Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Biraz senin istegine gore sekilleniyor gorusme. Ben gorusmeye ilk gittigimde ameliyata karar verdik. Estetikle ilgili cok emin degildim. Burnumun estetikli halini resim uzerinde gormek istedim. Hemen fotografimi cekip gosterdi bora bey. Cok hosuma gitti. Bende fikirlerimi soyledim. Ama ameliyattan once sekli ile ilgili tekrar gorustuk. Bence senin tahlil yaptiracagin zaman fotograflarini cekerler. Ozaman konusursun seklini.

Ben bugun burun bantlarimi cikardim. Burnumun sag ve sol kenarlarinda cukurluk var. Yandan bakinca burnum cok duzgun. Onden bakinca cukurluklar belirgin. Estetik olanlardan boyle bir problemle karsilasan var mi? Acaba gecer mi? Cok panik oldum.

Ben bugun burun bantlarimi cikardim. Burnumun sag ve sol kenarlarinda cukurluk var. Yandan bakinca burnum cok duzgun. Onden bakinca cukurluklar belirgin. Estetik olanlardan boyle bir problemle karsilasan var mi? Acaba gecer mi? Cok panik oldum.

canım basık mı yanı burun deliklerin bende anlamadım foto koyarsan yorum yapabliriz sankı bı kac konuda bunu okumustum daha once..

Aynı sorun bende de olmuştu.Görüşmeye gidicem ,hala geçmedi.yandan sorun yok da önden sorun var bende de

Son düzenleme:
Uzun zamandır İzmir'de iyi bir doktor arıyorum. Bora Karaali ile Hünkar Batıkhan arasında kalmıştım. Hünkar Bey hakkında pek yorum bulamayınca Bora Bey'den randevu almaya karar verdim. Umarım doğru bir karar vermişimdir :S Bora Bey'e ne kadara ameliyat oldunuz??

canım basık mı yanı burun deliklerin bende anlamadım foto koyarsan yorum yapabliriz sankı bı kac konuda bunu okumustum daha once..

Fotografta cok belli olmuyor cnm. Burun deliklerimde problem yok. Burun diregiyle yanak arasindaki kenarlarda hafif cokme var. Belki sisliklerden kaynaklaniyordur bilemiyorum. Bugun biraz daha duzeldi gibi.

Fotografta cok belli olmuyor cnm. Burun deliklerimde problem yok. Burun diregiyle yanak arasindaki kenarlarda hafif cokme var. Belki sisliklerden kaynaklaniyordur bilemiyorum. Bugun biraz daha duzeldi gibi.

Sevindm senin adina o zaman foto var mi canm bende bora karaaliye olcagim. Memnun musunn

benimde sanki önden bakılınca burnumun ucu sağa doğru kaymış gibi geliyo ama burnumun ucu hala sert belki ondandır bilemedem şimdi :44:

Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafif

Cok merak ediyorum bora bey bu duruma ne söyleyecek ama sisme olmasi normal sanirim o yüzden senin gözüne büyük geliyor olabilir, takma kafana üzme kendini ya düzelir insallah. Moralini bozma aciklamasi vardir kesin.

Evet benimde oyle. Yandan problem yok. Dumduz gorunuyor. Ama onden bakinca burun kenarlarimin cokuklugu belli. Bende sali gunu gorusmeye gidicem. Sen ne zaman ameliyat olmustun.

Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.

Insallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide

Kizlar Morluk ve hafif siskinlikler ne zaman gecer Acaba sizin kac gunde gecmisti benim suanlik sadece Goz capagi cikan yerlerde ve goz kapaginda Ince serit halinde Goz altinda cok silik bir sekilde morlugum var ne zamana gecer Acaba aynaya baktikca kendimi kotu hissediorum bgn 3. Gnm azalmaya basladi gibi bi harf diger tarafta cogalmis gibi moorluk 4.5. Gun gecmis olurmus siz pomat krem Vs surdunuz mu hic suresim var ama bora bey sadece kayisi cekirdegi yagi dedi ondan farkli bisi surmekte istemiyorum acikcasi Yardim edersenz cok sevinirim arkadaslar

Evet benimde oyle. Yandan problem yok. Dumduz gorunuyor. Ama onden bakinca burun kenarlarimin cokuklugu belli. Bende sali gunu gorusmeye gidicem. Sen ne zaman ameliyat olmustun.

