haklısın canım zaten çok hoşuma gitti doktorun yaptıgı burunlar şaşırdım açıkcası maliyet de çok uygun geldi bana.Araştırıyorum ben aylardır baya yorum okudum resimleri gördum emre ilhan çok yatmıştı kafama ama bilmiyorum neyse araştırmaya devam o zaman:)
melek cadı nasılsın bugün bakalım? nasıl gidiyor
bugün biraz daha iyiyim canım morluklarım azalıyor rengide açıldı gözlerimi bugün rahatca açabildim ama yüzüm hala çok şiş tabi yemek yeme sorunum var bidee
e hadi bakalım zor kısmını atlatmışssın.şişlikler büyük kısmı 1hafta içinde iniyor ama başta da söylemiştim,burda ameliyat, acı,morluk vs en fazla bir hafta asıl süreç ameliyattan sora bekleme süresi yani burun şeklinin oturması süresi..benim 1.5 ay ki o bile daha yeni hala ödem var.tabi seninki gibi,yada ilk ameliyattan çıkmış gibi değil ama dokunduğumda yakından baktığımda bariz hissediyorum.ödemim geçmesi bi süreç bakalım sabır eyliyoruz=) mesela 2 gün çnce kalktım sağ tarafım da birikmiş bi ödem 2 gün önce kontorle gittimde bora bey dağıttı biraz onu masajla.ara sıra değişiklik gösterio sende farkedeceksin.
buarada dudakların için iyi haber ; benim dudak ve üstü şişliğim 20 gün filan sürdüklasik ruj yedirme hareketini yeni yapabiliorum daha =) göz altlarımda hafif şişlik var hala.bende sabırla burun ucu ve yanındaki ödemlerin dağılmasnı bekliorum:S buarada iyi bayramlar
evettt mimiklerini kullanamamk ne kadar kötüymüşş.. salı günü çıksın şu beyazz şeeey:)) foto çekerimm canımmm iyi bayramlar.. 3 ay içinde yerine otursun istiyorum ben:) sevgilm askerde gelinceye kdr bitsin istiyorum herşeyy:)
arkadaşlar peki siz nası verdiniz karar?Yani mutlaka ince eleyip sık dokuyup araştır araştır sonçta bişey sebep olmuştur tamam bu doktor die karar vermenize :) sebep neydi tam olarak ah bide ben verebilsem karar zaten sorası gelir kendiliginden..
ilk kez sıvı hariç bişey yiyebildimmm:))
Aaaa ben ilk gunun aksami ekmekleri goturuyordum
çiğnerken korkuyorum ben hala(( bi zarar vericem diyee benim boğazım acıyo canım yerken ( zaten böyle damak bölgelerimde mosmor bana ne yesem eziyet
Bende korktum cok ama doktorum kesin guvence verdi herseyi yiyebilirsin diye
boğazın ağrımıyormuydu canım
Ilk ciktim bogazim damagim cok aciyodu ama 2 saat sonra corbami getirdiler onu ictikden sonra gitti tum o acilar benim ameliyatdan sonraki tek sorunum gozlerimdi morardi kapandi mahfetti beni 4 gun kapali gozle yatakdan cikamadim
benim de ilk 2 gün öyleydi dün biraz açıldı bugün tamamen açık gözlerim:)) o beter bişey cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?