Eki Görüntüle 1517441 Eki Görüntüle 1517443 Arkadaslar merhaba. 1.5 -2 ay boyunca bas agrisi şikayetiyle ortaca ozel yucelen hast. Beyin cerrahi ve kbb uzmanina gorundum. Tum sonuclardan snra deviasyon dedikleri kemik kaymasi mevcutmus. Fakat bir kitle ile birlikte sag taraftan yeterli oksijen gitmediginden beyine ,bas agrisi oluyormus. Gecen hafta pazartesi butun bunlar sonuclandi ve ben dun 4 mayis BORA KARAALI ekol kbb ameliyat oldum bu esnada doktorumla olan gorusmede ufak bir kemerimide duzeltip 1mm kadar kaldirmaya karar verdik. Arkadaslar o kadar cok profesyonellemiski sistem insanlarin biri giriyor biri cikiyor. Benim disimda konaklayan yoktur herhalde herkes yuruyerek gitti :) hic aciya dayanamiyorum yani cokk nazliyim :) azicik morardi hemen bugun sabah tamponlar im alindi hic acimiyor. Haftaya tekrar gidicem slikon be plastik alci alinacak. Simdi size oncesi sonrasi ve tamponsuz halinide yuklucem.
Merhaba gecmis olsun mahsuru yoksa ne kadara ameliyat oldugunuzu yazar misiniz
Merhaba gecmis olsun mahsuru yoksa ne kadara ameliyat oldugunuzu yazar misiniz
Gayet iyi gözüküyorsunuz çok geçmiş olsun
Tekrar merhaba, son halinizin fotografini paylasmaniz mumkun mu.Dun gorustum Bora Beyle ağustosta ameliyat olacagim.Tesekkur ederim :)
Tekrar merhaba, son halinizin fotografini paylasmaniz mumkun mu.Dun gorustum Bora Beyle ağustosta ameliyat olacagim.
Şahane olmuş bayildim ne mutlu size.Şu an icim daha da rahatladi cok dogal olmus tam benim istedigim gibi.Nefes almada sıkıntı yasamiyorsunuz degil miMerhaba canim yukledim son halini kimse anlamio :) Eki Görüntüle 1547267
3000 tl 10 gun kadar once bana verdigi fiyat bu.Merhaba arkadaşlar
Bora karaalinin fiyatı nedir acaba?
Geçmiş olsun.Zor kismini atlattiniz bundan sonrasi rahat gecer diye dusunuyorumAblalarim ameliyati oldum bugun 3cu gunum pek agri sizi yok aamasuratim şişti morarma pek olmadi ama ilerde ne olacak bilemem. Ayrica agizdan nefes alamiyorsunuz bu yuzden yutkunurken kulaklara basinc oluyor tikaniyor diliniz yukari yapisiyor aciliyor yine agzini acip kapayinca ama cok zorlaniyorum en cok dayanamadigim bu bide biraz korkuyorum nasil iyilescek toparlicam diye allah razi olsun annem bakiyo ama kkadininda burnujdan getiriyimusum gibi hissediyorum ameliyat olacak aarkadslaribilgilendirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?