Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tesekkur ederim tatlim ne guzel Sen artik zor zamanlari atlattin rahatsin bende suan senin gibi atlatmis olsaydim Keske gecer canim o Yesil renkte zamanla fotolarinda fark edilmiyor bile bora bey bana ameliyattan 10 gun sonra denize girebilirsin Demisti yaralara iyi gelicegini dusunuyorum bende deniz suyunun Giren oldumu arkadaslar hic Yakinda ameliyat olup Sizden tabi gunes battiktan sonra girmeyi planliyorum tatlishlar:)

Kizlar cok gecmis Olsun smdiden hersey gonlunuzce Olur ins. Size sormak istedigim bir sey var ameliyata girmeden Tahlil yapiliyormu ben sadece randevu Gunum anestezi icin kan vermistim sonuc olarak ameliayat girmeden sekerim tansiyonum Vs. Varmi diye Tahlil yapilmasi gerekmiyormu ?

bana denize girebilirsin ama voleybol falan oynayamazsın demişti top sert gelir burnuma falan diye galiba ama güneşte durmamamız grekiyormuş eğer durucaksak 50 spf lik güneş koruyucu sürmemiz gerek benim alçı çıktıktan sonra burnum soyulmaya başladı ama şimdidelerde daha iyi 1 hafta önce krem falan sürdüğümde bi yerde toplanıyodu hiç güzel durmuyodu ama geçti şimdi güneşte girsen denize birşey olmaz bence ama güneş kremini sürmen lazım :)

Merhaba bende 24 temmuzda bora beye ameliyat olucam ama resimlerini göremedim benimle paylaşımısın çok acı çektin mi birde

Tesekkurler canim. Bugun dikisler ve silikon tamponlar alindi. Daha oncesinde rahat nefes alamiyordum. Ama suanda gayet rahat nefes alabiliyorum. Arada tikaniyor ama zamanla gecer diye umuyorum.

Tesekkurler canim. Bugun dikisler ve silikon tamponlar alindi. Daha oncesinde rahat nefes alamiyordum. Ama suanda gayet rahat nefes alabiliyorum. Arada tikaniyor ama zamanla gecer diye umuyorum.

Oh cok guzel haber, artik iyilesme surecin hizla ilerler, rahat befes almaya da basladigina gore :) okudugum kadariyla bir sure gecici tikanikliklar olabiliyormus ameliyattan sonra. Peki ben seyi sorucam sana surekli youtubedan falan videolari izliyorum da estetikle ilgili bu silikon tamponlar iceri dikisleniyor gibi, cikarilirken bir yanma ya da aci hissi oldu mu canim sende?

Tesekkurler canim, soyle ki ben cmt sabah 11.30 da guttim hastaneye benden ilk kan aldilar, yarim saat gibi bir sure bekledikten sonra anestezi uzmaniyla tahlil sonuclarina gire bir gorusme yaptik, bir ilac kullanip kullanmadigimi alerjimin olup olmadigini ciddi bir rahatsizligim olup olmadigini vs sordu, benim alerjik bir bunyem var mesela bana kirmizi etiketli bileklik taktilar bu sebeple. Tansiyona bakacagiz dediler ama ben uyanikken baktiklarini hatirlamiyorum belki ameliyat masasinda bakmislardir, bir de ameliyattan sonra baktilar.
Ayrica bana verdikleri antibiyotik alerji yapti sanirim vucudumda bir kac noktada sislikler olustu kasinti yapiyor. Bunlari belirt mutlaka sende de varsa.

Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.

Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.

Oh guzel haber :) cok acimiyor yani sevindim, sagol canim cevapladign icin. Kntrole gidecek misin tekrar ?

bugun 5.ayıım ıyıkı bora beyı secmısım dıyorum cok sukur memnunum burnumdan :) ılk zamanlar bosuna ne kdr korku yasamısım ya :) kızlar hıc sıkmayın canınızı elbet hersey duzelcek sadece sabır :)

Nasil korku basti 2 gun sonra ameliyatim var diye Bu cumlelerin sayesinde inan biraz daha rahatladim Tek korkum Asiri Morluk ve sislik gorecek olmam yuzumde Bu korkudan caycam diyede odum kopuoyor arkadaslar ((

Nasil korku basti 2 gun sonra ameliyatim var diye Bu cumlelerin sayesinde inan biraz daha rahatladim Tek korkum Asiri Morluk ve sislik gorecek olmam yuzumde Bu korkudan caycam diyede odum kopuoyor arkadaslar ((
korkcak hicbsy yok keske daha once olsaymisim.agrim hiiic olmadi 1 tane bile agri kesici ilac kullanmadim cok kolay gecti bnm icin :)

Insallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide
Kendi kendine korku yaratma cnm bsy olmck de oyle gir.bn hep oyle yaptm .bende 17 yildr gozluk kullaniyorm 3 ay yasak oldgu icin 3 ay lensle idare ettm.gozumde hic kizariklik olmadi sadece goz altm morardi cook hafif ama

korkcak hicbsy yok keske daha once olsaymisim.agrim hiiic olmadi 1 tane bile agri kesici ilac kullanmadim cok kolay gecti bnm icin :)

Kendi kendine korku yaratma cnm bsy olmck de oyle gir.bn hep oyle yaptm .bende 17 yildr gozluk kullaniyorm 3 ay yasak oldgu icin 3 ay lensle idare ettm.gozumde hic kizariklik olmadi sadece goz altm morardi cook hafif ama

Cok saol canim ya sayende biraz daha iyi dusunmeye ve hissetmeye basladim ister istemez oluyor insNda((( senin ilk ameliyatinmiydi 2. Mi canim eger 2. Ise ilkinde Morluk sislik olmusmydu cokfazla ilkinide bora beyni yapmisti?

Cok saol canim ya sayende biraz daha iyi dusunmeye ve hissetmeye basladim ister istemez oluyor insNda((( senin ilk ameliyatinmiydi 2. Mi canim eger 2. Ise ilkinde Morluk sislik olmusmydu cokfazla ilkinide bora beyni yapmisti?
Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafif

Oh guzel haber :) cok acimiyor yani sevindim, sagol canim cevapladign icin. Kntrole gidecek misin tekrar ?

Bora bey 15 gun sonraya randevu verdi canim. Bayramdan sonra tekrar gidicem. Sende hic korkma dikisler alinirken rahat ol. Ben biraz korktum ve sıktım kendimi o yuzden o aciyida hissettim. Suan icin halimden cok memnunum. Cuma gunu bantlari cikarticam. Insallah aynadaki goruntumden memnun olurum.

Hii 2 hafta sonra tekrar inceliyor demek ki anladim canim, ay insallah cokk memnun olursun da yaz gunu su cektigimize deger:)

Kizlar merhaba
Bende bu siteden bora beyi bularak randevu alip gittim bi 10 dk icinde tamam dedik ve ekime gun aldik. Vezneye indik onaylatmaya bze pazartesi ameliyat siz cumartesi gelin ksn vermeye dedi o kadar. Tasarım yada sekli ile alakali hicbirsey konusmadik. Sizde asama nasil ilerledi? Bide benimki sirrf estetik yani. Suan kafama cok takildi bu.

Hii 2 hafta sonra tekrar inceliyor demek ki anladim canim, ay insallah cokk memnun olursun da yaz gunu su cektigimize deger:)

Insallah canim ya. Sali gunu silikonlari alinca biraz basim dondu cok iyi bakamadim. Sonra da hemen bantladi. Ama kardesim cok guzel oldugunu soyledi. Bakalim yarin cikartiyorum bantlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…