Ya yarın ameliyat olucam bora beye zaten çok korkuyorum iyice korktum
sorununun ne olduğuna bağlı şimdi sen böyle söyleyince de üzüldüm korkmanı istemem şu açıdan ameliyat öncesi sonrası aynı şeyler yaşanıyor bayılınca bir şey hissetmeyeceksin ama eğer ciddi bir problemin varsa ben çözüm olacağını düşünmüyorum bana olmadı bir daha olmak zorunda kaldım..
canım aynı sorun bende de var gözlukle berbat duruyor kı benım gözlerım bozuk gözluk kullanmk zorundayım cıkarma sansım yok buda canımı cok skıyor gözluk yokken daha duzgun bırde aynada bakıyorm sıkıntı yok ama selfıe denen olayda ıgrenccccccc cok taktım bende bu yamukluk ısınıBora beye ameliyat olali 11 ay oldu. Burnumda daha once deviasyon vardi. Etlerde cok fazla buyudugu icin rahat nefes alamiyordum. Burnumun on aksinda saga dogru bir yamukluk vardi ve hafifde kemer vardi. Asil hedefim tabiikide nefes alabilmek oldugundan Bora beyi tercih ettim. Anca suan hic memnun degilim. Yine nefes problemim var. hatta gece horlamalarim oluyor. Ilk 6 ayda hersey yolunda gidiyordu en azindan nefes acisindan. Ancak burnumda odem kaldi ve on aksindaki yamukluk hala ayniydi. 7. Ayda tekrar kontrole gittigimde komplikasyon olustugunu ve 1. Yilim doldugunda tekrar acip bakabilecegini soyledi. On aksindaki yamukluk icinse burnun ucuyla kas araliginin ayni hizada olmasinin yeterli oldugunu soyledi. Eger istersem de tekrar ameliyat oldugumda etleri yakabilecegini soyledi. Ben ameliyatimdan son derece mutsuzum hatta revizyon icin tekrar doktor arastiriyorum. Suan hem nefes problemim hemde burnumun yamuklugu eskisinden daha kotu. Gunes gozlugu dahi taktigimda burnumda duzgun durmuyor artik. Bir doktoroun ameliyata boyle cocuk oyuncagiymis gibi bakmasida beni cok rahatsiz etti acikcasi. Profesyonellikten uzak oldugunu dusunuyorum.
bende album var canım bakabılırsınBora beye ameliyat olanloar fotoğraf yükleyebilir mi ?
[/QUOTE]Ya yarın ameliyat olucam bora beye zaten çok korkuyorum iyice korktum
[QUbora "beril6, post: 42392213, member: 446442"]ARKADAŞLAR! Öncelikle hepinizden kendiniz için bunu okumanızı istiyorum.Ben 2013 Şubatta İzmir Ekol Hastanesinde Bora Bey e ameliyat olmuştum.Aslında yine aynı hastanenin doktoru olan Cem Bey e almıştım randevu ama hakkında olumlu sonuçlar olduğu gibi olumsuz yorumlar olduğu için vazgeçtim ve Bora Bey e randevu aldım çünkü hep iyi yorumlar görmüştüm. Buradaki yorumların bizim için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Çünkü burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Evet arkadaşlar Bora Bey ameliyatımı yaptı, nefes problemimi düzelticek ve şeklini de toparlayacaktı.Ameliyat sonrası süreçlerden bahsetmeyeceğim çünkü üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Fakat kesinlikle nefes alamıyordum başlarda çok bişey anlaşılmasada sonradan anlıyorsunuz ki nefes problemi düzelmemiş.Burnumun ucu da düştü, sağdan bir nebze daha iyi sol profilden berbat görünüyordu.Burnumun ortasında resmen çökme oldu o kadar inceydi ki.Ben bu sefer İstanbuldayım annem şuan bir hastanede hemşire olarak çalışıyor ve ordaki bir doktoru çok tavsiye ettiler, ben de yorumları okudum ve emin oldum.Kendisine ameliyat oldum geçen hafta.Normalde kbb ye olmak daha mantıklı geldi ee sonuçta işin sağlık kısmını daha iyi halleder diye düşündüm, plastik sadece tipiyle ilgilenir dedim.Hayır arkadaşlar maalesef bunun kesinlikle cerrahla alakalı olduğunu anladım.NEDEN Mİ? doktor ameliyata girmeden önce kıkırdak yetersizse kulak arkasından çok gerek kalırsa da kaburgadan kıkırdak takviyesi yapabiliriz demişti.SONUÇ; şuan hem sağ göğsümün hemen altında hemde kulağımın üst tarafında kafamda dikişler var.Bora bey sağolsun burnumda hiç kıkırdak bırakmamış!!Burun ameliyatı sonrası komplikasyonları geçtim, bir de kafamdan ve göğüs altımdan sıkıntı çektim.Yemek yerken kafamdaki dikişlerin olduğu yer geriliyor resmen acıyor.Bu seferki doktorum bir plastik cerrah arkadaşlar çok çok iyi bir insan burnumun şeklini de düzeltti şuan şişliklerim olduğu halde çok doğal duruyor çok az sol gözüm morardı çok hafif , ki revizyon ameliyatları çok daha zor olur normalde.4 saat sürdü düşünün.Bora bey de ise tır çarpmış gibiydim.KISACASI ARKADAŞLAR BEN ETTİM SİZ ETMEYİN BORA BEYİ HİÇ AMA HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM. SERKAN BALTA İSİMLİ DOKTORU ÇOK AMA ÇOK TAVSİYE EDERİM LÜTFEN BİR GÖRÜŞÜN HEM DÜNYA TATLISI BİR DOKTOR HEMDE KARAKTER OLARAK ÇOK İYİ BİR İNSAN.EVET BORA BEYİN DE KOLAY OPERASYONLARINDAN BAŞARILI OLANLAR OLABİLİR AMA BEN KENDİ YAŞADIĞIMI SÖYLÜYORUM BEN YAŞADIM SİZ YAŞAMAYIN.
canım aynı sorun bende de var gözlukle berbat duruyor kı benım gözlerım bozuk gözluk kullanmk zorundayım cıkarma sansım yok buda canımı cok skıyor gözluk yokken daha duzgun bırde aynada bakıyorm sıkıntı yok ama selfıe denen olayda ıgrenccccccc cok taktım bende bu yamukluk ısını
Genel olarak degilim daha iyi olabiirdi.ama eski haline gore tabikide cok daha iyi.bora beyi cok seviyorum ilgili bi dr du kendisi.fakat bu durum moralimi bozuyor.mesela cok icten gulunce burun hafif yamuluyor .karşıdan bakınca biraz skintilar var ama neyseki yandn çok guzel.bnm gozumde kayma oldugu icin yan pozda cok veremiyorm mecbr oncen yamuk yamuk cekiliyorm :)Memnun değil misiniz siz de?
canım gec gördm msjını kbkma hala memnunum gözluksuz cok sevıyorm kusursuz duruyor fakat gözluk takınca cok kotu cıkıyor özellıkle on kamerada. aynaya bakıncada o kadar fark olmuyor ama o on kamera benı benden alıyor :)ben bir sıkıntı göremedim nanemolla3593. siz memnundunuz burnunuzdan sıkıntı mı çıktı ?
ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)
Bugün muayene oldum 16 Aralıkta ameliyatım var bakalım araştırdım baya okumadığım sayfa kalmadı İzmirin en iyisi diye duydum yaptığı işler başarılıBugün Kan aldırırken bile korkan ben ameliyata nasıl girecek acaba ay heyecan yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?