Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende Bora Beye olucam önümzdeki haftalardan birinde sanırım... 2 defa anestezi aldm uyuyarak atlatabildim ancak :) kusma oldumu sende çok mide bulantısı oluyor mu

resım koydumm.. eğer estetık ile birlikte nefes almada da problem yasıyosan kesinlikle bora beyı tavsıye edıyorum sana :)

baktım canım resimlerin harika
benim nefes alma problemim yok estetik bi görüntü istiyorum bora bey ve can bey arasında karar vermeye çalışıyorum umarım biran önce karar veririm

baktım canım resimlerin harika
benim nefes alma problemim yok estetik bi görüntü istiyorum bora bey ve can bey arasında karar vermeye çalışıyorum umarım biran önce karar veririm

can bey de çok iyi bi doktor. hangisine olursan ol pişman olmazsın :) ama benim için bora beyden daha iyisi yok:)

can bey de çok iyi bi doktor. hangisine olursan ol pişman olmazsın :) ama benim için bora beyden daha iyisi yok:)

tabi iki doktorda çok iyi o yüzden karar vermek çok zor

gerçekten harika görünüyorsun güle güle kullan yeni burnunu

arkadaşlar fotolarınızı göremiyoruz en azından bize fikir vermesi açısından bi foto koysanız buraya rica ediyorum. çünkü karar vermek böle çok zor.

kızlaarr 3 ay oldu ve burnumun içindeki çoğu dikişler düşmemişti bugün bora bey aldı onları ve çookk acıdı yaa inanılmaz acıdı.daha da acıyorr(( hafif kan geldi bi de(

sana çok geçmiş olsun senin böyle olduğunu okuyunca walla baya korkmaya başladım benimde iç dikişlerim 1 ekimde alıncak ama acayip korktum zaten benim biraz sıkıntılı geçti umarım çok fazla acımız

benim de içte dikişler var kızlar bora bey bir şey demedi alınması konusunda. illa alınması gerekiyor mu? önde bi tanesi dışarı dogru cıkıyordu onu makasla kısalttı sadece

benim de içte dikişler var kızlar bora bey bir şey demedi alınması konusunda. illa alınması gerekiyor mu? önde bi tanesi dışarı dogru cıkıyordu onu makasla kısalttı sadece

3 ay dolup gittiğinde daha içteki dikişlerim duruyordu ve bora bey alalım dikişlerini dedi bana.ama aldırdıktan sonra rahatladım çünkü şişme ve koku yapıyordu.bence 3 ayın dolunca aldır sende

benim çok acıdı alınırken ama umarım seninkiler acımaz cnm.ama 3 ayın dolunca aldırmanı tavsiye ederim

benim çok acıdı alınırken ama umarım seninkiler acımaz cnm.ama 3 ayın dolunca aldırmanı tavsiye ederim

benimde cnm işte 3 ayım 1 ekimde doluyo bora bey daha önce gittiğimde 3 ay içinde dikişler düşmemiş olursa ben alcam demişti ama ne yazık ki düşmedi dikişlerim ve 1 ekimde aldırcam umarım çok fazla acımaz

22 ekime randevu aldım ameliyat için... İnşallah sorunsuz şekilde en hafif biçimde atlatırımmmmm :)

hayırlısı olsun canım agır gecmiyor ameliyt sonrası korkma.. :)

sirinem amelyt sorası nasıl geçiyor (( offf narkozdan uyandıgım an burnumda hıssetcegm acıııyı dusunuorm ben uyandgnz an ılk hıssetıgnz sey ne ?? burun uzerınde ya da baska bı sey...

Son düzenleme:
sirinem amelyt sorası nasıl geçiyor (( offf narkozdan uyandıgım an burnumda hıssetcegm acıııyı dusunuorm ben uyandgnz an ılk hıssetıgnz sey ne ?? burun uzerınde ya da baska bı sey...

canım ben uyandıgımda burnumda agrı yoktu. cok ama cok hafif bi şekilde zonklama vardı. ama başım cok agrıyordu uyumak istedim hemen agrı kesiciyi yaptılar sonrasında ne burnumda ne başımda hiç ağrım olmadı bir daha. agrı acı yok diyeyim sana sakın korkma

Son düzenleme:

tesekkr ederım canım bu baş agrısı bıldgmz normal başagrılarından mı yoksa bes on katımı =)) cok sevındım ne guzel agrısız olmus senınkı majezık falanda mı kullanmadın evdeyken ? ve burnunda nefes problemın varmydı kemerlı mydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…