Ameliyathaneye baygin mi girdiniz? Doktorunuz gelmiştir mutlaka ya. Olur mu öyle şey.. Ben bahsi gecen doktora olmadim da mesajinizi görünce yazmak istedim. Ben şahsen ameliyathaneye girdiğimde uyaniktim doktorum üstünü değişti bi gözlük bandana takmis geldi başka bi doktorla beraber. Ben uyurken doktor burnumu tutuyordu sekline bakiordu herhalde:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amelıyathaneye baygın gırdım demıyorum ıyı okursan anlarsın.dr bey amelıyathaneye gelmeden benı bayılttılar
Bana hıc gostermedı soyle yapalım boyle yapalım dıye. Amelıyata gırmeden fotolarımı cektı asıstanı bora bey yoktu. Bnde amelıyathanede konusup kararlastrcaz heralde dedım. Amelıyathaneye aldılar pat dıye bayılttılar o gun bora beyı malesef hıc goremedım. Ama sız bu hataya dusmeyın ustune basa basa nsl bı burun ıstedgınızı anlatın foto ustunde gostersın sıze . Cnku ben 1,5 ay once amelıyat oldum 15 gun once bora beye kontrole gıttım burnumda kemerın oldugu yerde barız hala kemerım var. Dr bey burun sırtının yuksek kalmıs 3 ayı beklıyelım ınme olmazsa tekrar operasyon yapıcagını soyledı. Hala ınme yok aynı sıkıntıyı yasamamızı ıstemem. Mutlaka foto uzerınde calısın dr la bırlıkte
15 gün önce bora beye ameliyat oldum,ucu şişlikten dolayı biraz fazla kalkık duruyo ama geçicek heralde o da. ilk görüşmede fotoğraf çekip pcde ortaya çıkacak şekli göstermiş ve benim nasıl bi burun istediğim konusunda konuşmuştuk. ameliyat günü beni ameliyathaneye indirirlerken doktor beyle tesadüfen asansör girişinde karşılaştık ve kısa bi konuşmamız oldu, benim de eğer orda denk gelmeseydim tekrar anlatma şansım olmayacaktı çnkü senin gibi beni de doktor ameliyathaneye gelmeden bayıltmışlardı.
senin adına çok üzüldüm. ameliyat öncesi stres, ameliyat sonrası şişlik ve morluklar yeterince dertken bir de sonucun çekilen çileye değmediğini görünce eminim bir hayli üzülmüşsündür. umarım o kemer görüntüsü şişlikten kaynaklanıyordur ve bir operasyona daha gerek kalmaz
Merhaba canım bende aranıza yeni katıldım ..uzun bir süredir burun ameliyatını düşünüyodum ve sonunda bir arkadasım bora beye ameliyat olunca gidip görüşeyimdedim ve 1 Eylül e ameliyat günü aldım ...fakat ya kötü olursa diye korkmuyoda değilim ama senin burnunu çok beğendim.. Fotoğraf üzerinde konuştuk ucunun kalktık olmasını istemediğimi ve düz bi burun olmasını istedim senin ki gibi yani doğal olsun .. Ama ameliyat gününe kadar nasıl aklında tutucak ya istediğim şekli unutursa diye korkuyorumamelıyat olalı 3 ay oldu ıyıkı bora beyi tercih etmişim diyoruum.cok sükür hiç aksılık cıkmadı hersey yolunda.yenı amelıyat olan arkadaslar gunes kremı surmeden gunese cıkmayın.benım 3 aylık kontrolumde bora bey bunu söyledı.hepınıze gecmıs olsun :)
Fotoğraf eklesen albümü herkese açık yapsan olur mu cnm ? Bizde fotograf üzerinde konuştuk 21 Ağustos'a Muayane oldum 1 Eylül'e kadar unutursa istediğimi diye korkuyorumBende 11 ağustosta ameliyat oldum bora bey fotoğraf uzerinde gösteriyor nasıl olması gerektiğini ben tamamen ona bıraktım şu an şiş olmasına rağmen sekli düzgün
Çok geçmiş olsunYaptığı fotoğraf muhtemelen dosyanda olur yoksa o kadar kişiyi aklında tutamaz benim dosyamda fotoğraf vardı ama heyecaandan dikkat etmedim müsait bir vakitte albüm yaparim
Merhaba canım bende aranıza yeni katıldım ..uzun bir süredir burun ameliyatını düşünüyodum ve sonunda bir arkadasım bora beye ameliyat olunca gidip görüşeyimdedim ve 1 Eylül e ameliyat günü aldım ...fakat ya kötü olursa diye korkmuyoda değilim ama senin burnunu çok beğendim.. Fotoğraf üzerinde konuştuk ucunun kalktık olmasını istemediğimi ve düz bi burun olmasını istedim senin ki gibi yani doğal olsun .. Ama ameliyat gününe kadar nasıl aklında tutucak ya istediğim şekli unutursa diye korkuyorum(
Yarın ameliyatım için saat 10 da hastanede olmam istendi ameliyat 11 -12 gibi olcakmış B'nde hastaneye gidince doktorla görüşmek istediğimi söylücem umarım herşey güzel geçer :)Canm tesekkr ederm.bendede ayni korku vardi ya unutursa diye ama ben ameliyata girmeden bora beyi gormek istedm ve ameliyat odasnda son kez hatirlattm :)
Yarın ameliyatım için saat 10 da hastanede olmam istendi ameliyat 11 -12 gibi olcakmış B'nde hastaneye gidince doktorla görüşmek istediğimi söylücem umarım herşey güzel geçer :)
Ameliyat oldum sonunda bugün 2.günüm tamponlarbugün çıktı ama neolursa olsun henüz silikon olduğu için ağzımdan nefes alıyorum ..dün bi gözümde morluk vardı bugün o gözüm şişti ama düzelecek umutluyum..sanki burnumun ucu dik gibi onu tam anlamıyla anlatamam çünkü üstünde alçım var çok heyecanlıyım..ama nefes bakımından oldukça zorlayıcı ..şimdi umutla 9 eylülü bekliyorum silikon falan çıkacak hadi bakalımIcini rahat tut canim hersey cok guzel olck :)
Canim gec gordm msjini kbkma.bak bitti bile bundan sonrasi cook kolay.alci cikinca eminim begenceksn.ilk zamaanlar odemden dolayi esitsizlik yamukluk olck o yuzden hiic kafana takma hepsi duzelck cnm ben smdiden uyaraym :)Ameliyat oldum sonunda bugün 2.günüm tamponlarbugün çıktı ama neolursa olsun henüz silikon olduğu için ağzımdan nefes alıyorum ..dün bi gözümde morluk vardı bugün o gözüm şişti ama düzelecek umutluyum..sanki burnumun ucu dik gibi onu tam anlamıyla anlatamam çünkü üstünde alçım var çok heyecanlıyım..ama nefes bakımından oldukça zorlayıcı ..şimdi umutla 9 eylülü bekliyorum silikon falan çıkacak hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?