Kizlar merhaba
Bende bu siteden bora beyi bularak randevu alip gittim bi 10 dk icinde tamam dedik ve ekime gun aldik. Vezneye indik onaylatmaya bze pazartesi ameliyat siz cumartesi gelin ksn vermeye dedi o kadar. Tasarım yada sekli ile alakali hicbirsey konusmadik. Sizde asama nasil ilerledi? Bide benimki sirrf estetik yani. Suan kafama cok takildi bu.
Ben bugun burun bantlarimi cikardim. Burnumun sag ve sol kenarlarinda cukurluk var. Yandan bakinca burnum cok duzgun. Onden bakinca cukurluklar belirgin. Estetik olanlardan boyle bir problemle karsilasan var mi? Acaba gecer mi? Cok panik oldum.
Ben bugun burun bantlarimi cikardim. Burnumun sag ve sol kenarlarinda cukurluk var. Yandan bakinca burnum cok duzgun. Onden bakinca cukurluklar belirgin. Estetik olanlardan boyle bir problemle karsilasan var mi? Acaba gecer mi? Cok panik oldum.
Aynı sorun bende de olmuştu.Görüşmeye gidicem ,hala geçmedi.yandan sorun yok da önden sorun var bende de
canım basık mı yanı burun deliklerin bende anlamadım foto koyarsan yorum yapabliriz sankı bı kac konuda bunu okumustum daha once..
Fotografta cok belli olmuyor cnm. Burun deliklerimde problem yok. Burun diregiyle yanak arasindaki kenarlarda hafif cokme var. Belki sisliklerden kaynaklaniyordur bilemiyorum. Bugun biraz daha duzeldi gibi.
Fotografta cok belli olmuyor cnm. Burun deliklerimde problem yok. Burun diregiyle yanak arasindaki kenarlarda hafif cokme var. Belki sisliklerden kaynaklaniyordur bilemiyorum. Bugun biraz daha duzeldi gibi.
Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafif
Cok merak ediyorum bora bey bu duruma ne söyleyecek ama sisme olmasi normal sanirim o yüzden senin gözüne büyük geliyor olabilir, takma kafana üzme kendini ya düzelir insallah. Moralini bozma aciklamasi vardir kesin.
Evet benimde oyle. Yandan problem yok. Dumduz gorunuyor. Ama onden bakinca burun kenarlarimin cokuklugu belli. Bende sali gunu gorusmeye gidicem. Sen ne zaman ameliyat olmustun.
Tesekkurler canim, soyle ki ben cmt sabah 11.30 da guttim hastaneye benden ilk kan aldilar, yarim saat gibi bir sure bekledikten sonra anestezi uzmaniyla tahlil sonuclarina gire bir gorusme yaptik, bir ilac kullanip kullanmadigimi alerjimin olup olmadigini ciddi bir rahatsizligim olup olmadigini vs sordu, benim alerjik bir bunyem var mesela bana kirmizi etiketli bileklik taktilar bu sebeple. Tansiyona bakacagiz dediler ama ben uyanikken baktiklarini hatirlamiyorum belki ameliyat masasinda bakmislardir, bir de ameliyattan sonra baktilar.
Ayrica bana verdikleri antibiyotik alerji yapti sanirim vucudumda bir kac noktada sislikler olustu kasinti yapiyor. Bunlari belirt mutlaka sende de varsa.
Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.
bugun 5.ayıım ıyıkı bora beyı secmısım dıyorum cok sukur memnunum burnumdan :) ılk zamanlar bosuna ne kdr korku yasamısım ya :) kızlar hıc sıkmayın canınızı elbet hersey duzelcek sadece sabır :)
Insallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide
Evet benimde oyle. Yandan problem yok. Dumduz gorunuyor. Ama onden bakinca burun kenarlarimin cokuklugu belli. Bende sali gunu gorusmeye gidicem. Sen ne zaman ameliyat olmustun.
Bnm 2.ameliytm.1.sinde sadece et alinmisti nefes problemi icin.onda daha cok cnm yanmisti.ama estetikte hiç zorlanmadm.1.de morluk yoktu ama agri coktu o zaman doktorum baran aydemir di cnm :) bora beyin eli cook hafif
Cok merak ediyorum bora bey bu duruma ne söyleyecek ama sisme olmasi normal sanirim o yüzden senin gözüne büyük geliyor olabilir, takma kafana üzme kendini ya düzelir insallah. Moralini bozma aciklamasi vardir kesin.
