yani daha 15 günlük halleri işte bakalım zamanla ne olacak.bende yandan bakıorum şimdilik ödemler inip burun zayıflayınca=) önden bakıcam
uyuz şirine 15 gün içinde bile burnum sürekli değişio bakalım beklicez bi 6ay geçseydi.buarada eczacım bana ödemler için ananas hapı die bitkisel bişi verdi onuda içiyorum ben bilgine
uyuz şirine 15 gün içinde bile burnum sürekli değişio bakalım beklicez bi 6ay geçseydi.buarada eczacım bana ödemler için ananas hapı die bitkisel bişi verdi onuda içiyorum ben bilgine
profilden burun da çok önemli ya gelinlik düğün fotolrında hep dışarıdaki çekimlerdeki pozlarda profilden çekiyolar falan:)) çk özendm şuan sizden:)
senin burnun nasıl melekcım kemerlı fılan mı
olmadı canm midem de bulanmadı hiç
tampon ameliyat sonrası ilk gün,alçı ve burun içine yerleştirilen silikon1 hafta sonra alındı.sonra 3 gün boyunca bantlama yaptı.suan açıkta burun herşey alındı yani.
haftaya pazartesi günü bora beye gidiceğim estetik için büyük ihtimallede ameliyat için gün vericek..ama çok heyecanlıyım daha şimdiden..bora beye ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra çok ağrı sızınız oldumu ne kadar sürede görünümü düzeldi ve ameliyattan sonra kaç defe daha kontrle gittiniz.
Anladım kaç saat sürdü ameliyatın peki benimde ameeliyat günüm yaklaşıyor.. Bi de tamponlar çok acıtıyor mu yahu2.gün alınıyor sadece alçı mı kalıyor
nasıl yani burn içinde silikon mu duruyo bi hafta :s
ananas hapı mı o nasıl bişeymiş ki acaba, ananasın en güclü ödem söktürücü oldugunu duymştum gerci.. :) bana da bol bol su iç dedi doktorr
evet.o kadar şaşırma ya=) jel gibi hafif enli uzun bişi burnunda 1 hafta kalıyor alçıyla beraber.1 hafta sonra ikiside alınıo.bunlar alındıktan sonra dr gerek görürse bantlama yapıo 2-3 günde bantla geziosun (bende yaptı yani) sora tamamen açıyo burnu,doğaya salıogelmiş geçmiş olsun şimdiden..
2 bucuk saat sürdü benim sinüzitler filanda temizlendi kişiye göre değişir ameliyat süresi. 2.gün burun deliklerindeki tamponlar alıncak. 1 hafta sonrada silikon tamponlar, dikişler ve alçın alınıcak. hiçbirisi acımıyor merak etme. fazla düşünme beynini boşuna meşgul edersin çünkü grip olmuşsun gibi geciyor ameliyat sonrası süreç..
Teşekkür ederimm cevap için... O süreç o kadar önemli değil de doktor bana 1 ssaat falan dedi bakalım. En çok korktuğum konu kan kusmak. Bünyeden bünyeye değişir gerçi sende oldu mu kusma acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?