Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

baya oyalandık ben ameliyathaneye gitmeden iğneyi olmadım ordada konuştum bora beyle falan 3ü baya geçmiştir heralde aldıklarında 45 dk 1 saat sürücek demişti zaten

anladım canım evet az sürmüş. benim burnum uğraştırdı sanırım baya. malum sinüzitler, kemik eğriliği, et, kırık, estetik :))))) offf neyse ki kurtuldukk

benim ameliyatım 2.5 saat filan sürdü ya :S sizin baya kısa sürmüş.hatta eşim kapalı ameliyat oldu (estetik yoktu ) 20 dakika sora çıkardılar yukarı bende öle sanıp gitmiştim

Kalıbın içi çok fena kaşınıyor yaa off off duramıyorum

onu hiç sorma gıcık ediodu benide :S geçenlerde de burun ortasını ayıran kısım var ya ordaki içe doğru delik kısmı (ne demekse anldınız işte siz=)) orası kaşınıo e daha burun ucu uyuşuk olduğu için böyle haşır huşur kaşıyamıodum neyseki şuan biraz kaşıyabiliorum artık yani ara sıra kaşınma hala oluo

bugün burnumun şiş günlerinden biri daha dün gayet iyiyken bugün şiş duruyodu. ama şimdi öglenkine göre daha iyi. sadece ilk hafta değil şu 6 ayı devirene kadar çekicez bunları sanırımmmm

daha iyiyim canım morluklarım yok denicek kadar azaldı şişliklerim iniyor tek rahatsızlığım şuan hala geçmeyen boğaz ağrım ve kalıp bide tabi artık merak ediyorum burnumu oldukçada endişe duyuyorum şuan ki aklım olsa olmazdım belkide hemen karar veremezdim hem ameliyata hem doktora.

melekcadı boğazın için andorex gargara al gün içinde ihtiyaç duydukça ve geçene kadar tekrarla.benim ağrımı o hafileetti.dr önermişti zaten bi süre boğaz ağrısı oluyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…