Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

boğazın ağrımıyormuydu canım

melekcadı ameliyatta boğazına nefes için hortum salıolar boğaz ağrı sebebi muhtemele o oluo bende 1 hafta yutkunamamıştım hatta boğaz ağrım burun sorunun önüne geçti bi ara.doktor gargara önerdi.andorek gargarayı ihtiyaç duydukça ve ve ağrı bitene kadar tekrarladım bende,eşimde.. rahatlattı biraz onu deneyebilirsin.ıyy daha bide 2-3 yastık yatmaktan boynum tutulmuştu kalkarken destekle kaldırıodum başımı

ayy delirticek bu kız beni daha cook taze canım şiş ya ondandır. bide alçı oldugu için burun ucu kaba geliyor şuan sana. salıyı bekle salıyııı

ayy delirticek bu kız beni daha cook taze canım şiş ya ondandır. bide alçı oldugu için burun ucu kaba geliyor şuan sana. salıyı bekle salıyııı

ya canım ama napayım moralim bozuluyo sanırım ağrım sızım geçip kendime gelince direk takcak şeyi buldum şikayetlerim varken aklıma gelmiyodu baak:)))

uyuzşirinee buarada özel mesajını yeni gördüm :S mesaj attım ama yeterli mesajım olmadığı için gelmedi.msn de problme var çözünce göndericem sanada fotoları

ayy fotoları görünce benimde hemen o gün canlandı gözümdeee şirine senin ne kadar sürmüştü ameliyatın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…