kızlar dün çıktım ameliyattan ve eve geldimm.ağrım var çok onun dısında sorun yok. birazdan tamponlar alınacak çok korkuyorum acır diye
kızlar dün çıktım ameliyattan ve eve geldimm.ağrım var çok onun dısında sorun yok. birazdan tamponlar alınacak çok korkuyorum acır diye
geçmiş olsun canım bora bey sana ağrı kesici vermedi mi ?
uyuzşirine tampon çıkarken acıyormu?
hayır canım anlık bir sızlama oluyor o kadar
ameliyattan 3-4 saat sonra cikma izni veriyorlar. dilerseniz 1 gece kalabiliyorsunuz. beni oglen 1 gibi odama getirmislerdi uyudum, saat 4 gibi narkozun etkisini atmak icin yurudum gofret meyve suyu filan atistirdim ve 5 gibi hastaneden ayrildim. kendinizi ne zaman iyi hissederseniz cikabilirsiniz.
[ı]vee son gün yarınn bu saatlerdee çoktan ameliyat olmuşş olucammm:)))[/ı]
melek cadım nasılsın, nasıl geçti bizi habersiz brakma
cnm ameliyatın nasıl geçti?
kızlar evime yeni geldim dün ameliyattan sonra hastnede kaldım bugn tamponlar çıktı geldim çok kötüyüm yüzüm çok şişti gözlerimi açabildğm ilk an size msj atıyorumm..gece hiç uyuyamadm bişey yiemiyorum. ameliyata girerken çok korktum sağolsun herkes aşırı ilgiliydi her konuda ağrı çekmedim diyebilirim..ama şuan iyi değilim hiç gözmü açamadğmdan yermden kalkamıorum
burnumun ucu şuan aşırı kalkık duruyor incek ama dimi bu? pide burun temizliğini nasıl yapıcam deniz suyuna başladm ama yine kuruyor badem yağına kulak temizliciyle batırıp yapldğnı dymştm öylemi yapıcam
4. yada 5.günden sonra burun delikleriniz şekillenmeye başlıcak ve kalkıklıgı inecek arkadaslar korkmayın sakın. suratınız cok şişecek evet:) benim ayriyeten gözlerim kanlanmıştı birde gözlerimi acamıcak kadar şişmiştim. hepsi gecicek alçının çıkacagı güne kadar sabredin
ayrıca suan şiş olman gayet doğal.ilk gün morluk vardı 2.3. günler maksimum seviyeye çıktı.kamyon çarpmış gibiydim.iki gözümde açılmıyodu.sana göndermedim tabi o fotoları korkma diye4 ile 5 gün gözlerim açıldı morluklar da 10 gün içinde kötü olan kısmı geçti
endişe etmeyin, alçı varken ilk benimde çok kalkıktı.dr söylemişti zaten hafif inme payı var diye.şimdi ilk açıldığı gibi havada diil gerçektende.melekcadı burnu temzlemede bende çok sıkıntı çektm malesef.ki hala çekiorum hala kabuklanma oluo dolayısylada tıkanma oluo.hatta kontorle gittim bi seferde bora bey cımbızla almıştı kabuklarıdeniz suyunu bol kullan,birde badem yağına kulak papisini batır fazla içine sokmıcak şekilde yumuşat ben öle yabtım hergün.sakına sümkürme ama.daha yeni hafif şekilde tuzlu su ile sümkürme yapıorum ben.oda çok hafif yani..geçmiş olsun..
kızlar 1 saat sonra ameliyattan sonraki 48 saatimi tamamlamış oluyorum.. şişliklerim ve morluklarım rahatsız edici derecede hiç uyumadım bu 48 saatte diyebilirim en fazla 10dakikalık uyur uyanık uyuyup uyanıyorum.. bian önce şu şişliklerden kurtulmak istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?