Benim yanima gelmedi canim, benden once baska bir hastasi operasyondaydi sanirim, ben ameliyathaneye ciktim narkozu vermeye basladilar bogazim yandi o sirada baska birisi bak bora bey de geldi dedi, baktim gordum nasilsin iyi misin derken ben bayilmisim zaten
Bu gun de goremedim pazartesi gunu operasyon gunu oluyormus giristeki gorevli kiz o sekilde bilgi verdi ben bu gun de gormek istemistim tamponlar cikarildiktan sonra, ama mumkun olmadi, bakalim cmt alci alinacak orada gorusecegim.
teşekkür ederiim :) nefes almam iyi 2.haftanın başında nefes almam düzeldi kokuda aynı şekilde 2. haftada normale döndü tampon çıkarırken 2 saniye bi yanma oluyor daha sonra geçiyor hemen korkulcak bişey değil yani :) benm sol gözümün altında açık yeşil renk kaldı onlarda yavaş yavaş geçiyor
Cok gecmis olsun canim, kisiden kisiye degisiyo demek ki o morarma ve sisme, ben bu gun hastanede orta yasli bir hanim gordum burun ameliyati olan onda hic morluk olmamis mesela, umarim istedigin gibi bir burunla karsilasirsin yarin
Seni 9. Gunde cagirmislar ben cmt oldum bi hafta sonraki cmt icin cagirdilar, baska bir arkadasiminkini 10. Gununde cikarmislardi neye gore cagiriyorlar acaba bunun bi standardi yok mu ki :/
Senin burnun acildi mi rahat nefes alabiliyor musun artik?
Tesekkur ederim tatlim ne guzel Sen artik zor zamanlari atlattin rahatsin bende suan senin gibi atlatmis olsaydim Keskegecer canim o Yesil renkte zamanla fotolarinda fark edilmiyor bile bora bey bana ameliyattan 10 gun sonra denize girebilirsin Demisti yaralara iyi gelicegini dusunuyorum bende deniz suyunun Giren oldumu arkadaslar hic Yakinda ameliyat olup Sizden tabi gunes battiktan sonra girmeyi planliyorum tatlishlar:)
Cok gecmis olsun canim, kisiden kisiye degisiyo demek ki o morarma ve sisme, ben bu gun hastanede orta yasli bir hanim gordum burun ameliyati olan onda hic morluk olmamis mesela, umarim istedigin gibi bir burunla karsilasirsin yarin
Seni 9. Gunde cagirmislar ben cmt oldum bi hafta sonraki cmt icin cagirdilar, baska bir arkadasiminkini 10. Gununde cikarmislardi neye gore cagiriyorlar acaba bunun bi standardi yok mu ki :/
Tesekkurler canim. Bugun dikisler ve silikon tamponlar alindi. Daha oncesinde rahat nefes alamiyordum. Ama suanda gayet rahat nefes alabiliyorum. Arada tikaniyor ama zamanla gecer diye umuyorum.
Kizlar cok gecmis Olsun smdiden hersey gonlunuzce Olur ins. Size sormak istedigim bir sey var ameliyata girmeden Tahlil yapiliyormu ben sadece randevu Gunum anestezi icin kan vermistim sonuc olarak ameliayat girmeden sekerim tansiyonum Vs. Varmi diye Tahlil yapilmasi gerekmiyormu ?
Oh cok guzel haber, artik iyilesme surecin hizla ilerler, rahat befes almaya da basladigina gore :) okudugum kadariyla bir sure gecici tikanikliklar olabiliyormus ameliyattan sonra. Peki ben seyi sorucam sana surekli youtubedan falan videolari izliyorum da estetikle ilgili bu silikon tamponlar iceri dikisleniyor gibi, cikarilirken bir yanma ya da aci hissi oldu mu canim sende?
Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.
bugun 5.ayıım ıyıkı bora beyı secmısım dıyorum cok sukur memnunum burnumdan :) ılk zamanlar bosuna ne kdr korku yasamısım ya :) kızlar hıc sıkmayın canınızı elbet hersey duzelcek sadece sabır :)
korkcak hicbsy yok keske daha once olsaymisim.agrim hiiic olmadi 1 tane bile agri kesici ilac kullanmadim cok kolay gecti bnm icin :)Nasil korku basti 2 gun sonra ameliyatim var diye Bu cumlelerin sayesinde inan biraz daha rahatladim Tek korkum Asiri Morluk ve sislik gorecek olmam yuzumde Bu korkudan caycam diyede odum kopuoyor arkadaslar((
korkcak hicbsy yok keske daha once olsaymisim.agrim hiiic olmadi 1 tane bile agri kesici ilac kullanmadim cok kolay gecti bnm icin :)
Kendi kendine korku yaratma cnm bsy olmck de oyle gir.bn hep oyle yaptm .bende 17 yildr gozluk kullaniyorm 3 ay yasak oldgu icin 3 ay lensle idare ettm.gozumde hic kizariklik olmadi sadece goz altm morardi cook hafif amaInsallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide
korkcak hicbsy yok keske daha once olsaymisim.agrim hiiic olmadi 1 tane bile agri kesici ilac kullanmadim cok kolay gecti bnm icin :)
Kendi kendine korku yaratma cnm bsy olmck de oyle gir.bn hep oyle yaptm .bende 17 yildr gozluk kullaniyorm 3 ay yasak oldgu icin 3 ay lensle idare ettm.gozumde hic kizariklik olmadi sadece goz altm morardi cook hafif ama
Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafifCok saol canim ya sayende biraz daha iyi dusunmeye ve hissetmeye basladim ister istemez oluyor insNda((( senin ilk ameliyatinmiydi 2. Mi canim eger 2. Ise ilkinde Morluk sislik olmusmydu cokfazla ilkinide bora beyni yapmisti?
Oh guzel haber :) cok acimiyor yani sevindim, sagol canim cevapladign icin. Kntrole gidecek misin tekrar ?
Bora bey 15 gun sonraya randevu verdi canim. Bayramdan sonra tekrar gidicem. Sende hic korkma dikisler alinirken rahat ol. Ben biraz korktum ve sıktım kendimi o yuzden o aciyida hissettim. Suan icin halimden cok memnunum. Cuma gunu bantlari cikarticam. Insallah aynadaki goruntumden memnun olurum.
Hii 2 hafta sonra tekrar inceliyor demek ki anladim canim, ay insallah cokk memnun olursun da yaz gunu su cektigimize deger:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?