canım benim sene iyisin ben 2. ve 3.gün gözümü hiç açamıyodum yemeğimi falan annem yediriyorduama hiç ağrım sızım olmadıgı icin bi rahatlık vardı. agızdan nefes aldıgın için uyuyamıyorsun. şişlikler gecicek bikaç gün sonra daha iyi olucaksın merak etme
buz koymaya devam edeymmi canım sen ilave bişey yaptınmı?
canımmm çok geçmiş olsun. oldun kurtuldun sonunda.eski ve yeni fotolarını bekliyorum bak eskisini çok merak etmiştim ama göstermedin bana hiç =(
çok sağol canımm şuan kötüyüm iyileşince koyucam(
melekcim 5.güne kadar buz koymaya devam et. ve günde 2 kere kayısı çekirdeği yağı sür morluklarına. uykusuzlugun da düzelicek sürekli su iç
tamam canım bora beyi aramış annem gece çok buz koymasın üşütür daha kötü olur günde bikaç kere koysun sadece demiş. kayısı çekirdeği yağı sürüyorum verdiği krem morluklara sürdüğümde yakıyor sanki sanada oluyormuydu canım
yanma değil de kaşınma gibi bişey oluyodu. ama krem değildi benimkisi yağdı. pamukla sürüyordum. evt gece buz koyma. ben geceleri 2 buzu soguk suyla yıkanmış ıslak bi bezin arasına koyuyordum. buzları 2 gözüme oturtcak şekilde bezi koyuyordum. o daha cabuk indirdi şişlikleriimi.
bayram bayram neler çekiyorum ya bu kadar çekceğimi bilsem bu kadar cesaretli davranmazmışım
bayram bayram neler çekiyorum ya bu kadar çekceğimi bilsem bu kadar cesaretli davranmazmışım
Çok geçmiş olsun melekcadi :) ben de dün bora beyle görüşmeye gittim can beyle de görüştüm ama hala çok çok ama çok cesaretisizim. doktor seçimini nasıl yapıcam bilmiyorum. özellikle bora beye ameliyat olmuş arkadaşların yardımına ihtiyacım var. mesela sen bora beyde nasıl karar kıldın? neler duydun hakkında? sonuçta burun yüzün tam ortasında güzelliği çok etkileyen bir organ. ve gerçekten birine kendini emanet etmek çok zor bir şey. lütfen yardımcı olur musun bana? mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj da atamıyorum.
canım benim 3-4 gün sonra böyle konuşmucaksın emin ol :) ilk hafta ben de öyle diyodum pişman oluyordum az kalsın. ama alçı çıktıktan sonra aynaya bakınca "iyi ki bu ameliyatı olmuşum" dedim. çektiğim sıkıntılar da hiçbir şey değilmiş... burnunu görünce anlıcaksın.
heheee aysun kayacı gibi oldun dimiiiiiialçı çıkana kadar ben burun ucumu falan hic beğenmiyordum cok cirkin bi burun cıkacak diyordum. bora bey hayır benim içime sindi hokka gibi burun yaptım dedi :) alcı cıkınca cok begendim o yüzden acele etme güzel olacaktır :)
arkadaşlar ben normalde emre ilhan ı düşünüyodum ama gördügüm resimler ve yorumlar aklımı karıştırdı.Bora bey de sanki mantıklı bi tercihmiş gibi gelmeye başladı ama guvenemiyorum işte..Bu arada bora bey in ücret ortalama ne kadardır acaba??
benim burnu görünce artırmasında ben razıyım 2.500 çünkü ben 6000 e kadar gözden çıkarmıştım.Bu arada neden bu kadar uçurum var üzretler arasında sonçta bu işlem 2.500 e bile yapılabiliyosa ve gusel işlerde çıkıosa ortaya neden bazısı 7000 6000 lere kadar çıkıyo bende bunu anlayablmş deilim.Bu fiyat farkından dolayı acaba az para alan doktora güvenmemek mi gerek die düşünüyo insan üfff çok zor karar aşaması ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?