ya benim sağlık başağrılarım aşırı derecede , migrende var ikisi birden karışıyor hayat çekilmez oluyor benim için hatta o gün ta torbalıdan çiğliye gidince zaten baş ağrım yolculuk esnasında tuttu tamam mı?aynı yollardan bende gectm ınsan o zmanlarda destek arıyor o yuzden tum sorularına vp verebilirim :)
hadi cevap ver ne olurrrrrrrrrrrrrrrraynı yollardan bende gectm ınsan o zmanlarda destek arıyor o yuzden tum sorularına vp verebilirim :)
canım biz seninle aynı gün ameliyat olacağız, ben de sağlık nedeniyle oluyorum ve senin gibi çok tedirginim..bugün bora beyi aradım, aklıma takılan her şeyi sordum beni oldukça rahatlattı. sen de ara merak ettiklerini sor, kendi kendine kurdukça insan içinden çıkamıyor.ya benim sağlık başağrılarım aşırı derecede , migrende var ikisi birden karışıyor hayat çekilmez oluyor benim için hatta o gün ta torbalıdan çiğliye gidince zaten baş ağrım yolculuk esnasında tuttu tamam mı?
o ağrının etkisiyle doktora ne soru sordum ne bir şey yaptım açıkçası tek hatırladığım çok ağrım var kurtulmak istiyorum dedim oda kontrol edince işte sağ tarafta kemik kıkırdağa dayanmış
içerideki kıkırdağın s şeklini almış sinüslerine hava girmesini engellediği için oralar tıkanıyor dedi birde sinüzit yüzünden etlerin çok şişmiş onlarıda yakmamız lazım dedi . burun ucundaki kıkırdaktada yaş ilerledikçe eğilme var sola doğru oda tabiki deliğin birini küçülttüğü için onu da almam lazım dedi ucuna yapay kıkırdak koyuyoruz korkma her şey güzel olacak çünkü zor bir burnun yok senin için şu an önce sağlıklı olman dedi estetik ikinci planda dedi zaten fotoma bakarsan burnumdan memnunum bana yakıştığını da düşünüyorum şimdi istemeden burnumun görüntüsünde değişiklik olacak o yüzden çok tedirginim anladın mı hani deli gibi burnunun değişmesini istersin kemer falan olur o zaman zaten nasıl yapsalar sana güzel gelir ki kemerli burnum olsaydı keike diyorum ya oradaki kemeri düzeltince herkesinki çok güzel olmuş ama benim içeride de çok işlem var ve bu yüzden ağrımın ve morluklarımın + ödemlerimin çok olacağını düşünüyorum ..
çok teşekkür ederim canım, umarım benim de seninki gibi sorunsuz geçer..İçini ferah tut canım benm bugün 18.günüm iyiki olmuşum tabi çok yeni olduğu için eşitsizlikler var ama benden başkası anlamıyla herkes diyo sende bi değişiklik var güzelleşmişin naptın diyorlar ben dedim estetik aas hiç belli değil diyorlar :) iyiki ameliyat olmuşum diyorum çok mutluyum
canım sımmdı gördm kbakma . bu morluk ve agrı kısıye göre degısır.benımde aynı gun amelıyat oldugum arkadasım vardı aynı ıslem yapılmıstı hatta benım ışlem fazlalıgım vardı kıkırdak olayı.ayıldıktan yarm saaat sonra kalkıp yurudum bsyler yemek ıstedım agrı kesıcı hap bile kullanmadm cunku hııc agrım yoktu.ama yanımdakı arkads hastaneden cıkana kadar canı yandı ıgne vuruldu hep.yanı dıcegım kısıye göre kendını korkutmaya benim sağlık başağrılarım aşırı derecede , migrende var ikisi birden karışıyor hayat çekilmez oluyor benim için hatta o gün ta torbalıdan çiğliye gidince zaten baş ağrım yolculuk esnasında tuttu tamam mı?