Silikonlar dikislimiydi bilmiyorum canim. Ama burnumun icinden birer tane dikis aldi. Dikisleri alirken biraz acima oldu. Ama silikonlari cikartirken acimadi. Ben biraz korkarak gittim ama cokta korkulacak birsey yokmus.
bugun 5.ayıım ıyıkı bora beyı secmısım dıyorum cok sukur memnunum burnumdan :) ılk zamanlar bosuna ne kdr korku yasamısım ya :) kızlar hıc sıkmayın canınızı elbet hersey duzelcek sadece sabır :)
Insallah bendede sendeki gibi kolay gecse canim Cok Morluk ve sisligim olmaz umarim birde gozumun Icine kan oturmasindan korkuorum9 yildir lens kullanan biriyim Cunku bide
Tesekkurler canim, soyle ki ben cmt sabah 11.30 da guttim hastaneye benden ilk kan aldilar, yarim saat gibi bir sure bekledikten sonra anestezi uzmaniyla tahlil sonuclarina gire bir gorusme yaptik, bir ilac kullanip kullanmadigimi alerjimin olup olmadigini ciddi bir rahatsizligim olup olmadigini vs sordu, benim alerjik bir bunyem var mesela bana kirmizi etiketli bileklik taktilar bu sebeple. Tansiyona bakacagiz dediler ama ben uyanikken baktiklarini hatirlamiyorum belki ameliyat masasinda bakmislardir, bir de ameliyattan sonra baktilar.
Ayrica bana verdikleri antibiyotik alerji yapti sanirim vucudumda bir kac noktada sislikler olustu kasinti yapiyor. Bunlari belirt mutlaka sende de varsa.
burnumut sen atlattin o gunleri ondan sana sorayim dedim morarmalar sararti haline donunce Biseyler surdun mu cnm buz falan koydnmu ?
Tatlim gercekten Oyle Asiri korkulcak bisey Yokmus suan daha alcim var benim ama Biran once bitti Gitti diye ameliyat rahatim cok stresli olunuyor sadece o ameliyata Gidene kadar sonra hersey geciyormus cok saol destegin icin canim bide sana morarmalar sararmaya donunce buz kayisi cekirdegi yagi yada ekstra bir krem wurmen gerekiyormu cnm birde Goz kapaginda olan cizgi halindeki Morluk icin bakmam lazim biliomsun?
Bende morluk yesillige yesillik sariliga dondu canim duzenli olarak kayisi cek. Yagi surdum baska bir sey surmedim. O sarilik hala az da olsa var bende. Zamanla gececek heralde, sende cok mu fazla var? Benim 11 gun oldu iste gozumde bir sey kalmadi, burnum disinda cok belirgin bir yermde sislik de yok, bir yanaklarimla cenemin oldugu bolgenin orda hafif sarilik var.
Canim gecmis olsun bak bitti bilee :) kayisi yagini aksatmadan mor oln yada sari olan her yere sur.burnunu okyanus suyuyla aklina geldikce temizle.ne kadar cok temizlersen o kadar canin yanmaz silikon tamponlar cikarken.ben surekli temizliyordm 20 dk da bir.hem rahatliyordm hemde hic hissetmedm cikarken :) en kisa zamanda fotolarini beklliyoruuz tatlimm :)
ben gunde 3 kere falan yapiyorum rahatlatiyor okyanus suyu ama tam temizleyemiyorum acikcasi ayiptir soylemesi sumkurme ihtiyacim gelio onu sikinca bende sumkuruorum napiyim umarim Sikinti olmaz ilerde temizlenmio baska turlu Ici sankiins. En kisa zamanda koyucam tatlim foto benim Bu persembe cikicak alcim gecen cuma olmstum ameliyati normalde 1 hafta kaliyor demi senn Oyle olmustu . cikardiginda bide bant takicak demi bora bey ben ne zaman rahatca dus alicam o banti takmayabilir mi? Herkese takiyormu? Takarsa kac gun sonra cikarcaz o banti kac gun daha dus alamiyacagim bana dert olmus gibi demi kizllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?