Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Amelıyathaneye baygın gırdım demıyorum ıyı okursan anlarsın.dr bey amelıyathaneye gelmeden benı bayılttılar

Amelıyathaneye baygın gırdım demıyorum ıyı okursan anlarsın.dr bey amelıyathaneye gelmeden benı bayılttılar

Terslemenize gerek yok.
O gün doktoru hic görmedim deyince doktorunuzun ameliyata girmediği hissine kapilmissiniz gibi geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15 gün önce bora beye ameliyat oldum,ucu şişlikten dolayı biraz fazla kalkık duruyo ama geçicek heralde o da. ilk görüşmede fotoğraf çekip pcde ortaya çıkacak şekli göstermiş ve benim nasıl bi burun istediğim konusunda konuşmuştuk. ameliyat günü beni ameliyathaneye indirirlerken doktor beyle tesadüfen asansör girişinde karşılaştık ve kısa bi konuşmamız oldu, benim de eğer orda denk gelmeseydim tekrar anlatma şansım olmayacaktı çnkü senin gibi beni de doktor ameliyathaneye gelmeden bayıltmışlardı.
senin adına çok üzüldüm. ameliyat öncesi stres, ameliyat sonrası şişlik ve morluklar yeterince dertken bir de sonucun çekilen çileye değmediğini görünce eminim bir hayli üzülmüşsündür. umarım o kemer görüntüsü şişlikten kaynaklanıyordur ve bir operasyona daha gerek kalmaz

İnş gecer dıye bnde dua edıyorum cnm ama malesef hnz bır duzelme yok gercekten cok moralim bozuk yine aynı sıkıntıları yasamak zor olucak. Allah herkesın ıstedgını nasıp etsın kmse bnm yasadıgımı yasamasın.

Merhaba canım bende aranıza yeni katıldım ..uzun bir süredir burun ameliyatını düşünüyodum ve sonunda bir arkadasım bora beye ameliyat olunca gidip görüşeyimdedim ve 1 Eylül e ameliyat günü aldım ...fakat ya kötü olursa diye korkmuyoda değilim ama senin burnunu çok beğendim.. Fotoğraf üzerinde konuştuk ucunun kalktık olmasını istemediğimi ve düz bi burun olmasını istedim senin ki gibi yani doğal olsun .. Ama ameliyat gününe kadar nasıl aklında tutucak ya istediğim şekli unutursa diye korkuyorum (

Bende 11 ağustosta ameliyat oldum bora bey fotoğraf uzerinde gösteriyor nasıl olması gerektiğini ben tamamen ona bıraktım şu an şiş olmasına rağmen sekli düzgün

Bende 11 ağustosta ameliyat oldum bora bey fotoğraf uzerinde gösteriyor nasıl olması gerektiğini ben tamamen ona bıraktım şu an şiş olmasına rağmen sekli düzgün
Fotoğraf eklesen albümü herkese açık yapsan olur mu cnm ? Bizde fotograf üzerinde konuştuk 21 Ağustos'a Muayane oldum 1 Eylül'e kadar unutursa istediğimi diye korkuyorum

Yaptığı fotoğraf muhtemelen dosyanda olur yoksa o kadar kişiyi aklında tutamaz benim dosyamda fotoğraf vardı ama heyecaandan dikkat etmedim müsait bir vakitte albüm yaparim

Canm tesekkr ederm.bendede ayni korku vardi ya unutursa diye ama ben ameliyata girmeden bora beyi gormek istedm ve ameliyat odasnda son kez hatirlattm :)

Canm tesekkr ederm.bendede ayni korku vardi ya unutursa diye ama ben ameliyata girmeden bora beyi gormek istedm ve ameliyat odasnda son kez hatirlattm :)
Yarın ameliyatım için saat 10 da hastanede olmam istendi ameliyat 11 -12 gibi olcakmış B'nde hastaneye gidince doktorla görüşmek istediğimi söylücem umarım herşey güzel geçer :)

Kizlarr olan kisiler lutfen foto koyup tecrubelerinizi paylasin bende ekimde olacagimmm

kızlar ben temmuz sonunda ameliyat oldum burun şeklinden memnunum ama şu sivilceler ve siyah noktalar çok sinir bozucu, ne zaman geçer bunlar? ne yaparsam daha az sivilcelenme olur ki acaba
bir de benim burnumun yan tarafında ve ucunda kesi izi var(ucundaki ztn olur da,yan taraftaki iz için her gören bıçak kaymıştır falan diyolar:/ ), dr.un verdiği merhemi kullanıyorum düzenli olarak ama sanki iz geçmeyecek gibi. sizce geçer mi?

Icini rahat tut canim hersey cok guzel olck :)
Ameliyat oldum sonunda bugün 2.günüm tamponlarbugün çıktı ama neolursa olsun henüz silikon olduğu için ağzımdan nefes alıyorum ..dün bi gözümde morluk vardı bugün o gözüm şişti ama düzelecek umutluyum..sanki burnumun ucu dik gibi onu tam anlamıyla anlatamam çünkü üstünde alçım var çok heyecanlıyım..ama nefes bakımından oldukça zorlayıcı ..şimdi umutla 9 eylülü bekliyorum silikon falan çıkacak hadi bakalım

Canim gec gordm msjini kbkma.bak bitti bile bundan sonrasi cook kolay.alci cikinca eminim begenceksn.ilk zamaanlar odemden dolayi esitsizlik yamukluk olck o yuzden hiic kafana takma hepsi duzelck cnm ben smdiden uyaraym :)

Cevapların beni mutlu ediyo canım çok saol :)) bugün 6.günüm çok morarmadım zaten ama şimdi sarardım :d bu iyileştiğimi gösteriyor gözüme kan oturdu 3.gün hala aynı ama geçer ..yatarken biraz yan yatmaya başladım çünkü aynı yer başımı koymaktan başım ağrıyo salı gününe az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…