o ağrının etkisiyle doktora ne soru sordum ne bir şey yaptım açıkçası tek hatırladığım çok ağrım var kurtulmak istiyorum dedim oda kontrol edince işte sağ tarafta kemik kıkırdağa dayanmış
içerideki kıkırdağın s şeklini almış sinüslerine hava girmesini engellediği için oralar tıkanıyor dedi birde sinüzit yüzünden etlerin çok şişmiş onlarıda yakmamız lazım dedi . burun ucundaki kıkırdaktada yaş ilerledikçe eğilme var sola doğru oda tabiki deliğin birini küçülttüğü için onu da almam lazım dedi ucuna yapay kıkırdak koyuyoruz korkma her şey güzel olacak çünkü zor bir burnun yok senin için şu an önce sağlıklı olman dedi estetik ikinci planda dedi zaten fotoma bakarsan burnumdan memnunum bana yakıştığını da düşünüyorum şimdi istemeden burnumun görüntüsünde değişiklik olacak o yüzden çok tedirginim anladın mı hani deli gibi burnunun değişmesini istersin kemer falan olur o zaman zaten nasıl yapsalar sana güzel gelir ki kemerli burnum olsaydı keike diyorum ya oradaki kemeri düzeltince herkesinki çok güzel olmuş ama benim içeride de çok işlem var ve bu yüzden ağrımın ve morluklarımın + ödemlerimin çok olacağını düşünüyorum ..
ben KPSS yüzünden yarın arayıp bir daha ki haftaya erteleyeceğim sanırım çünkü ÖSYM ile görüştüm devlet hastanesi dışındaki raporları kabul etmiyorlar...offfcanım biz seninle aynı gün ameliyat olacağız, ben de sağlık nedeniyle oluyorum ve senin gibi çok tedirginim..bugün bora beyi aradım, aklıma takılan her şeyi sordum beni oldukça rahatlattı. sen de ara merak ettiklerini sor, kendi kendine kurdukça insan içinden çıkamıyor.
aklına takılanlar neydi?canım biz seninle aynı gün ameliyat olacağız, ben de sağlık nedeniyle oluyorum ve senin gibi çok tedirginim..bugün bora beyi aradım, aklıma takılan her şeyi sordum beni oldukça rahatlattı. sen de ara merak ettiklerini sor, kendi kendine kurdukça insan içinden çıkamıyor.
birde bir şey soracağım siz ne kadar ödeyeceksiniz? özel hastanelere pek güven olmuyorda ondan soruyorumçok teşekkür ederim canım, umarım benim de seninki gibi sorunsuz geçer..
Ben bugün ameliyatımı oldum, 3000 lira ödedim. Sen erteledin mi canım?[/QUOTE]"KADER1985, post: 36988293, member: 550435"]birde bir şey soracağım siz ne kadar ödeyeceksiniz? özel hastanelere pek güven olmuyorda ondan soruyorum
canım ne durumdasın?kalıbın çıkmadan önce burnumun ucu dik gibi demişsin. benim de uzun ve sivri gibi görünüyo şu an, senin de böylemiydi?kalıp çıkınca dik görüntüsü düzeldi mi?Ameliyat oldum sonunda bugün 2.günüm tamponlarbugün çıktı ama neolursa olsun henüz silikon olduğu için ağzımdan nefes alıyorum ..dün bi gözümde morluk vardı bugün o gözüm şişti ama düzelecek umutluyum..sanki burnumun ucu dik gibi onu tam anlamıyla anlatamam çünkü üstünde alçım var çok heyecanlıyım..ama nefes bakımından oldukça zorlayıcı ..şimdi umutla 9 eylülü bekliyorum silikon falan çıkacak hadi bakalım
Benim şuan mükemmel burnum maşallahh :)) kalıp varken çok dik geldi ama çıkınca herşey normaldi.,bügünde kontrolüm vardı herşey normal burnun baya oturmuş dedi..ben çok iyi atlattım çok az şiştim az morardım kişiden kişiye değişiyor..gün geçtikçe burnum güzelleşiyor..sanada geçmiş olsun canımcanım ne durumdasın?kalıbın çıkmadan önce burnumun ucu dik gibi demişsin. benim de uzun ve sivri gibi görünüyo şu an, senin de böylemiydi?kalıp çıkınca dik görüntüsü düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?