Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaşlar; ben de yeni üye oldum. Halis Bey'e ameliyat olmayı düşünürken kimsenin memnun olmadığını gördüm. Bora Karaali hakkkında herkes iyi söylüyor ama yinede korkuyorum.Gerçekten tavsiye eder misini?

Ben bora beye ameliyat olmayi dúşünüyorum.ama yorumlariniz beni korkuttu.gerçekten bu kadar kötümü burunlariniz .fotolari göremedim.aslinda karar vermistim ama şimdi aklim karişti

Merhaba arkadaşlar ; Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama herhangi bir sağlık problemi değil sadece görüntü amaçlı. Yazılanları okudum biraz korktum açıkcası ama bilmiyorum iyileşme sürecini tabi.. Korktugum sey sorun olup ameliyatın tekrarlaması.Tedirginim bu yüzden .Burun kaymaları düşmeleri kendiliğinden mi düzelir bi süre sonra ? Son olarak sormak istediğimde en son ameliyat olan arkdaşlarımız varsa fiyat konusunda bilgi verebilirmi acaba ?Çok soru sordum lütfen kusura bakmayın .Merak ediyor korkuyor ve cok istıyorum Şimdidem tesekkurler ..

merhaba arkadaşım bişi sormak istıorum sana 2. ameliyat için ücret aldımı bora bey tekrar cunku bende yaptrrsam olmazsa 2. kez ameliyat olup tekrar odeme yapmamda sıkıntı olur merak ettım sımdıden teşekkürler .

mavişş ödeme yapmadı.almaması gerekiyor diye biliyorum sorun oluştugu takdirde.ben de 1. yılımın dolmasını bekliyorum 10 ay oldu ve sorunlar var.gidince görüşmeye bilgi veririm
Peki sorun ne tam olarak acaba merak ettim ? belki bilgilendirmissindir yukarda ama kusuruma bakma sordugum için . ben yarın bora bey ile konusmaya gidicem cok kararsızım

mavişş ödeme yapmadı.almaması gerekiyor diye biliyorum sorun oluştugu takdirde.ben de 1. yılımın dolmasını bekliyorum 10 ay oldu ve sorunlar var.gidince görüşmeye bilgi veririm
bu arada cevap verdiğin için cok tesekkur ederi
bu arada cevap verdiğin için cok tesekkur ederim canım ::

bora karaaliye burun estetiği olmak istiyorum ancak işinin ehlimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bora karaali yi tavsiye ederim.ben memnun kaldım. Doğal istemiştim. Kimse anlamıyor ve harika nefes alıyorum.

Genel anesteziye karsi ya uyanamazsam endisesi tasiyorum, lokal anestezi fikri bana ameliyat konusunda daha cok cesaret veriyor
yok canım olurmu öyle sey :) denilenlerı yaparsan hıcbı sey olmaz.mesa amelıyat öncesı 12 saat yemek yememe ve su ıcmeme gıbı :) ben hayatımda 3 kere amelıyat oldum cok sukur öyle korkum olmadı.zaten tahlıl yapıyolar bunyene göre narkoz verıyorlar

Ne guzel, bugunlerde randevu alip gitmeyi dusunuyorum kismetse yaza ameliyat planliyorum.Siz memnunsunuz degil mi nefes alma problemi yasiyor musunuz?

Ne guzel, bugunlerde randevu alip gitmeyi dusunuyorum kismetse yaza ameliyat planliyorum.Siz memnunsunuz degil mi nefes alma problemi yasiyor musunuz?
memnunum ben.nefesten yanada memnunum.alcı cıktı sılıkon tamponlar alındı benım nefesım emen duzeldı

Arkadaslar merhaba. 1.5 -2 ay boyunca bas agrisi şikayetiyle ortaca ozel yucelen hast. Beyin cerrahi ve kbb uzmanina gorundum. Tum sonuclardan snra deviasyon dedikleri kemik kaymasi mevcutmus. Fakat bir kitle ile birlikte sag taraftan yeterli oksijen gitmediginden beyine ,bas agrisi oluyormus. Gecen hafta pazartesi butun bunlar sonuclandi ve ben dun 4 mayis BORA KARAALI ekol kbb ameliyat oldum bu esnada doktorumla olan gorusmede ufak bir kemerimide duzeltip 1mm kadar kaldirmaya karar verdik. Arkadaslar o kadar cok profesyonellemiski sistem insanlarin biri giriyor biri cikiyor. Benim disimda konaklayan yoktur herhalde herkes yuruyerek gitti :) hic aciya dayanamiyorum yani cokk nazliyim :) azicik morardi hemen bugun sabah tamponlar im alindi hic acimiyor. Haftaya tekrar gidicem slikon be plastik alci alinacak. Simdi size oncesi sonrasi ve tamponsuz halinide yuklucem.

Eklentiler

• 20150505_112108.webp
    8 KB · Görüntüleme: 769
  • 20150505_112049.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 672
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…