Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aynı yollardan bende gectm ınsan o zmanlarda destek arıyor o yuzden tum sorularına vp verebilirim :)
ya benim sağlık başağrılarım aşırı derecede , migrende var ikisi birden karışıyor hayat çekilmez oluyor benim için hatta o gün ta torbalıdan çiğliye gidince zaten baş ağrım yolculuk esnasında tuttu tamam mı?
o ağrının etkisiyle doktora ne soru sordum ne bir şey yaptım açıkçası tek hatırladığım çok ağrım var kurtulmak istiyorum dedim oda kontrol edince işte sağ tarafta kemik kıkırdağa dayanmış
içerideki kıkırdağın s şeklini almış sinüslerine hava girmesini engellediği için oralar tıkanıyor dedi birde sinüzit yüzünden etlerin çok şişmiş onlarıda yakmamız lazım dedi . burun ucundaki kıkırdaktada yaş ilerledikçe eğilme var sola doğru oda tabiki deliğin birini küçülttüğü için onu da almam lazım dedi ucuna yapay kıkırdak koyuyoruz korkma her şey güzel olacak çünkü zor bir burnun yok senin için şu an önce sağlıklı olman dedi estetik ikinci planda dedi zaten fotoma bakarsan burnumdan memnunum bana yakıştığını da düşünüyorum şimdi istemeden burnumun görüntüsünde değişiklik olacak o yüzden çok tedirginim anladın mı hani deli gibi burnunun değişmesini istersin kemer falan olur o zaman zaten nasıl yapsalar sana güzel gelir ki kemerli burnum olsaydı keike diyorum ya oradaki kemeri düzeltince herkesinki çok güzel olmuş ama benim içeride de çok işlem var ve bu yüzden ağrımın ve morluklarımın + ödemlerimin çok olacağını düşünüyorum ..

canım biz seninle aynı gün ameliyat olacağız, ben de sağlık nedeniyle oluyorum ve senin gibi çok tedirginim..bugün bora beyi aradım, aklıma takılan her şeyi sordum beni oldukça rahatlattı. sen de ara merak ettiklerini sor, kendi kendine kurdukça insan içinden çıkamıyor.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım, umarım benim de seninki gibi sorunsuz geçer..

canım sımmdı gördm kbakma . bu morluk ve agrı kısıye göre degısır.benımde aynı gun amelıyat oldugum arkadasım vardı aynı ıslem yapılmıstı hatta benım ışlem fazlalıgım vardı kıkırdak olayı.ayıldıktan yarm saaat sonra kalkıp yurudum bsyler yemek ıstedım agrı kesıcı hap bile kullanmadm cunku hııc agrım yoktu.ama yanımdakı arkads hastaneden cıkana kadar canı yandı ıgne vuruldu hep.yanı dıcegım kısıye göre kendını korkutma

ben KPSS yüzünden yarın arayıp bir daha ki haftaya erteleyeceğim sanırım çünkü ÖSYM ile görüştüm devlet hastanesi dışındaki raporları kabul etmiyorlar...offf

aklına takılanlar neydi?

kızlar bora beyin numarası veya mail adresı neydi ?? ben kaybetmişim ve sormam gereen birşey vaar bilen varsa yardımcı olsun lutfeen

"KADER1985, post: 36988293, member: 550435"]birde bir şey soracağım siz ne kadar ödeyeceksiniz? özel hastanelere pek güven olmuyorda ondan soruyorum[/QUOTE]
Ben bugün ameliyatımı oldum, 3000 lira ödedim. Sen erteledin mi canım?

"KADER1985, post: 36988293, member: 550435"]birde bir şey soracağım siz ne kadar ödeyeceksiniz? özel hastanelere pek güven olmuyorda ondan soruyorum
Ben bugün ameliyatımı oldum, 3000 lira ödedim. Sen erteledin mi canım?[/QUOTE]

Nasi gecti ameliyat ve sonrası sureci canm seklinden memnun musun foto atarsan cok seviniriz

Ameliyatın hiç bi sıkıntısı yok, sıkıntı sonrasında başlıyor.Biraz baş ağrım oldu ama ağrı kesici iğne yaptılar geçti.Şimdi sadece hafif sızlama var.Cildim ince ve hassas olduğu için göz çevremde fazlasıyla morarma ve ödem oldu.Sinüzit ameliyatı olduğum için tamponlar bugün değil yarın alınacak, kanamam da devam ediyor.Gece hiç uyuyamadım, burundan nefes alamamak çok kötü.Şeklini henüz bilemiyorum tabi, ucu çok kalkık ve sivri görünüyor aynı Michael Jackson ın ki gibi ama tamponlardan olduğunu düşünmeye ve stres olmamaya çalışıyorum.Kalıp çıkıp yüzüm normale dönünce foto koyarım.Ameliyat olacak arkadaşlara sabır diliyorum çünkü oldukça zor bi süreç..

Tamponlar dün çıktı ve burnumdan az da olsa hava girmesiyle biraz rahatladım.Haftaya salı kalıp ve silikon tamponlar alınacak ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum.Burnumun genişliği ödemden diye düşünüyorum ama ucunun fazla uzun ve sivri olması sinirlerimi bozmaya başladı.Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?

canım ne durumdasın?kalıbın çıkmadan önce burnumun ucu dik gibi demişsin. benim de uzun ve sivri gibi görünüyo şu an, senin de böylemiydi?kalıp çıkınca dik görüntüsü düzeldi mi?

canım ne durumdasın?kalıbın çıkmadan önce burnumun ucu dik gibi demişsin. benim de uzun ve sivri gibi görünüyo şu an, senin de böylemiydi?kalıp çıkınca dik görüntüsü düzeldi mi?
Benim şuan mükemmel burnum maşallahh :)) kalıp varken çok dik geldi ama çıkınca herşey normaldi.,bügünde kontrolüm vardı herşey normal burnun baya oturmuş dedi..ben çok iyi atlattım çok az şiştim az morardım kişiden kişiye değişiyor..gün geçtikçe burnum güzelleşiyor..sanada geçmiş olsun canım

kızlar ben 1.5 ay önce ameliyat oldum burnumun içindeki eriyen dikişler henüz düşmedi ne zaman düşer korkuyorum ldırmakta istemiyorum çok acıyormuş

kızlar ben Bora Bey'e ameliyat olalı tam iki seneyi (26 ay) geçti.Albüm ekledim önceki hallerim ve son hallerim var.Fotoların altına hangi yıldaki halim olduğunuda yazdım.Burun ameliyatı olduğuma çok memnunum.Çünkü en yakınlarım daha genç göründüğüm söylüyor bu da benim hoşuma gidiyor.Burun gerçekten insanın ifadesini değiştiriyor.Bu arada benim burnum oldukça zorduu hep diyorum.Dıştan kemerli ve ucu düşüktü, içten ise kemik doluydu günden güne artan nefes problemim vardı.Şimdi hem psikolojik hemde sağlık açısından rahatım.Doktorumdan memnunum.Ameliyat olmaktan hep korktuğumdan erteledim en sonunda sağlık açısından olmak zorunda kalınca burnumun şeklininde düzelmesi beni mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…