Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben ameliyat olalı 1 ay oldu ve hiç memnun değilim.Bora bey normal dedi ama değil.Burnum resmen yamuk ve sağ burun kanadımın üstü göçük duruyor.Sanırım bu nedenle sağ burun deliğim ve burun kanadım daha yukarıda.Önden görüntüsü beni çok mutsuz ediyor Sonraki kontrolüm 2 ay sonra, nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum..

Yaa deme ole bugun benmde tamponlarm alindi bant yapistirildi az gördüm burnumu ama guzel gibiydi foto yollar misin bana ozelden gerci olan oldu ama

bende de aynı sorun var ki dışarıdan burnumun şekli çok değişmedi zaten değişmesini istemiyordum içeride çok sıkıntım vardı sözde onlar hallolacaktı 1 ay olacak hala nefes alamıyorum ve burun kanatları birbirinden çok farklı senin gibi aynı önden bakmak istemiyorum kendimeeeeeeeee.. yarın kontrole gideceğim bakalım ne gibi doktor bahaneleri duyacağım...

cepten birbirimize foto atalım mı

Nefes almak o kadar kolay olmaz diye düşünüyorum 1 ay zorlu geçen bir süreç ama ben iyiki olmuşum diyorum 1 Eylül'de olmuştum ..dış şeklime gelince uçta elime bi çıkıntı geliyo ama dıştan belli değil kafama birşeyi takmak istemiyorum zamanla düzelecek herşey :)

Valla korkuyorum bende bole sorunlar yasicam diye daha cok yeniyim benim sorun estetik olduğu icin belkide yasamam :ss

Yaa deme ole bugun benmde tamponlarm alindi bant yapistirildi az gördüm burnumu ama guzel gibiydi foto yollar misin bana ozelden gerci olan oldu ama
Canım bantların çıkmış olmalı, umarım memnunsundur..Ameliyat sonrası hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bi süreç seni kötü etkilemek istemem..

UOTE="KADER1985, post: 37413607, member: 550435"]bende de aynı sorun var ki dışarıdan burnumun şekli çok değişmedi zaten değişmesini istemiyordum içeride çok sıkıntım vardı sözde onlar hallolacaktı 1 ay olacak hala nefes alamıyorum ve burun kanatları birbirinden çok farklı senin gibi aynı önden bakmak istemiyorum kendimeeeeeeeee.. yarın kontrole gideceğim bakalım ne gibi doktor bahaneleri duyacağım...[/QUOTE]
Canım nasıl geçti kontrolün? Ne durumdasın?

Canım bantların çıkmış olmalı, umarım memnunsundur..Ameliyat sonrası hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bi süreç seni kötü etkilemek istemem..

Dun cikti bantlarim yani degisik tabi ama suanlik sikintm yok ucu herkes gbi benmde top gibi ama kavislenecegini soyledi bora bey

Kızlar merhaba bende bora karaaliye ameliyat oldum 6 ay oldu ilk başta burnum gayet guzeldı aslında ablbümümde var fotoğraflar ordanda bakabılırsınız ama gün geçtikce burnumda cıkıntı cıkmaya basladı ucu düsmeye basladı ve burnumun boyunu uzun bırakmıs buda yüzümü daha uzun göstermesine sebeb oluyo 3 ay kontrolumde burdan bi arkadaşla görüsmeye gittik ondada sorun vardı ilk başta problemleri anlattığımda sanki hiç bişey yokmuş cok normal bi durummus gibi sakin cevaplar verdi kendileri benim şikayetleri üstüne basa basa soyliyince o çıkıntı 15 dklık

Bı küçük ameliyatla düzelir dedi o zaman sadece burnumda cıkıntı cıkmıştı 3 aylıkken ama şuan 6 aylık ve ucu düşüyo 6.ay kontrolume daha gitmedim gidince konuşucam yeniden herşeyi burayada yazarım sonucu bu arafa ameliyat olmuş arkadaşlara çok geçmiş olsun ameliyat olmak istiyenlerde bir kez daha düşünsün derim sormak istediğiniz sorularınız varsa yazabilirsiniz :)

Canim senin burnunu begenerek kararimdan emin olmustum acikcasi cok uzuldum bu duruma benim 6 gun sonra bir ay olucak kasimin ortasinda hafif asagisinda bi cikinti oldu odemdir diyorum insallah oyledir cok guvenmistim ((((((

Çok üzüldüm suan cidden ilk baslarda cok güzeldi hiç değişmesin ödemler gitmesin öyle kalsın istemiştim burnumu ama zamanla cidden cok değişiyo benim ki kötü bi değişim oldu şanssızlardan cıktım senin ki ödem olabılır aslında masaj vermesi lazım masaj yaparsan gecebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…