Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

10 15 fıslamada bitmesine imkan yok, kutuda problem vardır, ben de aldım sinomarin 200 ml ve kaç gündür 20 30 kez sıkmışımdır ve daha çoğu kısmı duruyor.

o zaman benim kutuda problem var çok tazyikli çıkıyordu su ya o yüzden çabuk bitti yada imlatında sorun vardı içine az koyuldu

Estfrllah cnm bsy yapmadm.bende senin gectigin evrelerden gectm insan herseyi ogrenmek istiyor.bende coook sorular sordm zamanindaa :)

Tatlim Seni rahatsiz ediyorum tekrardan k.Bakma ama sormak istedigi sey vardida Oda burundaki sertlik ne kadar surede gecicek tatlm onu merak etmeye basladim smdi Cunku burun ucum ve bir cok yeri tas gibi sert gulmem eski haline ne zaman donebilcek tatlm

orası hep biraz sert kalcak canım.eskisi kadar yumusak olmcak hep bı sertlık olcakk ama senı rahatszz etmez mrk etme :)

Estfrllah cnm bsy yapmadm.bende senin gectigin evrelerden gectm insan herseyi ogrenmek istiyor.bende coook sorular sordm zamanindaa :)

orası hep biraz sert kalcak canım.eskisi kadar yumusak olmcak hep bı sertlık olcakk ama senı rahatszz etmez mrk etme :)

Omur Boyu ole olcak demek aliscaz tabi insan neelere alismiyor hayatta tatlm dimi ama:) ama gulusum rahatlicak demi canim?

alısırsın hıc zorlanmazsın :) gülüşün tabikide rahatlcak öyle kalmcaksın aynı eskısı gıbı olcaksın tatlm :)

Benm gulusum 2.haftada tamamem duzelmsti mimiklerimi cok güzel kullanabiliyordum canim :)

Yine tekrardan Merhaba tatlim bnm 2 haftam doldu Fakat buaralar burnimun ucunda sislik ve dusukluk Varms gibi hissediorum o sisliktnmi Oyle duruyor Sendede olmusmydu cnm masaj Vs vermsmiydi bora bey cnm sana hic ?

Yine tekrardan Merhaba tatlim bnm 2 haftam doldu Fakat buaralar burnimun ucunda sislik ve dusukluk Varms gibi hissediorum o sisliktnmi Oyle duruyor Sendede olmusmydu cnm masaj Vs vermsmiydi bora bey cnm sana hic ?

Bende dusukluk yoktu tam tersi kalkikti cnm ama sislik tbikide vardi .masaj vermsti amaesitsizlikten dolayi vermsti odem olduğu için

kızlar doktor once bılgısayarda bır burun tasarlıyor gosterıyor dımı? o burun gıbı oluyor mu ameliyat sonrası

Bana hıc gostermedı soyle yapalım boyle yapalım dıye. Amelıyata gırmeden fotolarımı cektı asıstanı bora bey yoktu. Bnde amelıyathanede konusup kararlastrcaz heralde dedım. Amelıyathaneye aldılar pat dıye bayılttılar o gun bora beyı malesef hıc goremedım. Ama sız bu hataya dusmeyın ustune basa basa nsl bı burun ıstedgınızı anlatın foto ustunde gostersın sıze . Cnku ben 1,5 ay once amelıyat oldum 15 gun once bora beye kontrole gıttım burnumda kemerın oldugu yerde barız hala kemerım var. Dr bey burun sırtının yuksek kalmıs 3 ayı beklıyelım ınme olmazsa tekrar operasyon yapıcagını soyledı. Hala ınme yok aynı sıkıntıyı yasamamızı ıstemem. Mutlaka foto uzerınde calısın dr la bırlıkte

Ameliyathaneye baygin mi girdiniz? Doktorunuz gelmiştir mutlaka ya. Olur mu öyle şey.. Ben bahsi gecen doktora olmadim da mesajinizi görünce yazmak istedim. Ben şahsen ameliyathaneye girdiğimde uyaniktim doktorum üstünü değişti bi gözlük bandana takmis geldi başka bi doktorla beraber. Ben uyurken doktor burnumu tutuyordu sekline bakiordu herhalde:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…