Ben nisanda ameliyat olmuştum ben de gidicem bayramdan sonra.Gidince görüşme hakkında bilgilendirirsen sevinirim,ben de merak ediyorum düzelicek bir şey mi diye

Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafif

Cok merak ediyorum bora bey bu duruma ne söyleyecek ama sisme olmasi normal sanirim o yüzden senin gözüne büyük geliyor olabilir, takma kafana üzme kendini ya düzelir insallah. Moralini bozma aciklamasi vardir kesin.

Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.

Insallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide

burnumut sen atlattin o gunleri ondan sana sorayim dedim morarmalar sararti haline donunce Biseyler surdun mu cnm buz falan koydnmu ?

Tatlim gercekten Oyle Asiri korkulcak bisey Yokmus suan daha alcim var benim ama Biran once bitti Gitti diye ameliyat rahatim cok stresli olunuyor sadece o ameliyata Gidene kadar sonra hersey geciyormus cok saol destegin icin canim bide sana morarmalar sararmaya donunce buz kayisi cekirdegi yagi yada ekstra bir krem wurmen gerekiyormu cnm birde Goz kapaginda olan cizgi halindeki Morluk icin bakmam lazim biliomsun?

burnumut sen atlattin o gunleri ondan sana sorayim dedim morarmalar sararti haline donunce Biseyler surdun mu cnm buz falan koydnmu ?

Bende morluk yesillige yesillik sariliga dondu canim duzenli olarak kayisi cek. Yagi surdum baska bir sey surmedim. O sarilik hala az da olsa var bende. Zamanla gececek heralde, sende cok mu fazla var? Benim 11 gun oldu iste gozumde bir sey kalmadi, burnum disinda cok belirgin bir yermde sislik de yok, bir yanaklarimla cenemin oldugu bolgenin orda hafif sarilik var.

Canim gecmis olsun bak bitti bilee :) kayisi yagini aksatmadan mor oln yada sari olan her yere sur.burnunu okyanus suyuyla aklina geldikce temizle.ne kadar cok temizlersen o kadar canin yanmaz silikon tamponlar cikarken.ben surekli temizliyordm 20 dk da bir.hem rahatliyordm hemde hic hissetmedm cikarken :) en kisa zamanda fotolarini beklliyoruuz tatlimm :)

Benim bugun hic kalmadi Morluk desem yeridir sariliga dondu 4. Gunde masallah cok Cabuk topladi cildim Kendini sicaga ragmen diye dusunuorum sadece Goz kapagimin ustunde Ince serit halinde bir kan toplanmasi var orasi morarik sadece o kadar sariliktan baska bisi yok sadece kayisi ckrdg yagi Euratom o zmn bende canim cok saol:)buarad benim yanakta cenemin oldugu bolgelerde morarma olmadi hic Acaba gun gectikcemi olacak korktum bak simdi ama hafif odem gibi bir sislik hissediyorum yanagimda ama renk degisikligi yok dioxines olucakmi Acaba ki(

ben gunde 3 kere falan yapiyorum rahatlatiyor okyanus suyu ama tam temizleyemiyorum acikcasi ayiptir soylemesi sumkurme ihtiyacim gelio onu sikinca bende sumkuruorum napiyim umarim Sikinti olmaz ilerde temizlenmio baska turlu Ici sanki ins. En kisa zamanda koyucam tatlim foto benim Bu persembe cikicak alcim gecen cuma olmstum ameliyati normalde 1 hafta kaliyor demi senn Oyle olmustu . cikardiginda bide bant takicak demi bora bey ben ne zaman rahatca dus alicam o banti takmayabilir mi? Herkese takiyormu? Takarsa kac gun sonra cikarcaz o banti kac gun daha dus alamiyacagim bana dert olmus gibi demi kizllar

Canm bnm alcilar 10 gun durdu sanirim 8 de olabilir emin degilim.bana bant takmadi bora bey.gerek duymadi.bnm kulagimin arkasndada dikis oldgu icin 10 gun yikanamazdm ama dayanamadm yagli saclarla durmak mumkn drgl kuafore gidip sacimi yikattim.ve ben surekli hapsuruyordm dikisler kasiniyordu.bende sumkuruyordm ama hafif hafif.zorlamadan kendini yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…