Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım senin önceki ve snraki fotolarnı görmem mümkünmüü

ifade değişmesi cok normal zaten:) benim önceden kemerli ve ucu düşük bi burnum vardı. şimdi arkadaşlarım bana gözlerin içine çökmüş diyor. ameliyatın etkisi sanırım. göze doğru olan kısımda da şişlik var benim. hele sabah uyandıgımda davul gibi oluyor yüzüm, burnum.. :)

benim bi arkadaşmda geçen sene ameliyat oldu başka bi estetik doktoruna oldu o kızın burnu eski burnuna göre çok gzel yani sırf buruna bakarsan güzel bir burnu vr fakat yüzüne uymuyor o burun gözleri çok çöktü ve 1 sene oldu onun geçmedi öyle olmasından çok korkuyorum( bu kadar panik yaparsam gerçi yaptıramıcam da ama sizde yaşamışsınızdır elbet ameliyat kararı öncesi bunları

yani şuan çok yeni şişlerim var ki doktorum beni hem başta çizim yaparken buna yakın olcak birebir diil dedi (ki çizimdeki gibide birebir oldu benm ) hemde ameliyat sorası uzun bi süreç sabır gerekecek,burnun oturcak,şişlikler ödem geçtikçe yüzüne oturcak dediği için sabırla bekliorum ve korkuya kapılmıorum.sanmıorum ki bora bey yüzüme uyumsuz bi burun yapsın.ben farklı bi model de istemiştim yapmışken=) olmaz çok iddalı ben burdayım der yüzünde uyum sağlamaz dedi yapmadı mesela.

bende cansu derenin burnuna bayılıyorumm:))

Kızlar yine aynı hastanedeki cem bey için ne düşünüyorsunuz hiç hastalarından yada çevrenizden tanık oldğunuz yorumlar varmı?

yani bende özelden yazdım..benim yakın bi arkadaşım cem karas mağduru=) 2 ameliyatında bile yandan kayık bi burun:S

evet yüzee gidecek burnu yapıyo kesınlıkle :) düzelicek zamanla ödemlerimiz inicek inşallah sabırla beklıyoruz

melekcadı attım özelden bak bakalım

cem bey vasattt düşünme bile sen bora beyle görüş :)

yani bende özelden yazdım..benim yakın bi arkadaşım cem karas mağduru=) 2 ameliyatında bile yandan kayık bi burun:S

baktım canm güzel olmuş 1406daki fotoya bayıldım direk profilden gördüğüm için çok beğendim canım..

tamam canım cem beyi de hem iyi hem kötü duydum ondan tereddütlüydüm

baktım canm güzel olmuş 1406daki fotoya bayıldım direk profilden gördüğüm için çok beğendim canım..

yani daha 15 günlük halleri işte bakalım zamanla ne olacak.bende yandan bakıorum şimdilik ödemler inip burun zayıflayınca=) önden bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…