Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben Ufuk bilkaya gitmiştim daha önce muayene oldum vazgeçtim ,,çünkü isteklerimi dinlemedi burnunda sorun yok dedi sağlık açısından ama ben farkındayım nefes almamda da problem vardı sonra çevremde biti bora beye ameliyat oldu onun tavsiyesiyle 5.aükişiyim ameliyat olan

haklısın
ailem ve eşim bu yüzden yaptırmamı istiyor,
benim sinüzitten dolayı başım ve gözüm çok ağrıyor midem de bulanıyor, sürekli antibiyotik kullanıyorumdum bunlardan kurtulmak için ameliyat oluyorum ama inanılmaz korkuyorum birde ben çok şansızım her şey beni bulur o yüzden de korkuyorum.. hani iyi düşün iyi olsun diyorlar ama ben iyi düşündükçe aksi oluyor şu an başıma ağrılar girdi inan

ne kadar aldılar senden

korkcak bısey yok :) bnm de 2. amelıyatımdı. 1.sını baska bı doktor yapmıstı kıırdaklarımı alcaktı nefes alamadıgım ıcın ama sagolsun tum kıkırdakları almıs burun ucumda kıkırdak kalmamıs.2.amelıyatımda hem nefes prblemı hem estetık amaclı gıttım.burun ucumda kıkırdak kalmadıgı ıcın bora bey kulak arkamdan kıkırdak almıstı.içinizi rahat tutun ve doktorumuza güvenin geçmiş olsun simdiden :)

ameliyat öncesi mi sonrası mı ödedin
birde ben kpss ye girecektim dün yıllık izine çıktım ama beni sınava alırlar mı sen hesaplasana canım pazartesi ameliyata giriyorum sonraki süreci anlatır mısın? ameliyattan ne kadar sonra eve gidiyorum ne kadar zaman sonra alçı tampon vb çıkıyor çünkü o hafta sonu sınav var ya ondan soruyorum?

teşekkür ederim cevaplarınız için çok sağolun ama bora beyde kıkırdağı tamamen alıp yapay kıkırdak koyduklarını söyledi..!!??'!!???!!!

Canım ameliyata girmeden önce ücreti ödüyorsun sonra odaya yatış yapıyosun seni alıyorlar ..benm ameliyatım 1 saat sürdü daha sonra odana geliyon 3 saat gözetim altında kalıyorsun doktor diyor eğer kendini iyi hissedersen gidebilirsin ama hissetmez kalabilirsin bir gece diyor ben eve geldm aynı gün..sonra ertesi gün sabah tamponlar alındı . 1 Eylül'de ameliya oldum 9 eylülde alçı ve silikon alındı ayrıca öndeki dikişlerde alındı sonra bant yapıştırıldı şişlikler insin diye 12 Eylül'de duş alırken ıslat ver yavaş yavaş çıkar dedi sonra 15 gün sonra tekrar gel dedi... Gelelim sınav konusuna yüzünde alçılı bi bamdan olacağı için ve burası Türkiye olduğu için alınmama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum ama bu benm fikrim ..sen ameliyat kağıtlarını falan al git hatta ösymi ara sor napmam gerek diye ...ve sınav sırasında nefes tam olarak alamayacağın için zorlnacağını düşünüyorum ama sınava girde 2 saat sıkarsın dişini .. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

çok sağol çok yardımcı oldun canım,
ÖSYM telefonlara cevap verse soracağız ama vermiyorlar maalesef sabahtan beri arıyorum, ameliyata bu sabah karar verdiğim için,
ayrıca başkalarının söylediğine göre bandajla almazlar diyorlar böyle bir saçmalık yok yani raporun olacak elinde ne bileyim dediğin gibi burası Türkiye her şey olabilir şansımı deneceğim yine de

Her zaman güzel düşün ameliyat konusunda ...ama sınav konusunda ben bile tedirgin oldum istesekte düşünemiyoruz ..iyi akşamlar diliyorum nanemolla ve kader1985..tekrar görüşmek üzere

onu bılmıyorm belkı buruna gmre degısıyordur byle seyler
haklısın olabilir,
ama burun ucuna kıkırdak koyuyorlar sonuçta bir parça burunu küçülttükleri için var olan kıkırdağı alıyorlar heralde.. neyse önemli olan sonuçtan memnun olmak hem sağlık açısından hemde görünüş açısından ben kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum sağlıklı olayaım başım artık ağrımasın derken görüntü kötü olursa yandım...

olmaaz kotu dusunme.ilk anlarda gozune tuhaf gelcek hatta esıtsızlıkler olcak ama korkma hepsı gecıcek cunku onlar ödeem :)

kızlaar bora beye revizyon olan varmıııııııııııııııı?

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…