- 14 Ocak 2015
- 2
- 0
- 6
- 38
merhaba arkadaşım bişi sormak istıorum sana 2. ameliyat için ücret aldımı bora bey tekrar cunku bende yaptrrsam olmazsa 2. kez ameliyat olup tekrar odeme yapmamda sıkıntı olur merak ettım sımdıden teşekkürler .Bence telefonla aramadan gitme ameliyat günü olabilir izinli olabilir ben kontrollerime giderken hep aradım iki ameliyat oldum ikisinide bora bey yaptı çok memnunum 1 ay oldu son ameliyatım spreyi burnum tikanirsa sıkıyorum ameliyatın ilk zamanlarında yüksek yastıkla yapıyorsun bunun nedenide morarma ve sisligin çok olmaması için o yüzden yüksek yaticam diye kendine işkence etme ilk ameliyatimda bende senin gibiydim sakınan göze çöp batiyormus hakikaten kemik açılma yaptı tam bir sene sonra yine ameliyat oldum sağolsun bora bey çok yardımcı.
niye kimse cevap vermiyorrica etsem bilgi verirmisiniz ?
Peki sorun ne tam olarak acaba merak ettim ? belki bilgilendirmissindir yukarda ama kusuruma bakma sordugum için . ben yarın bora bey ile konusmaya gidicem cok kararsızımmavişş ödeme yapmadı.almaması gerekiyor diye biliyorum sorun oluştugu takdirde.ben de 1. yılımın dolmasını bekliyorum 10 ay oldu ve sorunlar var.gidince görüşmeye bilgi veririm
bu arada cevap verdiğin için cok tesekkur ederimavişş ödeme yapmadı.almaması gerekiyor diye biliyorum sorun oluştugu takdirde.ben de 1. yılımın dolmasını bekliyorum 10 ay oldu ve sorunlar var.gidince görüşmeye bilgi veririm
bu arada cevap verdiğin için cok tesekkur ederim canım ::mavişş ödeme yapmadı.almaması gerekiyor diye biliyorum sorun oluştugu takdirde.ben de 1. yılımın dolmasını bekliyorum 10 ay oldu ve sorunlar var.gidince görüşmeye bilgi veririm
B'nde estetik amaçla gittim önceliğim oydu ama nefes alma açısındanda et kemik alındı
Canm ben cok memnun kaldim.1 yil oluyor ameliyat olalibora karaaliye burun estetiği olmak istiyorum ancak işinin ehlimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Genel anestezi mi oldunuz yoksa lokal mi ya da bu konuda Bora Bey genel anestezi şarti kosuyor mu, tesekkur ederimCanm ben cok memnun kaldim.1 yil oluyor ameliyat olali
genel anestezi oldum ben.acıkcası hiç lokal olurmu dıye sormadım .genel anestezi olmak ıstemıyormusun ?Genel anestezi mi oldunuz yoksa lokal mi ya da bu konuda Bora Bey genel anestezi şarti kosuyor mu, tesekkur ederim
Genel anesteziye karsi ya uyanamazsam endisesi tasiyorum, lokal anestezi fikri bana ameliyat konusunda daha cok cesaret veriyorgenel anestezi oldum ben.acıkcası hiç lokal olurmu dıye sormadım .genel anestezi olmak ıstemıyormusun ?
yok canım olurmu öyle sey :) denilenlerı yaparsan hıcbı sey olmaz.mesa amelıyat öncesı 12 saat yemek yememe ve su ıcmeme gıbı :) ben hayatımda 3 kere amelıyat oldum cok sukur öyle korkum olmadı.zaten tahlıl yapıyolar bunyene göre narkoz verıyorlarGenel anesteziye karsi ya uyanamazsam endisesi tasiyorum, lokal anestezi fikri bana ameliyat konusunda daha cok cesaret veriyor
yok canım olurmu öyle sey :) denilenlerı yaparsan hıcbı sey olmaz.mesa amelıyat öncesı 12 saat yemek yememe ve su ıcmeme gıbı :) ben hayatımda 3 kere amelıyat oldum cok sukur öyle korkum olmadı.zaten tahlıl yapıyolar bunyene göre narkoz verıyorlar
memnunum ben.nefesten yanada memnunum.alcı cıktı sılıkon tamponlar alındı benım nefesım emen duzeldıNe guzel, bugunlerde randevu alip gitmeyi dusunuyorum kismetse yaza ameliyat planliyorum.Siz memnunsunuz degil mi nefes alma problemi yasiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?