Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yarın silikon tamponlarım alınacakk biraz korkuyorum millet acıyor demişşş. ama silikon tamponlara rağmen sağ tarftan müthş bir şekilde nefes alabiliyorum soldan da alıyuorum ama birazdaha az sağa göre ayrıca 2 gün önce kadar kokuları gayet net bir şekilde almaya başladım noramlda 3hafta ve - 6 hafta arasında koku alınabiliyormuş galiba ben şanslıyım bakalım burnum profilden gayet hoş gözüküyor umarım yarın acısız olur tampon işlerimm :)

Merhaba ben Bora Bey'den randevu almak istedim izinde dediler. Sizin tamponları o almayacak mı? Belki bir yanlış anlaşılma olmuştur Bora Bey izinde değilse çok mutlu olacağım.

ofelia hanım malesef yanlış anlaşılma yok bora bey izine çıkacağını söylemişti benim yarın silikon ve alçımı yahya bey alacak. ama 22sinde geliyor. bana gel bi burnunu kontrol edeyim dedi :)

burunumu çok sevdim alçı ve dikiş alındı şişlik var evet ama ub haliyle bile yüzüme gittiğini düşünüyorumm ve her şeyden önemlisi nefes alıyorumm rahat bir şekilde ve burnum istediğim gibi Allagh razı olsun ilerde daha 10 numara olacak burnummm biliyorum ve şu an çok mutluyummmmm

merhabalarr bende yenı amelyt oldum 2 gune gırıcem..tk problmım uyuyamamak nefes alıp vermek zor bez tamponu cıkarıldı ama tam anlamyla rahatlayamadım çok şişti yüzüm ve dudagm ozellkle.morarma yok bakalm saatler gçmıor sankı :) bde hala akıntım var ya

Geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsınız. Merak etmeyin hepsi geçecek. Bez tamponlar çıktıysa gerisi daha kolay. Burnunuzdan biraz nefes alabiliyor olmanız lazım. Sızıntı olması da normal. Hatta ben sızıntı olunca daha da rahatladım en azından içerde kuruyup rahatsızlık vermiyorlar diye.

4 saat uyuyabldm.uyandiginda ici kuruydu bepanten surdum birz icine ama baya kurumus ici.korkuyrm acikcasi ya

Okyanus suyu sprey verilmedi mi burnunuza sıkmanız için. Ben günde 4 kere sprey sıkıyorum kurumasını önlüyor. Bir de içine kulak pamuğu ile krem sürüyorum. Onu da reçete ile verdiler
4 saat uyuyabldm.uyandiginda ici kuruydu bepanten surdum birz icine ama baya kurumus ici.korkuyrm acikcasi ya

şimdi biraz iyi oldum sol tarafm acık bıraz sprey sıktım içini kremledim suan iyiyim.bu yaptıgım krem ve spreyı tekrarlıcam :)

Arkadaşlar bugün muayene oldum ve 24agustosa ameliyat tarihi aldım her şey yolunda giderken kapıda bi hastasını gördüm 1.5ay önce estetik olmuş kadın olma aklın varsa vs dedi hiç memnun değilim dedi kafam çok karışık son zamanlarda olan arkadaşlar memnun musunuz?

Arkadaslar bugun benim 4. Gunum hic nefes alamiyorum temizlemeyede korkuyorum slikon tamponlar var iken deniz suyu spreyi sıkılabilirmi vee yakiyor muuu yardimci olabilirmisiniz?

valla ben bir ay önce oldum ameliyatımı hiç şikayetçi değilim. hatta yarın kontrolüm var. ama yine de siz gönlünüze yatan doktoru tercih edin.

