Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sigara burnun doku kaybına neden oluyormuş ve iyileşmeyi geciktiriyormuş. bence uzun bi süre içmemen gerekli

hı birde benim sevgilim de ameliyatlı oldugumu unutup kemiklerimi kırarcasına sarıldıgı için her gün burnuma darbe yiyorum resmen. yine de bişey olmadı

Son düzenleme:
13 gün sonra tam 5 ay dolacak.daha sabahları şişiyoorr.tam atamadım ödemi inş 6 ay dolunca geçer tamamen.şişlikler indikçe kavis daha da belirginleşti.sadece sağ delikte tıkanmalar var.ama çokk memnunum şeklindenn.iyiki de olmuşum.ancak burun ameliyatı çok geç iyileşiyormuş bunu daha iyi anladıımm.sakın erken karar vermeyin burnunuzun şekli için hemen yargılama yapmayın.inanın çok geç iniyor ödemler

ödemleri atıcı hap vardı ananas hapı yine forumda okumuştum sanki.. onu kullanan yokmu?

Ağrı'dan canım :) yolum uzun yani :90:

aaa uzaklardan gelıyosunn canım bısı sorucam sen nasıl karar verdın neye gore karar verdın benımde aklıma gırdı ızmıre gdp bora beye amelıyat olmak ama gorusmek lazm once sora amelıyata gtmek gerek sen ongorusme yaptınmı dırek amelıyatamı grıceksın

canım ben izmirliyim zaten. aslında arkadaşımın önerdiği bir doktor vardı, televizyon programlarında falan da sıkça çıkıyordu ama istanbuldaydı. benim istanbulda kalabileceğim bir yer de yok. en iyisi izmirde birini tercih edeyim dedim. forumda birkaç doktor ismi gördüm, ikisi öngörüşme için bile ücret istiyor. bu da benim güvenimi zedeledi. sonuçta güven duymak için gidiyorum ben oraya. iki doktorla görüştüm, biri bora beydi. sağlık problemim de olduğu için kbb uzmanı bir doktora olmak daha güven verici geldi bana. ama çok ciddi bir araştırma yaptın mı dersen, hayır yapmadım. kısa sürede karar verdim ben. hatta daha bugn annemle o yüzden tartıştık daha yeni kararszdın, nasıl hemen gün aldın diye kızdı ama ben bunun biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum. burada bora beye ameliyat olup sonuçtan memnun kalan bir sürü kişi görüyoruz. şu an benim yapacağım tek şey bol bol dua ederek, sonucun iyi olmasını umarak ameliyata girmek olacak :))) senin daha ayrıntılı araştırma yapma imkanın varsa yap tabi. ama ben tatiller hariç izmir dışında olduğum için ve ameliyat için de acele ettiğim için yapamadım bunu :)

bu süreç cidden oldukça yıpratıcı ama..

fotoğraflarını paylaşırsın bizimle değil mi? :) bir de can beyle konustum ben dün. fotoğrafları gelirseniz gösteririm ama göndermem mümkün değil dedi. e benim de oraya gitme durumum yok tabi. sen görmüşsün fotoğrafları, nasıldı? karar vermende etkili oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…