Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ne guzel atlatmssn hepsini Walla beni 6 gunde alcagina gore koyar diye dusunuorum bant bide ondan dolayi yikanamazsam cok uzulurum yarn bende bir kuafor yapicam belliki cnm bide son olarak sana silikon tampon demissin ya normalde ameliyattan sonraki gun bizden tampon alindi onun disinda burnumuzun icinde derinde bir tane daha mi tampon var aglamak istiyorum eger olese canimiz cok yanar o alcinin altnda burnn diplerinde bi tane daha tampon Varsa ve sen onlarin alinmasindan bahsediosan Cunku bora bey persmbe dikisleri alcyi falan alalim dedi silikon tampon deyince ve icini temizlemek acisindan konusunca daha icind bir tane daha tampon oldugunu dusundurdu dorumu Yani ameliyattan sonra alinan tampon disinda bi tane dha mi var icerd

Evet bi tane daha vaarr :) ama onlar cikinca cook rahatliyorsun.alciyla beraber cikmisti birde dikislerm alinmisti o gun :):)

Evet bi tane daha vaarr :) ama onlar cikinca cook rahatliyorsun.alciyla beraber cikmisti birde dikislerm alinmisti o gun :):)

Ah canim ya buna kendimi hazirlamaliyim o zaman okyanus suyuna yapisayim kaldi 1 gun Gerci cok aci cekcem kesin doru duzgun temizleme yapamiyorum Cunku biraz yumusatiyim icini yarin artk cok iyi nefes aldigim icin icinde artk bisi yoktr diye dusunuodum kokuyuda onu cikarinca rahat alabilcemmi Acaba onun icin 1 haftya faln ihtyacm olcakmi Acaba cnm?

Hic acimcak merk etmee :) ben ciktigi an rahat nefes alabiliyordm ama tbiki 1 aydan snra duzene gordi cunku daha odemlerin olcak.alci suan ödem yapmasini engelliyor.o ödemler nefes almani zorlastirabilir hic korkma hersey normal :)

Hic acimcak merk etmee :) ben ciktigi an rahat nefes alabiliyordm ama tbiki 1 aydan snra duzene gordi cunku daha odemlerin olcak.alci suan ödem yapmasini engelliyor.o ödemler nefes almani zorlastirabilir hic korkma hersey normal :)

Haklisin alcidan sonra daha Yeni baslicaz belliki havalar Sicak diyede dikkat etmek lazim tabiumarim kisa surede kurtulurum bende cok yardimci oldun tatlim bana hakkini odeyemem:) odemimde 1 aya gecse oh mis Olur da nerde :)

Bn dun 1 ay kontrolune gıttım. Burnumun kemer yerınde elıme hala kemık gelıyor . Dr gorunce sanırım orası bıraz yuksek kalmıs 3 ayı doldur odemlerın tam olarak ınsın o kemık ınmezse tekrar gozden gecırırız ne yapılması gerekıyorsa yaparız dedı. Ay inş iner tekrar yasamam aynı sorunu. Sızde boyle bırsey oldu mu arkadaslar?

Eklentiler

• $image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 167
  • $image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 163

bende sanki varmış gibi geliyo ama kemer yerinin biraz üstünde elleyince anlaşılıyo gibi bide burnumun sol tarafında sanki biraz kemik çıkmış gibi geliyo yada bana öyle geliyo bu perşembe gidicem bende

Haklisin alcidan sonra daha Yeni baslicaz belliki havalar Sicak diyede dikkat etmek lazim tabiumarim kisa surede kurtulurum bende cok yardimci oldun tatlim bana hakkini odeyemem:) odemimde 1 aya gecse oh mis Olur da nerde :)

Estfrllah cnm bsy yapmadm.bende senin gectigin evrelerden gectm insan herseyi ogrenmek istiyor.bende coook sorular sordm zamanindaa :)

Estfrllah cnm bsy yapmadm.bende senin gectigin evrelerden gectm insan herseyi ogrenmek istiyor.bende coook sorular sordm zamanindaa :)

alci ciktiktan sonra odem ve siskinlik seni cok rahatsiz etmismiydi canim ne kadar surede normal boyutlara indi 1ay ??ben sabahlari 6-7 gibi Yine aksamlarida 7 8 gibi gunes tepede yokken denize girsem iyi gelirmi Acaba diye dusunmekteyim odeme yaralarin ilesmeye faydasi olur diye dusunuyorum bie bilgin var mi ?

Deniz iyi gelir diye biiliyorm canım. Ödemler beni rahatsiz etmisti cunku burun deliklerim yamuk esitsiz duruyordu ozellikle fotolarda.ama 2 aydan sonra belli olmamaya basladi.asıl skinti benim icin ödemlerdi.bir bakiyorm hic bsy yok bir bakiyorm sabah burnun siş :)

ameliyattan sonra verilen burun spreyi 2 günde (10-15)kullanımda bitti bu normal mi yoksa ben mi çok sık kullandım acaba ?

Uzun sure Bu 2 goruntuye alisik olmali insan o zmn tatlim napalim bizde alisicaz artik zamanla zaten sigara da icemiycem belli ki artik(

Evet ne kadar sigara icmezsen o kadar cabuk toparlarsn.hem belki sigarayida birakmis olursun bu bahaneyle :)

Yaralarin iyilesmesi icin icmicem napalim artik saglik guzellik daha onemli seyler:)

Tatlim sana sormusmuydum acaba yarin alcilari aldiktan sonra bant takicakmi bora bey ole bisiler diodu Onceden gerekene bant takiorum die ama o bantlar kac gun kalicak biliomsn takarsa?

kutunun içinde çıkan paketlerden 1 tane 1 gün için kullanabilirsiniz yani siz hergün yer yapışınızda yeni bi tane açtıysanız çabuk bitmesi normal

bana verilen sprey Sinomarin ENT diye 200ml lik bi spreydi 10-15 fıslatmada bitti öyle paket paket değildi acaba sizinki neydi ki ?

bana verilen sprey Sinomarin ENT diye 200ml lik bi spreydi 10-15 fıslatmada bitti öyle paket paket değildi acaba sizinki neydi ki ?

10 15 fıslamada bitmesine imkan yok, kutuda problem vardır, ben de aldım sinomarin 200 ml ve kaç gündür 20 30 kez sıkmışımdır ve daha çoğu kısmı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…