Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Masaj vermedi bana ama bu hafta kontrolu var belki verir. Evet bende bantlar cıktım ondan beri cok begendim odemesi sıslıkmıs hıc canımı sıkmadınyanı sadece ucunda bı hıssızlık var top gıbı foto yollasana bana canım cok merk ettm

sanırım buraya pek uğrayan yok artık.. 3. ay kontrolüme gittim, dikişlerim alındı ama burun ucunda iki küçük dikiş kalmış.ne yapacağımı bilmiyorum kendiliğinden düşer mi acaba?..tekrar gitmek istemiyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu.problem kabak gibi göründüğü halde hiç bir sorun olmadığını, gayet normal olduğunu söyledi!.6. ay kontrolüne de gelmememi söyledi!!burnumun sağ ve sol ucu hem yandan hem alttan birbirinden farklı bu nedenle sağ burun deliğim daha yukarıda duruyor, sağ burun kanadım daha geniş ve ucu sağ tarafa doğru yamuk görünüyor.göz göre göre buna normal mi diyorsunuz dedim evet dedi!fotoğraf göstereyim dedim benim gözüm görüyor diyerek tersledi ve bu şekilde davranarak ne kadar haklı olduğumu gösterdi. muhtemelen revizyon olmak zorunda kalıcam ameliyat olacaklar bir kez daha düşünsün çünkü sonuç kötü olduğunda kesinlikle kabul edilmediği gibi bir de hiç bir sorun yok, normal denilerek aptal yerine konuluyorsunuz.

Gecmis olsun tufitami 3 ayda dikis mi aliniyor yoksa sen mi istedin alinmasini bende bora beye oldum 2 ay oldu smdilik cok bi sikintm yok foto atsana sorununun ne merk ettm benmde saga yatik gbi ucu belki sisliktendir diyorum ama Allah revizyon gostermesin ya cok zor. Bide bnm torpulenen yerde hic aci yoktu son 1 aydir odem olustu elleyince aciyo o sinirimi bozdu. Milletin odem indikce memnun kalir bizz tam tersi yani

teşekkür ederim canım, sanada geçmiş olsun.evet 3. ay kontrolünde kendiliğinden düşmemişse alınıyor dikişler.alındığı halde dikiş kaldı bende sol burun deliğimin hemen kenarında kıkırdak çıkıntısı var bir de bunu farkettim sana özelden foto atayım istersen buraya yüklemek istemiyorum.bende ilk günler beğeniyordum 15-20 gün sonra yamulmaya başladı ve bir de daha fazla kavislenmez denildiği halde son bir ayda istemediğim bi kavis oluştu 3. ayda çok değişiyor sende bi problem olmaz umarım.

canım ne durumdasın?gittin mi 6. ay kontrolüne?

canim butun bu solediklerin bende de mevcut kikirdak koyup esitlemeye calisioolar ama yine esit olmuo ben revizyon oldum soyledgn bu nedenlerden dolayi sol taraf daha assagdaydi burnm ucu buyuzden sola yamuk gbi gozukuodu bende hata yapip revizyon oldum calistgm hastanede iyi bir doktora kikirdaklari koymus simdi koydugu yer kocaman sert ve inmio diger tarf daha kucuk kaldi bu seferde ve burun airtimada kikirdak eklemis burun inceldigi icin avatar gi kalin bir burnum var simdi kaba itici 3 aydir dunyayla baglantm yok ben bi hata yaptm nolur sen yapma eskiden ne kadar mutluydum guzeldim suratim artk burundan olusuyor resmen yuzum ince uzun yani bana nasil bole dolma gbi bir burun yapabildi bilmiorum dogal yapicam derken hic ameliyat olmamiscasina dogal olucagni bilmiodum bide kikirdak eklenince tekrar ameliyat olma sansinda yok ve sana yuzde yuz garanti veriorum hepsi dicekki sana kikirdakla esitlememiz lazm dicek iste ozaman tekrar telrar dusun

Ya ne bilim coook doktor araştırdım ben bile bile gittik hata ki ettik anlamadm ama kusursuz burun var mi cok incelersen belkide bizim kotunun iyisi yani bende cook memnundm bantlar ciktigind 2m aya dogru odem olustu torpulenun yerde bu canımı sıktı ( duscek diye korkuyorum burnumm

ben ince ucu biraz sivri bir burun istiodum benmki kutuk ucuda yusyuvarlak bir burun oldu bu kadar mi olur ya offf offf intihar edicem artk yemin ediorum az kaldi

ben ince ucu biraz sivri bir burun istiodum benmki kutuk ucuda yusyuvarlak bir burun oldu bu kadar mi olur ya offf offf intihar edicem artk yemin ediorum az kaldi

Bora beye mi oldun ama bora beyin yaptigi burunlar yuvarlar hatlidir zaten bir cogu sivri nerdeyse hic gormedim

canım çok geçmiş olsun, insanın psikolojisi çok bozuluyor gerçekten revizyon olabilmem için ameliyatın üzerinden bir yıl geçmesi gerekiyor zaten daha 3 ay oldu..bana foto atabilirmisin?ben de olmak istemiyorum ama bu görüntüyle de kalmasını istemiyorum.eskiden burnum sola doğru eğriydi ama sadece önden düz çekilen fotoğraflarda belli olurdu bende o şekilde çekilmezdim. kimse burnun yamuk demezdi şimdi insanlar farkediyor burnunun ucu yamuk, burun deliklerin farklı diyorlar 6. ayımın dolmasını bekliyorum şimdi ama sevgili doktorum 6. ay kontrolüne gelme!! dediğine göre değişen bişey olmayacak

aynı sıkıntıları yaşayan birileriyle konuşmak, yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor.öyle kötü şeyler düşünme lütfen bizimki şanssızlık işte..foto at bana olr mu bende sana atayım..

ödem geçer hiç canını sıkma asıl ödem değilse sorun..düşmez merak etme..3. aya dikkat et çok değişiyor umarım seninki güzel bi değişim olur..şans birazda..

Napıcaz biz bu burunlarla? 2 yıl mı beklesek revizyon için? Ben burun ucu estetiği düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…