Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tab
Merhaba gecmis olsun mahsuru yoksa ne kadara ameliyat oldugunuzu yazar misiniz

Tabi. Bahsettigim gibi devletin karsiladigi ve estetik ucreti 3000 tl ben bir gece ozel odada konakladim 200 tl ama ikili uclu odalari 80 tl. Ayrica asistani tugba hanim da inanilmaz tatli ilgili ve bilgili. Ameliyatta snra surekli konustum Kendisiyle

Merhaba gecmis olsun mahsuru yoksa ne kadara ameliyat oldugunuzu yazar misiniz

Bak yeni resmde koyayim sana morluk gectii :)
minnacik kaldi hala yuzum burda sis ve odem var

Burdada yandan gorunumu ben gorsel bir is yaptigim icin burnumu kaldirilmasini istemedim 1mm kaldirdi bora bey ve tatli ufak bir torpu islemi yapildi abzurt bir goruntu olmadi bora bey kesinlikle dogal olmasi konusunda yonlendirici biri.

yaşım 19. burnum kemerli ve deviasyon var. 8 haziranda Bora beye ameliyat olucam inşallah hayırlısı olur. çok şeker bi doktor iyi ilgileniyo kartını verdi herhangi bir problem sıkıntı varsa aklında her zaman arayabilirsin dedi. bakalım inşallah Allah sonumu hayır eder :)))

ablalarım beni pek takan olmamış ama yarın ameliyat oluyorum 5:30-6:00 civarı. nolur dualarınız esirgemeyin feciiiii korkuyorum :) ablamlar filan biraz korkuttu şakasına ama ben yine de korkuyorum :)

Yok heyecandan akşam yazmayı unutmuşum şu an evde aç bekliyorum sabah yediğimle duruyorum ameliyat için şimdi annemle 15:30 da evden çıkacağım. Teşekkürler bu arada ama hala felaket korkuyorum.

Ablalarim ameliyati oldum bugun 3cu gunum pek agri sizi yok aamasuratim şişti morarma pek olmadi ama ilerde ne olacak bilemem. Ayrica agizdan nefes alamiyorsunuz bu yuzden yutkunurken kulaklara basinc oluyor tikaniyor diliniz yukari yapisiyor aciliyor yine agzini acip kapayinca ama cok zorlaniyorum en cok dayanamadigim bu bide biraz korkuyorum nasil iyilescek toparlicam diye allah razi olsun annem bakiyo ama kkadininda burnujdan getiriyimusum gibi hissediyorum ameliyat olacak aarkadslaribilgilendirmek istedim.

Geçmiş olsun.Zor kismini atlattiniz bundan sonrasi rahat gecer diye dusunuyorum

rukiye02 teşekkür ederim bende 3,000 e oldum ameliyatı 4. cü günüm daha iyiyim çok şükür burnumun sağ tarafı açıldı sol da açılacak ama kurumuş kanlar var dipte korkudan temizleyemiyorum onlarda bi kaç gune düşer ded i ablam yada alçı dikişler alınırken temizlerler diye düşünüyorum. ilk 2 gün cidden kötüydü ama şimdi iyiyimmm çok şükür şişlikler var ama morartı yok zaten benim meliyatım kolaydı biraz bünyemde güçlüü 1 saat sürdü şu an memnunum moralimmi yüksek tutmaya çalışıyorum zaten en önemliside o ama doktor seçimi de önemli doktorumdan memnunum çok şükür inşallah bu memnuniyetim devam edecek . sağlıcakla kalın iyi günlerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…