ameliyat oncesi en az 1 hafta onceden agri kesici kullanmayi birakiyorsun cnm. onun disinda ameliyata kadar badem kuru uzum domates salatalik ve meyve yeme. iclerinde salisirik asit oldugu icin kanamayi arttiriyor. ben bunlari 1 hafta onceden birakmistim ve ameliyat sonrasinda hic kanamam olmadi sizinti seklinde bile gelmedi. ameliyat gunu rahat kiyafet giy. gomlekle gidersen daha iyi olur. ameliyattan once ameliyat ortusu giydiriyorlar hastaneden cikana kadar uzerinde kaliyor. Ameliyattan cikinca hemsireler buz koyuyor odaya o sekilde goturuyorlar. zaten buz torbasini size verecekler yanindaki refakatci buz uygulamasi yapmali. snra agri kesici yapmak icin hemsire geliyor ondan sonra ben 3-4 saat uyumustm eve gitmeye karar verdik uzerimdeki ameliyat kiyafetini cikardik gomlegimi ve esofmanimi annem giydirdi. odada 1-2 tur yurudum narkoz etkisindan kurtulmak icin. hemsireye cikiyoruz dedk tekerlekli sandalye getirdiler asagi kadar 2 hemsire eslik etti. eve gittigim zamandan itibaren annem buz torbasi hazirladi surekli onu koyduk. Tamponlar 2.gun aliniyor. 1 hafta sonra alci, silikon ve dikisler aliniyor. umarim yardimci olabilmisimdir.
resım koydumm.. eğer estetık ile birlikte nefes almada da problem yasıyosan kesinlikle bora beyı tavsıye edıyorum sana :)
Bende Bora Beye olucam önümzdeki haftalardan birinde sanırım... 2 defa anestezi aldm uyuyarak atlatabildim ancak :) kusma oldumu sende çok mide bulantısı oluyor mu
baktım canım resimlerin harika
benim nefes alma problemim yok estetik bi görüntü istiyorum bora bey ve can bey arasında karar vermeye çalışıyorum umarım biran önce karar veririm
can bey de çok iyi bi doktor. hangisine olursan ol pişman olmazsın :) ama benim için bora beyden daha iyisi yok:)
arkadaşlar fotolarınızı göremiyoruz en azından bize fikir vermesi açısından bi foto koysanız buraya rica ediyorum. çünkü karar vermek böle çok zor.
kızlaar bora beye revizyon olan varmıııııııııııııııı?
kızlaarr 3 ay oldu ve burnumun içindeki çoğu dikişler düşmemişti bugün bora bey aldı onları ve çookk acıdı yaainanılmaz acıdı.daha da acıyorr (( hafif kan geldi bi de (
benim de içte dikişler var kızlar bora bey bir şey demedi alınması konusunda. illa alınması gerekiyor mu? önde bi tanesi dışarı dogru cıkıyordu onu makasla kısalttı sadece
sana çok geçmiş olsun senin böyle olduğunu okuyunca walla baya korkmaya başladım benimde iç dikişlerim 1 ekimde alıncak ama acayip korktum zaten benim biraz sıkıntılı geçti umarım çok fazla acımız
benim çok acıdı alınırken ama umarım seninkiler acımaz cnm.ama 3 ayın dolunca aldırmanı tavsiye ederim
22 ekime randevu aldım ameliyat için... İnşallah sorunsuz şekilde en hafif biçimde atlatırımmmmm :)
hayırlısı olsun canım agır gecmiyor ameliyt sonrası korkma.. :)
sirinem amelyt sorası nasıl geçiyor(( offf narkozdan uyandıgım an burnumda hıssetcegm acıııyı dusunuorm ben uyandgnz an ılk hıssetıgnz sey ne ?? burun uzerınde ya da baska bı sey...
canım ben uyandıgımda burnumda agrı yoktu. cok ama cok hafif bi şekilde zonklama vardı. ama başım cok agrıyordu uyumak istedim hemen agrı kesiciyi yaptılar sonrasında ne burnumda ne başımda hiç ağrım olmadı bir daha. agrı acı yok diyeyim sana sakın korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?