Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

andorex sprey var canım evde başlaım bari ona

sitede bi takılma oldu aynı mesajı 3kere göndermişim kusura bakmayın görüntü kirliliği yabtım sanrım başla cnm sen başla en azından hafifletio..

bugün burnumun şiş günlerinden biri daha dün gayet iyiyken bugün şiş duruyodu. ama şimdi öglenkine göre daha iyi. sadece ilk hafta değil şu 6 ayı devirene kadar çekicez bunları sanırımmmm

benimde hergün bi değişik. özellikle sabahları daha bi ödemli uyanıorum bazen.gün içinde düzelio akşama sönüo. ilk günler sağdan bakıorum başka, soldan bakıorum başkaydı.neyseki o geçti..

Kızlar şuan mesela dudak çevrem mimiklerim yok ya o çevre bir garip anladınız sanırım beni o ne zaman düzelicek:))

o her gün değişmesini ben yer gok aşktaki bade de farkettim kızın ilk yapıldğında ucu falan çok şişti zaman geçtikçe yüzüne oturdu ama bazen yine şiş duruyor

o her gün değişmesini ben yer gok aşktaki bade de farkettim kızın ilk yapıldğında ucu falan çok şişti zaman geçtikçe yüzüne oturdu ama bazen yine şiş duruyor

zaten ben bu ünlüleri bi anlamıorum.burun yapılıo 1ay sora sahnedeler bu şişmeleri ödemleri nasıl atıolar anlamadımki:18:
melek cadı evt en az 1 ay. 1 içinde mimiklerim bakışlarım bile değişmişti.aynaya bakamıodum benkaşımın ortasındaki şişlik en sinir olanı.ay hatta benimgayet ince zarif bi yüzüm vardı şimdi biraz toplu.yüzümde mi ödemli ki hala
yalnız melekcadı anlatıo bizde deşarj oluoruz

bende anlamıyorum bu ünlüleri makyajla mı öyle gösteriyolar bilemedim ki alçım açıldıktan sonra başlıcam asıl şurası şiş görünüo burası neden böylee diyee bence 3müzde 1 seneyi dolduralımm

kızlar birde çarpmalara karşı en az 3 ay koruyun kendinizi.hafazan allah bizim bi ark.1 ayında kocasyla çarpmış kızın burnu düşmüş,6 aydan öncede malum 2 ci ameliyat olamıourz..bende kuaförde muaförde hep uyarıyorum el ,frıça çarpması olmasın diye. kaşımı 2 kişi alıo,fönü 2 kişi çekio evdede gece ışıklar yanık,eşim bi odadan çıkarken ben geliorum diye haberleşe haberlerşe dolaşıoruz memleket meselesi oldum ben kaçıorum hepinize iyi geceler,ödemsiz sabahlar..

haha evet evet bizim evdede öyle durum anneme sarılcaktım git kızım aniden sarılma kolum falan çarpar diyor korkuyor kadın :)) allah hepimizi çarpmalardan ucunun düşmesinden ödemden korusun iyi geceler canım:))

2 hafta kaldı ameliyatıma yaa siz böyle çarpmalara karşı koruyun falan dıyosunuz ama ben nasıl yapıcam acaba( kızım tam bi burun hastası ..:) hemen insanın burnunu tutuyo acaba ameliyattan sonra ne kadaar süre korumak gerekiyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…