daha iyiyim canım morluklarım yok denicek kadar azaldı şişliklerim iniyor tek rahatsızlığım şuan hala geçmeyen boğaz ağrım ve kalıp bide tabi artık merak ediyorum burnumu oldukçada endişe duyuyorum şuan ki aklım olsa olmazdım belkide hemen karar veremezdim hem ameliyata hem doktora.
melekcadı boğazın için andorex gargara al gün içinde ihtiyaç duydukça ve geçene kadar tekrarla.benim ağrımı o hafileetti.dr önermişti zatenbi süre boğaz ağrısı oluyor malesef..
bugün burnumun şiş günlerinden biri dahadün gayet iyiyken bugün şiş duruyodu. ama şimdi öglenkine göre daha iyi. sadece ilk hafta değil şu 6 ayı devirene kadar çekicez bunları sanırımmmm
o her gün değişmesini ben yer gok aşktaki bade de farkettim kızın ilk yapıldğında ucu falan çok şişti zaman geçtikçe yüzüne oturdu ama bazen yine şiş duruyor
onunkidemi estetik cok güzel ya burnuuuuu :)
evett canım eski bölümlerde var bak diğer burnu ilk diziye girdiği zaman kötüydü burnu
ama simdi fıstık gibii yaaaa...
Kızlar şuan mesela dudak çevrem mimiklerim yok ya o çevre bir garip anladınız sanırım beni o ne zaman düzelicek:))
melekcadının alçısı çıksın artık diyenler burda toplansın !!!!
o her gün değişmesini ben yer gok aşktaki bade de farkettim kızın ilk yapıldğında ucu falan çok şişti zaman geçtikçe yüzüne oturdu ama bazen yine şiş duruyor
bencede biraz daha çıkmazsa hepinizi ayrı ayrı başını şişirmeye devam edicemya saçımı kestirirken bile kuaföre psikolojik baskılar yaparım kesme kesme diyee bunda nasıl olmam panikkk
zaten ben bu ünlüleri bi anlamıorum.burun yapılıo 1ay sora sahnedeler bu şişmeleri ödemleri nasıl atıolar anlamadımki:18:
melek cadı evt en az 1 ay. 1 içinde mimiklerim bakışlarım bile değişmişti.aynaya bakamıodum benkaşımın ortasındaki şişlik en sinir olanı.ay hatta benimgayet ince zarif bi yüzüm vardı şimdi biraz toplu.yüzümde mi ödemli ki hala
yalnız melekcadı anlatıo bizde deşarj oluoruz
ya du shuley ve şirinenin 6 ayı dolsun diyenler..
bu daha iyi oldu sankii. shuleyy çok dengesizleşti bu yaramaz burnum yaa. bi gün şiş bi gün inikk. kafayı yedirticek bana
hiç sorma.diyorum ya ilk 1 aya kadar sağdan bakıorum ayrı soldan akıorum ayrı olayıydı.hı bide iki burun deliği aismetrikti çokşimdide sabah kalkıorum burun ucu top akşama doğru çok güzel.bakalım bu dengesizlikleri de atlıcaz inşş
bide ergenlikte bile sivilce sorunu yaşamayan ben ameliyattan sora yüzde bi yağlanma,bi sivilce yani küçük isilek tarzı şeyler onuda yavaş yavaş atlattım.ama burun ucum hala öle oraya bakım maske vs şeyler pek yapamadım,sıkamadım için burnu.. ya ameliyat neki,asıl bu süreç ameliyattan zor.ameliyatın narkoz gibi süper bi yanıda vardı hem
kızlar birde çarpmalara karşı en az 3 ay koruyun kendinizi.hafazan allah bizim bi ark.1 ayında kocasyla çarpmış kızın burnu düşmüş,6 aydan öncede malum 2 ci ameliyat olamıourz..bende kuaförde muaförde hep uyarıyorum el ,frıça çarpması olmasın diye. kaşımı 2 kişi alıo,fönü 2 kişi çekioevdede gece ışıklar yanık,eşim bi odadan çıkarken ben geliorum diye haberleşe haberlerşe dolaşıoruz memleket meselesi oldum ben kaçıorum hepinize iyi geceler,ödemsiz sabahlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?