Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yani ?...............................

yanisi estetik doktorları daha başarılı bu konuda diye biliyorum ama tabi pek bir araştırmam yok sonuçta doktor çok önemli bu konuda. bi de burun olunca insan korkuyor biraz iyice karar verdikten sonra beni yüreklendir sen biraz da olayım:))

yok yahu kötü flan olursa allah korusun =)) ya kbb uzmanı burnu açıyor dağıtıp yapıyor diye bir duyum aldım. yani estetiğe değilde nefese önem veriyormuş. plastik cerrahide estetiğe önem veriyor nefes kalıyor. riskli ya burnun nasıl ki bi görsem ona göre fikir verebilirim

foto yüklerim canım ikiside önemli ama görünüş daha çok

benimde burnumu görünce bu tarz şeyler sölücek diye düşünüyorum çünkü çevremdeki herkes saçmalama falan diyor bakalım bi ara gidicem bora beye.. sende bora beye mi ameliyat oldun?

MELEKCADI 15 gün önce bora beye ameliyat oldum.taze ameliyatlıyım.
Sorun: burunda et,kıkırdak eksikliğinden dolayı deliklerimde çökme (kapanma oluodu nefes alırken) e girmişkende estetik
benimde küçük aslında hiç sorunu olmayan gibi gözüken kibar bi burnum vardı.sadece yandan bakınca kemerim vardı hafif ki oda beni rahatsız ediodu.kemerim alındı,ucu hafif kaldırıldı.bora beyi; daha önce yabtığı doğal burunları görmem ve tavsiyeler üzerine seçtim.şimdilik sana bişi sölemem için çok erken henüz 15 gün burun şeklim daha oturmadı.ama genel olarak çevremin tabiri; yapılı bir burun gibi abest yada gösterişli durmuo..dr sabır gerektiğini, zaman içinde şekil oturacağını söyledi.şuanki halimi sorarsan; burun içim ödem dolu,(zamandan kastteği bu ödemelerin inmesi ki,ödem indikçe şekil oturuo) o yüzden biraz asimetrik duruyo mesela bir yandan baktımda değişk,diğer yan değişik ama yandan görünüşü çok hoş hafif kavis ve kalkık biburun.önden gördüğümde ise hala alışmadım.değişik,ifadem bile değişik duruo yani ön tarafıma şişlikle geçene kadar bakmak istemiorum diebilirm:) tabi bu bana böyle gelio birazda..ameliyat süreci hiç bişi asıl iş ameliyattan sora bekleme süreci bence bu ameliyatta..

canım tam bu konuya kaptırmıştım bugün kendimi iyiki buldum seni:)) çok tereddütlerim var canım ya. öncelikle nefes açısından aslında bi an önce amelyt olmalıyım denzde yüzerken nefesim daralıyor mesela burnumdan değilde ağzımdan alabiliyorum nefes buda sürekli boğaz ağrısı yapıyor bana sendede varmıydı bu şikayetler?

cnm bende tek taraflı vardı.yani sağ delikten nefes alamıodum sürekli tıkanıklık,gripmiş gibi bir hava.sağ burun deliğimi kendim genişiletip alıodum o derece yani =) şuan nefeste bi problem yok.ama tabi henüz erken olduğu için ondada pek yorum yapamıorum çünkü,burun içinde ödem var birde pıhtılanma kabuklanma dan dolayı bazen nefes problemi yaşıorum ama temizlik yabtımda burun ötesinde nefes süper.bende kabuklanma çok oldu ya hala kabuklarımı yumuşatmaya çalışıorum :S temzledimde durum ise nefes aldımda boazımdan çıko valla=) gayet güzel bi açılma var bakalım.

okudum canım çok çok sağol şimdi ben tek tek sorularımı sorayım? ameliyat öncesi gösterdiği burunun aynısınımı yaptı canım

tasarımı yaparken "bu sadece fikir verme amaclı bir tasarım, birebir aynı olmayacak" demişti. ben tasarımımı da beğenmiştim ama şuan tasarımdan 10 kat daha güzel bi burnum oldu canım:)

benimde o şekilde canım doktor sağ kısımdan nefes alamıyorsun dedi. solda yeterli olmaz ameliyat olmalısın dedi.. ama bora beye gitmedim daha..peki tüm sargılar çıktı dimi 15.gündesin şuan

estetik kaygın olmasın canım. bora bey alanında gayet başarılı ve işinin eğitimini almış bi doktor. onca zamandır gidip geliyorum hastalarıyla görüsüyorum ve estetik olarak aa beğenmedim veya şurası şöyle olsaymış daha iyiymiş dediğim bi hastasını görmedim. ben de plastik cerraha ameliyat olacaktım ama saglıksal durumlarım daha ağır bastığı için kbb doktoru tercih ettim. ameliyat olalı 1 ay oldu zaman zaman tıkanabiliyo burnum ama acıldıgında da cok güzel nefes alıyorum. şekil olaraksa aynayı elimden düşüremiyorum o kavis ve ucunun kalkıklıgı cok hosuma gidiyo :90:

çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldinnnnnn :) zaman icinde düzelicek daha cok yeni. benimkiside cok yeni 1 ay oldu bora bey burnun çok şiş diyo ama ben bu şiş haline aşıgım resmen hiç inmese keşke :)) minik asimetriler olması cok normal benimde soldan ve sağdan farklı oldugunu hissediyorum ama çevremdekilere sorunca farketmiyorlar

canım bana eski ve yeni fotolarını görebilirmiyim?

benimde o şekilde canım doktor sağ kısımdan nefes alamıyorsun dedi. solda yeterli olmaz ameliyat olmalısın dedi.. ama bora beye gitmedim daha..peki tüm sargılar çıktı dimi 15.gündesin şuan

tampon ameliyat sonrası ilk gün,alçı ve burun içine yerleştirilen silikon1 hafta sonra alındı.sonra 3 gün boyunca bantlama yaptı.suan açıkta burun herşey alındı yani.

hoşbulduukk =) evet zaten bora bey baştan herşeyi söylemişti sabır işi diye bende o yüzden çok çok takıntı yapmadım.ha şekil nası dersen bende yandan bakmaya doyamıorum,aynam yanımda bazen dışarda bile çıkarıp bakıorum=) ödemlerimiz indiğinde baya güzel bişi çıkıcak ortaya hissediyorm.=) ya uyuz şirine sendede bu önden baktığında bi ifade değişikliği hissediomusun? sanki gözlerim bi değişik bakıo.burun ödemli,yanlarıda yani göze doğru olan kısımda hafif öyle ya uyandığımda filan ilk baktımda bi yadırgama oluo ama baktıkça düzelio=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…