Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

uyuz şirine 15 gün içinde bile burnum sürekli değişio bakalım beklicez bi 6ay geçseydi.buarada eczacım bana ödemler için ananas hapı die bitkisel bişi verdi onuda içiyorum ben bilgine

uyuz şirine 15 gün içinde bile burnum sürekli değişio bakalım beklicez bi 6ay geçseydi.buarada eczacım bana ödemler için ananas hapı die bitkisel bişi verdi onuda içiyorum ben bilgine

profilden burun da çok önemli ya gelinlik düğün fotolrında hep dışarıdaki çekimlerdeki pozlarda profilden çekiyolar falan:)) çk özendm şuan sizden:)

ananas hapı mı o nasıl bişeymiş ki acaba, ananasın en güclü ödem söktürücü oldugunu duymştum gerci.. :) bana da bol bol su iç dedi doktorr

haftaya pazartesi günü bora beye gidiceğim estetik için büyük ihtimallede ameliyat için gün vericek..ama çok heyecanlıyım daha şimdiden..bora beye ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra çok ağrı sızınız oldumu ne kadar sürede görünümü düzeldi ve ameliyattan sonra kaç defe daha kontrle gittiniz.

Arkadaşlar burna konulan tampon silikon değilmi ikinci gün alınan? Sonrasında ne kalıyor burun içinde tekrar anlamadım.

canım bende bu hafta gidicem randevu aldktan snra haber ver mutlaka

Anladım kaç saat sürdü ameliyatın peki benimde ameeliyat günüm yaklaşıyor.. Bi de tamponlar çok acıtıyor mu yahu 2.gün alınıyor sadece alçı mı kalıyor

2 bucuk saat sürdü benim sinüzitler filanda temizlendi kişiye göre değişir ameliyat süresi. 2.gün burun deliklerindeki tamponlar alıncak. 1 hafta sonrada silikon tamponlar, dikişler ve alçın alınıcak. hiçbirisi acımıyor merak etme. fazla düşünme beynini boşuna meşgul edersin çünkü grip olmuşsun gibi geciyor ameliyat sonrası süreç..

nasıl yani burn içinde silikon mu duruyo bi hafta :s

evet.o kadar şaşırma ya=) jel gibi hafif enli uzun bişi burnunda 1 hafta kalıyor alçıyla beraber.1 hafta sonra ikiside alınıo.bunlar alındıktan sonra dr gerek görürse bantlama yapıo 2-3 günde bantla geziosun (bende yaptı yani) sora tamamen açıyo burnu,doğaya salıo gelmiş geçmiş olsun şimdiden..

ananas hapı mı o nasıl bişeymiş ki acaba, ananasın en güclü ödem söktürücü oldugunu duymştum gerci.. :) bana da bol bol su iç dedi doktorr

şirine giremedim bikaçgün dür, geç oldu cvp ama.. evet ananas hapı bana eczacımda söyledi o burun ameliyatıı sonrası kullanmış.söylediğin gibi ödem attıromuş,meyvenin kendisinide sevmedim için hapı cazip geldi.35 lira gibi bişi. bitkisel bi kapsül.az kaldı bile.

teşekkürler.. :) peki kusma oluomu kan kusma falan duydum .s

Teşekkür ederimm cevap için... O süreç o kadar önemli değil de doktor bana 1 ssaat falan dedi bakalım. En çok korktuğum konu kan kusmak. Bünyeden bünyeye değişir gerçi sende oldu mu kusma acaba

Teşekkür ederimm cevap için... O süreç o kadar önemli değil de doktor bana 1 ssaat falan dedi bakalım. En çok korktuğum konu kan kusmak. Bünyeden bünyeye değişir gerçi sende oldu mu kusma acaba

Ben 3 torba kan kustum , amelıyatım 3 bucuk saat sürmüştü. Bugün tam 1. ayımı doldurdum mutluyumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…