Ameliyat oldum sonunda bugün 2.günüm tamponlarbugün çıktı ama neolursa olsun henüz silikon olduğu için ağzımdan nefes alıyorum ..dün bi gözümde morluk vardı bugün o gözüm şişti ama düzelecek umutluyum..sanki burnumun ucu dik gibi onu tam anlamıyla anlatamam çünkü üstünde alçım var çok heyecanlıyım..ama nefes bakımından oldukça zorlayıcı ..şimdi umutla 9 eylülü bekliyorum silikon falan çıkacak hadi bakalım
Merhaba arkadaşlar bugün 12 .günüm ..silikonlar ve dikişler alınırken bir sorun yaşamadım çünkü doktor çok iyi temiZlemişin iyi bakmışın dedi ..üstüne bant yapıştırdı şişlikler aZcık insin diye dünde bantları duş alırken çıkardım yavaşça .burun şeklime gelince yüzüme cuk gibi oturan bi burnum olduğunu söyleyebilirim şiş olmasına rağmen harika ..herkes burnun çok güzel olmuş dedi :)) ucunda hafif bi şişlik var gibi ve bu nedenle sol taraftaki deliğin üstü dha geniş gibi ama inanın belli bile değil fazla ..sanki hiç estetik olmamış gibi doğal bi burnum var foto nasıl eklicem bilemiyorumnasılsın silikonlar çıkınca neler yaşadın
İçini ferah tut canım benm bugün 18.günüm iyiki olmuşum tabi çok yeni olduğu için eşitsizlikler var ama benden başkası anlamıyla herkes diyo sende bi değişiklik var güzelleşmişin naptın diyorlar ben dedim estetik aas hiç belli değil diyorlar :) iyiki ameliyat olmuşum diyorum çok mutluyumSelamlar,
Ben de 22 eylül de yani 3 gün sonra ameliyat olacağım bora beye, şu an inanılmaz tedirginim.Ameliyat sonrası süreçten ve istediğim gibi olmamasından çok korkuyorum.Benim sinüzit, et ve kemik eğriliği problemim var ve ameliyattan 1 ay kadar sonra da alerji tedavisi uygulanacak.Hafif bir kemerim var, burun ucumu da biraz daraltacağını söyledi.Sürpriz bir şey yapmayacağım merak etme dedi ama yine de çok korkuyorum.Umarım sorunsuz geçer..
Benim yapay kıkrdak mı yoksa içinden çıkan kıkırdaklardan mı yapıldı burnumun ucu bilmiyorum ..benm iki tarafta et birde içten yamak kemik vardı birde hafif kemerim vardı onu aldırdım ..ameliyatta hiç birşey hissetmiyorsun benm morarma oldukça az oldu sadece burun içi silikon ve tamponla dolu olduğu için nefes almakta zorluk çektim o kadar şuan 19 gün oldu içinde dikişlerim var sadece ama yinede çok güzel nefes alıyorum bazıları bi ay alamıyormuş ama bende o kadar sorun olmadı açıkçası bende hafta kontrole gidicem ..burnumda çok mutluyum :) iyiki olmuşum diyorum umarım ilerilere sorun yaşamammerhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ
Benim yapay kıkrdak mı yoksa içinden çıkan kıkırdaklardan mı yapıldı burnumun ucu bilmiyorum ..benm iki tarafta et birde içten yamak kemik vardı birde hafif kemerim vardı onu aldırdım ..ameliyatta hiç birşey hissetmiyorsun benm morarma oldukça az oldu sadece burun içi silikon ve tamponla dolu olduğu için nefes almakta zorluk çektim o kadar şuan 19 gün oldu içinde dikişlerim var sadece ama yinede çok güzel nefes alıyorum bazıları bi ay alamıyormuş ama bende o kadar sorun olmadı açıkçası bende hafta kontrole gidicem ..burnumda çok mutluyum :) iyiki olmuşum diyorum umarım ilerilere sorun yaşamam
ne olur yalvarırım beni aydınlat biraz birde önceki fotolarından var mı sadece bana göndersen nasıl bir değişim merak ettimBenim yapay kıkrdak mı yoksa içinden çıkan kıkırdaklardan mı yapıldı burnumun ucu bilmiyorum ..benm iki tarafta et birde içten yamak kemik vardı birde hafif kemerim vardı onu aldırdım ..ameliyatta hiç birşey hissetmiyorsun benm morarma oldukça az oldu sadece burun içi silikon ve tamponla dolu olduğu için nefes almakta zorluk çektim o kadar şuan 19 gün oldu içinde dikişlerim var sadece ama yinede çok güzel nefes alıyorum bazıları bi ay alamıyormuş ama bende o kadar sorun olmadı açıkçası bende hafta kontrole gidicem ..burnumda çok mutluyum :) iyiki olmuşum diyorum umarım ilerilere sorun yaşamam
Bende nasıl korkarak gittim anlatamam önceki mesajları okumuşundur belki ama korkma sen kötü şeyler düşünme çok değiştirmez burnunu sağlık amaçlı gittiysen zaten çok bişey değişçeğini düşünmüyorum ...ben estetik amaçlı gittim ameliyata gitmeden önce bile dedim doğal olsun diye harika bi iş çıktı ortayaçok sağol cevap verdiğin için estetik düşünmediğim için o kadar kararsızım ki
bir de fotodan görüyorsan yüzümle uyumlu bir burnum var zaten
ya kötü bir şey olursa diye insan korkuyor şans ya bu işler birazda
birde benim acı eşiğim çok düşük
Nasıl göndericem mailini yaz atayımne olur yalvarırım beni aydınlat biraz birde önceki fotolarından var mı sadece bana göndersen nasıl bir değişim merak ettim
Firdevs_cohadar@hotmail.comNasıl göndericem mailini yaz atayım
ya zaten risk orada işte.Bende nasıl korkarak gittim anlatamam önceki mesajları okumuşundur belki ama korkma sen kötü şeyler düşünme çok değiştirmez burnunu sağlık amaçlı gittiysen zaten çok bişey değişçeğini düşünmüyorum ...ben estetik amaçlı gittim ameliyata gitmeden önce bile dedim doğal olsun diye harika bi iş çıktı ortaya
canım geçmiş olsuun benımde 17 subat amelıyat randevum vaaarrr :)
teşekkür ederim tatlım baktım çok güzel ve doğal olmuş gerçekten de ama seninki kemerliNasıl göndericem mailini yaz atayım
geldi çoooooooooooooooooooooooooookkk teşekkür ederimFotoları attım geldimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?