Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben tampon yerine doktorumun tavsiyesiyle siplint aldım.bir hafta burnumda kaldı.bu sayede cok rahat nefes aldım

ameliyat olanlar, ameliyat olacaklar nerdesiniz burayı boş bırakmayalım birbirimize destek olalım :))

kızlar bugün görüşmeye gittim kesin olarak ameliyata karar verdik. 20 si gibi düşünüyorum bayram tatilindende yararlanmak istiyorum size bişey sorucam ben 22si gibi regl olucam reglimden sonramı ameliyat olmalıyım yoksa öncesinde olmam etkilermi ameliyatta kanama durumunu

etkılemez canım ben ameliyatın 2.günü regl oldum ama kullandıgım ağrı kesici cok kuvvetli olduğu için kanamam gelmedi. bu arada bazı arkadaşlar sormus, bora bey bana aprol fort 550 mg verdı sabah akşam içtim ve burnumda hiç ağrım sızım olmadı. gercekten cok iyi bir ilaç..

gerçekten mi canım benim 17siyle 20si arasında regl olurum diye düşünüyorum ameliyatı da o günlerde düşündüğümzden ertelemek zorunda kalcam 1 hafta bayram tatiliyle o haftayı birleştirp iyice iyileşmek istiyordum bakalım yarın arayıp sorayım tekrar çok tereddütlüykn bianda karar verdimm bakalım artık hayırlısı

kızlar ameliyat öncesi ve sonrası fotolarınızı atabilirmisiniz ban çok panikledim:)) biraz yardmcı olun

kızlar ya 20si yada 22sinde ameliyat olucam karar vermem gerekiyor ama regl olucam bu dönemde doktor bişey olmaz diyorda ben rahatsızım açıkçası ameliyatta çamaşır kalıyormu?

kızlar ya 20si yada 22sinde ameliyat olucam karar vermem gerekiyor ama regl olucam bu dönemde doktor bişey olmaz diyorda ben rahatsızım açıkçası ameliyatta çamaşır kalıyormu?

cnm tabiki kalıyor çamaşır.bende regl oldum tam ameliyat zamanında hiç birşey olmuyor.merak etme

Kızlar ameliyat günü kesinleştikten sonra forumda bazı arkadaşların önerileri üzerine can kopalı düşün diyenler var en azından bikez ameliyattan önce muayneye git diolar içinizde fikri olan varmı?

benim her geçen gün güzelleşen 50 günlük canım burnum seni çokkkkk seviyorummmm :))))) made in bora karaali

benim her geçen gün güzelleşen 50 günlük canım burnum seni çokkkkk seviyorummmm :))))) made in bora karaali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…