilirsin albüme :)

tuğba_20 bende bugün cem karasa göründüm ama yorumların tümüne bakınca yarısı memnun yarısı memnun değil memnun olanlarda sonradan pişman olmuş bora beyden memnunmusunuz burnunuzda şuan sorun varmı ?
özelden yazamıyorum sizinle iletişime geçebilrmym lütfen yardımcı olun ?

öncelikle geçmiş olsun burçak. resmlerine bakmak istedm ama amelyattan ilk cktıgın halini koymuşsun sanırım şuanki halini görmk istiorum mümkün mü acaba?

sizinle m s n ... tarzı bi yerde özel konuşabilrmyz burda hep açık olmuyorum bende araştırdım cem beyi yarısı memnun yarısı değil bugün hastaneye gittim biraz artis birisi başı kalabalık die muhabetler yapyolar detaylı konuşabilrmiyiz acaba sorumu cevapladığınız içinde çok teşekür ediyorum :)

bende ilk öce cem karas a muayene olacaktım ama bora karaaliden herkesin mmemnun olduğunu duyunca ona muayyenne oldum yaptığı burunlarıda görünce ameliyyat oldm.Bennmm burnum zordu şekil olarak ve iç problem olarak şimdi he şeklinden hemmde nnefes yönünden.Bora Bey herkesin yüzüne göre burun yapıyor.

bana mail at ekleyeyım canm eklemeler gelmiyor

benimde sağ tarafımda durum aynı cnm biraz için göçük duruyo :) ama nefes almamda bi problem yok nedenini bende bilemiyorum cnm:) kontrolode gidemedim daha ama bende merk ediyorum

benimde sağ tarafımda durum aynı cnm biraz için göçük duruyo :) ama nefes almamda bi problem yok nedenini bende bilemiyorum cnm:) kontrolode gidemedim daha ama bende merk ediyorum

yaa, ordan biraz ses çıkıyo nefes alırken. ctesi kntrolüm var gidince sorayım bakalm :)

kızlaarr 3 ay oldu ve burnumun içindeki çoğu dikişler düşmemişti bugün bora bey aldı onları ve çookk acıdı yaa inanılmaz acıdı.daha da acıyorr(( hafif kan geldi bi de(

of ya bnmde 66 gün oldu hala düşmedi çok korktum şu anda ya (

o zaman düşmesini bekleme hiç canım.çünkü düşcek olanlar 1 ayda düşüyomuş kendiliğindenama doktorun alması çok kötü yaa benim dış dikişlerim hiç acımadı alırken ama içteki dikişler acayip yaktı canımıı.ameliyattan beri burnumda hissettiğim en büyük acıydı yaniçok kötüüüüü

Öncelikle herkese çok geçmiş olsun,kızlar siz ekolde ameliyat oldunuz,ameliyat öncesi ve sonrası süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz?Neler yapılması gerekiyo ve ameliyattan sonra hemşireler hastaya yardım ediyolar mı;giysinin değiştirilmesi için vs. yüz şişmesin diye buzu hemşireler mi koyuyo yoksa bunları hastanın yanındaki kişinin mi yapması gerekiyo?Biraz fazla soru sordum galiba, cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

of ya çok zor iş bunlar peki dikişleri biraz geeç aldırmasam sorun yaratırmı biliyomusun? bu aralar kontole gidmicm okulum açılıyor izmirde de yaşamıyorum.2 ay sonra falan gidebbilicm giibi duruyor sorun olurmu o zaman alsam?

of ya çok zor iş bunlar peki dikişleri biraz geeç aldırmasam sorun yaratırmı biliyomusun? bu aralar kontole gidmicm okulum açılıyor izmirde de yaşamıyorum.2 ay sonra falan gidebbilicm giibi duruyor sorun olurmu o zaman alsam?

cnm gününde aldırman iyi olur bence.ben 3 ay dolduğu gün gittim aldırdım.yani erteleme.gitmeye çalış gününde.

ameliyat oncesi en az 1 hafta onceden agri kesici kullanmayi birakiyorsun cnm. onun disinda ameliyata kadar badem kuru uzum domates salatalik ve meyve yeme. iclerinde salisirik asit oldugu icin kanamayi arttiriyor. ben bunlari 1 hafta onceden birakmistim ve ameliyat sonrasinda hic kanamam olmadi sizinti seklinde bile gelmedi. ameliyat gunu rahat kiyafet giy. gomlekle gidersen daha iyi olur. ameliyattan once ameliyat ortusu giydiriyorlar hastaneden cikana kadar uzerinde kaliyor. Ameliyattan cikinca hemsireler buz koyuyor odaya o sekilde goturuyorlar. zaten buz torbasini size verecekler yanindaki refakatci buz uygulamasi yapmali. snra agri kesici yapmak icin hemsire geliyor ondan sonra ben 3-4 saat uyumustm eve gitmeye karar verdik uzerimdeki ameliyat kiyafetini cikardik gomlegimi ve esofmanimi annem giydirdi. odada 1-2 tur yurudum narkoz etkisindan kurtulmak icin. hemsireye cikiyoruz dedk tekerlekli sandalye getirdiler asagi kadar 2 hemsire eslik etti. eve gittigim zamandan itibaren annem buz torbasi hazirladi surekli onu koyduk. Tamponlar 2.gun aliniyor. 1 hafta sonra alci, silikon ve dikisler aliniyor. umarim yardimci olabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…