belki kişiden kişiye göre değişebilir bilmiyorum ama bende kusma bulantı vs. olmamıştı. ayrıca tamponlarda acıtmadı merak etme :)Merhaba kızlaar.. Benim hafif kemerli bi burnum var.Onun dışında bi sorun yok. İzmirde yaşıyorum ve doktor bulma konusunda sıkıntılıyım.Ama Çiğli Ekole de çok yakınım.Ve Bora Beyi keşfettimm buradan.Gidip görüşmek istiyorm. Ameliyatla ilgili 2 sorum var ameliyat olan arkadaslar amelyattan cıktıktan sonra kusma oldu mu ? Ve tamponlar çok aacı veriyor mu? Tesekkurler simdiden...
belki kişiden kişiye göre değişebilir bilmiyorum ama bende kusma bulantı vs. olmamıştı. ayrıca tamponlarda acıtmadı merak etme :)
okaynus burnunun durumu nasıl bilgi verebilir misin merak ettım :)
bazen burnum dümdüz bazende sola doğru hafif yamuk :) bugünlerde gene sola doğru hafif yamuk ama takmamaya çalışıyoruum 6 ayın geçmesini bkliyorum konuşmak için erken daha. ama genel olarak memnunum nefes almamda falan bi sıkıntı yok.ayrıca burunum üstünü ellediğimde mercimek gibi bi çıkıntı geliyo elime ama görünüşte bişy yok ellediğimde hissediyorum geçsin diye dua ediyorum:) senin nasıl durumun?
benim var canım bakabilirsin albüme :)
öncelikle geçmiş olsun burçak. resmlerine bakmak istedm ama amelyattan ilk cktıgın halini koymuşsun sanırım şuanki halini görmk istiorum mümkün mü acaba?
sizinle m s n ... tarzı bi yerde özel konuşabilrmyz burda hep açık olmuyorum bende araştırdım cem beyi yarısı memnun yarısı değil bugün hastaneye gittim biraz artis birisi başı kalabalık die muhabetler yapyolar detaylı konuşabilrmiyiz acaba sorumu cevapladığınız içinde çok teşekür ediyorum :)
görünüşte bisey yoksa takma kafana, sevindim durumuna resim koymuştun bir ara önden cok hos gözüküyodu :) benim iyi görüntüden memnunum ama nefes problemi tamamen düzelsin diye bekliyorum işte.. bi tıkanıp bi açılıyo burnum :) yaa bişey sorucam burun deliklerimden içeri baktıgım zaman sol burun kanadımda dikiş atılan yer içe doğru göçük duruyo, nefes yolunu daraltıyo gibi. dıştan hicbir sorun yok ama. şişlikten filan mıdır acaba?
benimde sağ tarafımda durum aynı cnm biraz için göçük duruyo :) ama nefes almamda bi problem yok nedenini bende bilemiyorum cnm:) kontrolode gidemedim daha ama bende merk ediyorum
kızlaarr 3 ay oldu ve burnumun içindeki çoğu dikişler düşmemişti bugün bora bey aldı onları ve çookk acıdı yaainanılmaz acıdı.daha da acıyorr (( hafif kan geldi bi de (
of ya bnmde 66 gün oldu hala düşmedi çok korktum şu anda ya(
o zaman düşmesini bekleme hiç canım.çünkü düşcek olanlar 1 ayda düşüyomuş kendiliğindenama doktorun alması çok kötü yaa benim dış dikişlerim hiç acımadı alırken ama içteki dikişler acayip yaktı canımıı.ameliyattan beri burnumda hissettiğim en büyük acıydı yani çok kötüüüüü
o zaman düşmesini bekleme hiç canım.çünkü düşcek olanlar 1 ayda düşüyomuş kendiliğindenama doktorun alması çok kötü yaa benim dış dikişlerim hiç acımadı alırken ama içteki dikişler acayip yaktı canımıı.ameliyattan beri burnumda hissettiğim en büyük acıydı yani çok kötüüüüü
cnm gününde aldırman iyi olur bence.ben 3 ay dolduğu gün gittim aldırdım.yani erteleme.gitmeye çalış gününde.of ya çok zor iş bunlarpeki dikişleri biraz geeç aldırmasam sorun yaratırmı biliyomusun? bu aralar kontole gidmicm okulum açılıyor izmirde de yaşamıyorum.2 ay sonra falan gidebbilicm giibi duruyor sorun olurmu o zaman alsam?
Öncelikle herkese çok geçmiş olsun,kızlar siz ekolde ameliyat oldunuz,ameliyat öncesi ve sonrası süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz?Neler yapılması gerekiyo ve ameliyattan sonra hemşireler hastaya yardım ediyolar mı;giysinin değiştirilmesi için vs. yüz şişmesin diye buzu hemşireler mi koyuyo yoksa bunları hastanın yanındaki kişinin mi yapması gerekiyo?Biraz fazla soru sordum galiba, cevaplarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?