Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haklısın canım zaten çok hoşuma gitti doktorun yaptıgı burunlar şaşırdım açıkcası maliyet de çok uygun geldi bana.Araştırıyorum ben aylardır baya yorum okudum resimleri gördum emre ilhan çok yatmıştı kafama ama bilmiyorum neyse araştırmaya devam o zaman:)

benimde bu gün 3.günüm bitti:)) aslında sana yardmcı olma konusunda diğer arkadaşlardan tecrübesizim ben daha sonucu görmedim çünküüü

bugün biraz daha iyiyim canım morluklarım azalıyor rengide açıldı gözlerimi bugün rahatca açabildim ama yüzüm hala çok şiş tabi yemek yeme sorunum var bidee

e hadi bakalım zor kısmını atlatmışssın.şişlikler büyük kısmı 1hafta içinde iniyor ama başta da söylemiştim,burda ameliyat, acı,morluk vs en fazla bir hafta asıl süreç ameliyattan sora bekleme süresi yani burun şeklinin oturması süresi..benim 1.5 ay ki o bile daha yeni hala ödem var.tabi seninki gibi,yada ilk ameliyattan çıkmış gibi değil ama dokunduğumda yakından baktığımda bariz hissediyorum.ödemim geçmesi bi süreç bakalım sabır eyliyoruz=) mesela 2 gün çnce kalktım sağ tarafım da birikmiş bi ödem 2 gün önce kontorle gittimde bora bey dağıttı biraz onu masajla.ara sıra değişiklik gösterio sende farkedeceksin.
buarada dudakların için iyi haber ; benim dudak ve üstü şişliğim 20 gün filan sürdü klasik ruj yedirme hareketini yeni yapabiliorum daha =) göz altlarımda hafif şişlik var hala.bende sabırla burun ucu ve yanındaki ödemlerin dağılmasnı bekliorum:S buarada iyi bayramlar

evettt mimiklerini kullanamamk ne kadar kötüymüşş.. salı günü çıksın şu beyazz şeeey:)) foto çekerimm canımmm iyi bayramlar.. 3 ay içinde yerine otursun istiyorum ben:) sevgilm askerde gelinceye kdr bitsin istiyorum herşeyy:)

nerdeee bende kocam gelene kadar diodum ama 6 ayı gözden çıkarmak lazım denince kalsın dedim alçı çıkınca burnun aşağı yukarı şekli ni görüosun artık sadece o burundan ödem inmiş biraz daha incelmiş olarak hesapla.hadi bakalım beklioruz=)

arkadaşlar peki siz nası verdiniz karar?Yani mutlaka ince eleyip sık dokuyup araştır araştır sonçta bişey sebep olmuştur tamam bu doktor die karar vermenize :) sebep neydi tam olarak ah bide ben verebilsem karar zaten sorası gelir kendiliginden..

ben bu forumda bora beye ameliyat olanların resimlerini görünce aklıma yatmıştı daha sonra hastanede bikaç hastasıyla tanıştım bilgi aldım. bora beyle konuşunca kendisi güven verdi ve öyle karar verdim.

anladım canım ama işte her burunda başarı aynı olmuyo kimisinde gusel olan sende iyi durmayabiliyo o bakımdan endişeleniyo insan en iyisi kendisiyle birebir görüşüp hastaları gözlemlemek

boğazın ağrımıyormuydu canım

Ilk ciktim bogazim damagim cok aciyodu ama 2 saat sonra corbami getirdiler onu ictikden sonra gitti tum o acilar benim ameliyatdan sonraki tek sorunum gozlerimdi morardi kapandi mahfetti beni 4 gun kapali gozle yatakdan cikamadim

Ilk ciktim bogazim damagim cok aciyodu ama 2 saat sonra corbami getirdiler onu ictikden sonra gitti tum o acilar benim ameliyatdan sonraki tek sorunum gozlerimdi morardi kapandi mahfetti beni 4 gun kapali gozle yatakdan cikamadim

benim de ilk 2 gün öyleydi dün biraz açıldı bugün tamamen açık gözlerim:)) o beter bişey cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…