tesekkr ederım canım bu baş agrısı bıldgmz normal başagrılarından mı yoksa bes on katımı =)) cok sevındım ne guzel agrısız olmus senınkı majezık falanda mı kullanmadın evdeyken ? ve burnunda nefes problemın varmydı kemerlı mydı
ameliyat oncesi en az 1 hafta onceden agri kesici kullanmayi birakiyorsun cnm. onun disinda ameliyata kadar badem kuru uzum domates salatalik ve meyve yeme. iclerinde salisirik asit oldugu icin kanamayi arttiriyor. ben bunlari 1 hafta onceden birakmistim ve ameliyat sonrasinda hic kanamam olmadi sizinti seklinde bile gelmedi. ameliyat gunu rahat kiyafet giy. gomlekle gidersen daha iyi olur. ameliyattan once ameliyat ortusu giydiriyorlar hastaneden cikana kadar uzerinde kaliyor. Ameliyattan cikinca hemsireler buz koyuyor odaya o sekilde goturuyorlar. zaten buz torbasini size verecekler yanindaki refakatci buz uygulamasi yapmali. snra agri kesici yapmak icin hemsire geliyor ondan sonra ben 3-4 saat uyumustm eve gitmeye karar verdik uzerimdeki ameliyat kiyafetini cikardik gomlegimi ve esofmanimi annem giydirdi. odada 1-2 tur yurudum narkoz etkisindan kurtulmak icin. hemsireye cikiyoruz dedk tekerlekli sandalye getirdiler asagi kadar 2 hemsire eslik etti. eve gittigim zamandan itibaren annem buz torbasi hazirladi surekli onu koyduk. Tamponlar 2.gun aliniyor. 1 hafta sonra alci, silikon ve dikisler aliniyor. umarim yardimci olabilmisimdir.
melekcim ben 33.sayfaya yazmıştım bu yorumu, ameliyat süreci bu şekilde oluyor daha fazla ayrıntı istersen yardımcı olurum
okudum canım çok çok sağol şimdi ben tek tek sorularımı sorayım? ameliyat öncesi gösterdiği burunun aynısınımı yaptı canım
sende mi ameliyat olacaksın cnm burnun nasıl ki merak ettim?
sadece düşünüyorum şimdilik canım var öyle bi niyetim aslında burnumu görsen şaşırırsın bu istediğime küçük zaten sadece kavis istiyorum birazcık:) bide nefes sorunlarım var amacım asıl onu mecbur olucam e tüm sikayetlerini çekmişken bikerede olsun bitsin:)
canım benm burnumda küçüktü aynı şikayetlerden bende oldum resimdeki gibi kavisim var. burun ucu estetiği oldum... ama küçük bi çıkıntım var onu da en kısa zamanda yaptıracağım. nefesimde tamamen düzelmiş değil ama eskiye göre iyi
ikinci kez mi ameliyat olucaksın canım başka foto yokmu peki daha net görebilceğim?
flash yanımda değil canım. heykel gibi bi burnum olmadı ama kavisim ve kalkıklığım var.
evet nefes için 5dklık bir operasyon geçirmem gerektiğini söylemişti doktorum. bende çıkıntımı söyledim abartma flan dedi ama içim rahat etmedi. tamam onuda hallederiz 1 yılın dolunca gel dedi. ben ne bir daha kontrole gittm ne de ameliyata 3 yıl oldu ben ameliyat olalı. korkuyorum bu ameliyat lokal olacağından gidemedim.
evet 2. kez rütuş diyelim. bir çok kişi oluyor 2-3 kez neden şaşırdın ki. istedikleri gibi olmayınca mecbur :)
flash yanımda değil canım. heykel gibi bi burnum olmadı ama kavisim ve kalkıklığım var.
evet nefes için 5dklık bir operasyon geçirmem gerektiğini söylemişti doktorum. bende çıkıntımı söyledim abartma flan dedi ama içim rahat etmedi. tamam onuda hallederiz 1 yılın dolunca gel dedi. ben ne bir daha kontrole gittm ne de ameliyata 3 yıl oldu ben ameliyat olalı. korkuyorum bu ameliyat lokal olacağından gidemedim.
evet 2. kez rütuş diyelim. bir çok kişi oluyor 2-3 kez neden şaşırdın ki. istedikleri gibi olmayınca mecbur :)
benim en çok korktuğum şeydir olduktan sonra beğenmemek ikinci ameliyata gerek duyulması ondan biraz tereddütteyim canım bikere olsun bitsin istiyorum. işte benimde nefes problemim var kemik alınması gerekli fakat lokal yolla yapılıyor tabi yine yüz morarıyormş 10 gün çekiyormşsn bende o nasılsa olcak diye kavis istiyorum. baya ünlülerin harika burunları oluyor estetikten sonra çok daha yeni kararım aslında iyice araştırmak nyetindeyim sen hangi doktora oldun canım? nasıl oldu herşey az da olsa bahsedebilirmisin?
ben genel anestezi oldum. çok rahat geçrdim ameliyattan sonra şişmem morarmam en az seviyedeydi.benmkisi beğenmemek değildi ama küçücük bir burun istememdi. doktorda doğallıktan yanaydı. senin burnuna yapılacak şeyler zaten sınırlı demişti. o yüzden çok bozuk burunlar mükemmel oluyor. bende bi kerede olsun bitsin isterdm ama olmadı. ilk başlarda çok takıyordum artık takmıyorum kavisim kalkıklığım var. sadece kçk bi çıkıntı o da sol profilden belli oluyor.belkide olmam bilemiyorum . 3 yıldır olucam bu yaz diye kendimi kandırıyorum =) tek rajatsızlığım amelyattan snra kustum baya. midemde rahatsz benm narkoz etkilemiş.
ben genel anestezi oldum. çok rahat geçrdim ameliyattan sonra şişmem morarmam en az seviyedeydi.benmkisi beğenmemek değildi ama küçücük bir burun istememdi. doktorda doğallıktan yanaydı. senin burnuna yapılacak şeyler zaten sınırlı demişti. o yüzden çok bozuk burunlar mükemmel oluyor. bende bi kerede olsun bitsin isterdm ama olmadı. ilk başlarda çok takıyordum artık takmıyorum kavisim kalkıklığım var. sadece kçk bi çıkıntı o da sol profilden belli oluyor.belkide olmam bilemiyorum . 3 yıldır olucam bu yaz diye kendimi kandırıyorum =) tek rajatsızlığım amelyattan snra kustum baya. midemde rahatsz benm narkoz etkilemiş.
yok cnm ben seni görünce merak ettm yazdım. ben ankara da dr. ali teoman tellioğlu'na oldum. tavsiye etmem tabi memnun kalmadığım birini neden önereym. sen hangi şehrdesn?
izmir canım. peki doktorun kbb uzmanımıydı yoksa estetik uzmanımı? sanırım bora bey kbb uzmanı çünkü fakat topikte oldukça memnun kalan var
estetikti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?