Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy ne güzeel yaa bende öyleyimm şuan çok merak ediyorm nasıl olcak:))

cnmmm hiç merak etme.bora beye güven.istediğin bir burunu yapacaktır eminim.kavisli yapıyor ve çok memnun kalacaksın.benim 4 ay oldu ameliyat olali ve çok memnunum her geçen gün burnum güzelleşiyor şişlikler indikçe.kavisli ve kalkık bir burnum var şu anda.tam yüzüme gidiyor yani.hani şurası da şöyle olsaymış dediğim hiç biyeri yok.tamamıyla istediğim gibi.hiç merak etme herşey güzel olacak.ne zaman oluyorsun ameliyat??

kızlar, ameliyat olduktan sonraki 2,5 hafta içinde burun normal görünüyor mu yoksa şişlik morluk falan kalıyor mu? bir de -20 derecenin yeni yapılmış bir buruna olumsuz etkisi olur mu acaba :))

kızlar, ameliyat olduktan sonraki 2,5 hafta içinde burun normal görünüyor mu yoksa şişlik morluk falan kalıyor mu? bir de -20 derecenin yeni yapılmış bir buruna olumsuz etkisi olur mu acaba :))

canim ne 2,5 haftasi benim 12.gunden itibaren her sey normaldi. Son sordugun soruyu doktora sorsan daha iyi bence. Napiyosun sen -20 derecelerde:))

canim ne 2,5 haftasi benim 12.gunden itibaren her sey normaldi. Son sordugun soruyu doktora sorsan daha iyi bence. Napiyosun sen -20 derecelerde:))

öğretmenim :) izin alabilsem önümüzdeki günlerde birkaç doktorla görüşmeye gidecektim. İzin alamadım, arefe günü de çoğu doktor muayene etmez herhalde bu arada 12 gün konusuna çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…