Eğer imkanınız varsa bu ameliyatı işinin ehli bi plastik cerraha olun arkadaşlar..bora bey kötü bi doktor demiyorum başarılı ameliyatları var ama benim ameliyatımın sonuçları çok kötü oldu ve bora beye ameliyat olduğum için inanılmaz pişmanım.eskiden burnumda sola doğru eğrilik vardı ve ara sıra tıkanma problemi yaşıyodum, burun etlerim şişmişti ve şiddetli geniz akıntısı problemim vardı.bora bey ameliyatımın zor olmadığını ve bütün şikayetlerimden kurtulacağımı söyledi ama ameliyat sonrası şikayetlerim geçmediği gibi üzerine yenileri eklendi.ciddi şekil bozukluğu ve nefes problemim var.önümüzdeki ay 1 yıl olacak ve ben revizyon için doktor araştırmaya başladım..bora bey 6. ay kontolüne gelme dediği halde gittim çünkü bırakın 6. ayı 2. yıl kontrolü bile var!( 3. ay kontolümde neler yaşadığımı paylaşmıştım, bi kaç sayfa önce görebilirsiniz..) bu kez tavrı daha yumuşaktı ama beni bi sorun olmadığına ve olamayacak beklentiler içerisine girdiğim için memnun olmadığıma inandırmaya çalıştı! nefes problemim için burun etlerin yine şişmiş ondandır dedi.sağ burun deliğim diğerinden çok daha dar ve derin nefes almaya çalıştığımda tamamen kapanıyo, bunun için de her ameliyatta o kadar farklılık olur dedi.ben ısrarla şikayetlerimi yineleyip yeni fotolarımı gösterdim ve ben sadece eğriliğim düzelsin, burun tıkanıklığım ve geniz akıntım geçsin istedim siz hangi beklentiden bahsediyosunuz, bu estetik müdahale görmüş bi burun görüntüsü mü dedim ve nihayet kabul etti!her ameliyatın riskleri vardır ben sana bunu gıcıklığına yapmadım istemezdim böyle olmasını dedi!12. ayında bi bakalım hala bi değişiklik olmazsa yaparız ikinci ameliyatı dedi ama ben bi daha ona güvenemem.en sağlıklısı içeride ne yaptığını bildiği için aynı doktora ameliyat olmakmış ama sorunlarıma gerçekçi cevaplar veremediğine göre ne yaptığını o da pek bilmiyo, bi de portakal kabuğu görüntüsü oluşabilir falan diye beni korkuttu ona nasıl olabilirimki!burnumdan fazla kemik ve kıkırdak alındığı için eksiklik var o yüzden bi yerden kıkırdak alınarak yapılacak ameliyat ve aynı acıları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum ve tabi işin bi de maddi boyutu var ama olmak zorundayım çünkü nefes alamıyorum ve artık fotoğraf çekilmekten nefret ediyorum

Bir de şunu düşünün; kbb uzmanları bu ameliyatları plastik cerrahların yarı fiyatına hatta daha da altına yaptıkları için çok tercih ediliyolar ve sıkça bu ameliyatları yapıyolar. ( ben işin bi de ticari boyutu var ).herkesin burun yapısı ve şikayetleri farklı, her ameliyatta yapılacak işlemler, ameliyat süresi ve zorluk derecesi farklı ama ameliyat ücreti standart 3000 tl ! sizcede bu biraz düşündürücü değilmi?

merhabalar dün ameliyat oldum üst dudağımı oynatamıyorum mimik yapamıyorum daha ikinci gün erken biliyorum sizde de böyle oldu mu kaç gün sonra geçti bu durum((

Bora beye ameliyat olali 11 ay oldu. Burnumda daha once deviasyon vardi. Etlerde cok fazla buyudugu icin rahat nefes alamiyordum. Burnumun on aksinda saga dogru bir yamukluk vardi ve hafifde kemer vardi. Asil hedefim tabiikide nefes alabilmek oldugundan Bora beyi tercih ettim. Anca suan hic memnun degilim. Yine nefes problemim var. hatta gece horlamalarim oluyor. Ilk 6 ayda hersey yolunda gidiyordu en azindan nefes acisindan. Ancak burnumda odem kaldi ve on aksindaki yamukluk hala ayniydi. 7. Ayda tekrar kontrole gittigimde komplikasyon olustugunu ve 1. Yilim doldugunda tekrar acip bakabilecegini soyledi. On aksindaki yamukluk icinse burnun ucuyla kas araliginin ayni hizada olmasinin yeterli oldugunu soyledi. Eger istersem de tekrar ameliyat oldugumda etleri yakabilecegini soyledi. Ben ameliyatimdan son derece mutsuzum hatta revizyon icin tekrar doktor arastiriyorum. Suan hem nefes problemim hemde burnumun yamuklugu eskisinden daha kotu. Gunes gozlugu dahi taktigimda burnumda duzgun durmuyor artik. Bir doktoroun ameliyata boyle cocuk oyuncagiymis gibi bakmasida beni cok rahatsiz etti acikcasi. Profesyonellikten uzak oldugunu dusunuyorum.

Merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlar da gördüm kararsız kaldım çok.. Uzun zaman önce ameliyat olup memnun olan var mı bora beye?

ARKADAŞLAR! Öncelikle hepinizden kendiniz için bunu okumanızı istiyorum.Ben 2013 Şubatta İzmir Ekol Hastanesinde Bora Bey e ameliyat olmuştum.Aslında yine aynı hastanenin doktoru olan Cem Bey e almıştım randevu ama hakkında olumlu sonuçlar olduğu gibi olumsuz yorumlar olduğu için vazgeçtim ve Bora Bey e randevu aldım çünkü hep iyi yorumlar görmüştüm. Buradaki yorumların bizim için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Çünkü burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Evet arkadaşlar Bora Bey ameliyatımı yaptı, nefes problemimi düzelticek ve şeklini de toparlayacaktı.Ameliyat sonrası süreçlerden bahsetmeyeceğim çünkü üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Fakat kesinlikle nefes alamıyordum başlarda çok bişey anlaşılmasada sonradan anlıyorsunuz ki nefes problemi düzelmemiş.Burnumun ucu da düştü, sağdan bir nebze daha iyi sol profilden berbat görünüyordu.Burnumun ortasında resmen çökme oldu o kadar inceydi ki.Ben bu sefer İstanbuldayım annem şuan bir hastanede hemşire olarak çalışıyor ve ordaki bir doktoru çok tavsiye ettiler, ben de yorumları okudum ve emin oldum.Kendisine ameliyat oldum geçen hafta.Normalde kbb ye olmak daha mantıklı geldi ee sonuçta işin sağlık kısmını daha iyi halleder diye düşündüm, plastik sadece tipiyle ilgilenir dedim.Hayır arkadaşlar maalesef bunun kesinlikle cerrahla alakalı olduğunu anladım.NEDEN Mİ? doktor ameliyata girmeden önce kıkırdak yetersizse kulak arkasından çok gerek kalırsa da kaburgadan kıkırdak takviyesi yapabiliriz demişti.SONUÇ; şuan hem sağ göğsümün hemen altında hemde kulağımın üst tarafında kafamda dikişler var.Bora bey sağolsun burnumda hiç kıkırdak bırakmamış!!Burun ameliyatı sonrası komplikasyonları geçtim, bir de kafamdan ve göğüs altımdan sıkıntı çektim.Yemek yerken kafamdaki dikişlerin olduğu yer geriliyor resmen acıyor.Bu seferki doktorum bir plastik cerrah arkadaşlar çok çok iyi bir insan burnumun şeklini de düzeltti şuan şişliklerim olduğu halde çok doğal duruyor çok az sol gözüm morardı çok hafif , ki revizyon ameliyatları çok daha zor olur normalde.4 saat sürdü düşünün.Bora bey de ise tır çarpmış gibiydim.KISACASI ARKADAŞLAR BEN ETTİM SİZ ETMEYİN BORA BEYİ HİÇ AMA HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM. SERKAN BALTA İSİMLİ DOKTORU ÇOK AMA ÇOK TAVSİYE EDERİM LÜTFEN BİR GÖRÜŞÜN HEM DÜNYA TATLISI BİR DOKTOR HEMDE KARAKTER OLARAK ÇOK İYİ BİR İNSAN.EVET BORA BEYİN DE KOLAY OPERASYONLARINDAN BAŞARILI OLANLAR OLABİLİR AMA BEN KENDİ YAŞADIĞIMI SÖYLÜYORUM BEN YAŞADIM SİZ YAŞAMAYIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…