Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

senin yerine de heyecanlanıyorum vallahi öyle güzel geçti ki ameliyat günü yaşananlar, o ameliyat süreci, hadi tekrar ol deseler koşa koşa giderim

bi tanıdığımda bora beyin ilgisizliğinden şikayetçi hemşirelerden ameliyat günü kabus gibiymiş ilgisizmiş hrkes. ben kan görünce bile bayılırım ilgisizlerse yandım diyodum senden böle duyunca azcık içim rahatladı(

bora beyin asistanı tugba başta olmak üzere odamın bulundugu kattaki hemşireler hiç bırakmadı beni hep yanımdaydılar. hatta ameliyat öncesi bora bey yanıma gelip benimle konuştu sakinleştirdi ondan sonra girdik ameliyathaneye. bende kan görünce bayılıyorum beni kan tutuyor canım, erkek arkadasım yanımdaydı çok şükür o varken bayılmadım ilk defa:)

cesaret iğnesi yada sakinleştirici tarzı bişey yapıyorlarmı canım

Yarın 12de hastaneye gidicem.. 1 bucuk saat sonra alıcaklarmıs ameliyata... Dua edinnnnnnnnn benim için de lütfen kızlar!!! Korku ve heyecan içindeyiimmm :)

Yarın 12de hastaneye gidicem.. 1 bucuk saat sonra alıcaklarmıs ameliyata... Dua edinnnnnnnnn benim için de lütfen kızlar!!! Korku ve heyecan içindeyiimmm :)

Allah yardımcın olsun. inşallah her şey istediğin gibi gider :)

Bugün beni de aradılar hastaneden. Çarşamba günü 11'de randevuya gidiyorum. Bakalım Bora Bey nasıl biriymiş :) inşallah içime siner. Kararsızlık çok fena :) İçime sinmeyen bir nokta olmazsa da sömestr tatilinde olacağım estetiğimi inşallah :) Sizce Bora Bey doğru seçim mi?

ameliyat gününü aldığımdan berri bile tereddütlüyüm hep doğru seçimmi diye ama sonunda emin olur gibi oldum heralde benimde ptesi ameliyatım doğru seçimdir inşallah:)) görüştükten sonra bence sende önümüzdeki günlere tarih alırsın:)

evett canımm dua edin benimm içinnn:))

ederim merak etme =) telaş da etme bukadar yahu bak benim 1.5 ay bitmek üzere.ameliyatla ilgili telaş yapma zaten bi girdim bide çıktımı biliorum sonucla ilgili telaşlanmada da haklısın belki ama sabır la bekliceksin.ödemler indikçe indikçe burun kendni gösterio.sana attığım resimlerden sonra değişti burnum mesela.ödem indikçe daha inceldi,kalkıklık kıvamda,kavis desen en hoşuma giden tarafı bakalım beklioruz.sende bekliceksin

yeni hallerinide atabilirmisin canım bana:)) elimde deilki canım sürekli panikteyim:)

kasımın 12 sinde ameliyat olacağım...şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum :) bora beye estetik ameliyatı olan arkadaşlar ameliyatınızda bi problem yaşadınızmı? hastanede kaç gün yada kaç saat kaldınız? benim bebeğim var çünkü fazla tutmuyodur umarım....

benim ptesi ameliyatm canım.. sana sölerim önceden.. 1 gece kalıcam ben

ameliyattan 3-4 saat sonra cikma izni veriyorlar. dilerseniz 1 gece kalabiliyorsunuz. beni oglen 1 gibi odama getirmislerdi uyudum, saat 4 gibi narkozun etkisini atmak icin yurudum gofret meyve suyu filan atistirdim ve 5 gibi hastaneden ayrildim. kendinizi ne zaman iyi hissederseniz cikabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…