Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

biz telefonla ve internet üzerinden görüşebildik sadece evime 10dk uzaklıkta olmasına rağmen gidip görüşmedim şuan biraz acaba diye düşünüyorum ben biraz mutsuzum şu ara yani burnumu 20 saniye kadar gördüm ama hayal ettiğim gibi değildi onu hatırlıyorum şuan bantlı sarılı heryeri. cuma açılcak ama sanırım beğenmicem en başından beri böyle bi hissim vardı kalıp varken bile..o yüzden fotoları paylaşırmıyım bilmiyorum canım cuma açıldktan sonra bakarım ama gerçekten mutsuzum ameliyat olduğuma pişman değilim ama ne bileyim benmi istediğimi anlatamadım doktormu anlamadı yada bilemiyorm işte biraz karışığım canım

inşallah istediğin gibi olmuştur canım, sıkma canını. ben de albümlere bakınca biraz karıştım. özellikle fidan35 diye bir arkadaşın burnu 9 aydan sonra düşmeye başlamış. bunu duyunca daha bir kötü oldum. acaba kemerli burnumla yaşamaya devam mı etsem diyorum

kizlar sabredin, hele melekcim daha cok cok taze burnun. birden gercek seklini gormen mumkun degil kii, forumdaki butun burun yorumlarini okuyorum nerdeyse, genellikle burnu asil seklini 3.aydan sonra almaya basliyor diyolar. daha 2 haftan bile olmadi kendini mutlu yada mutsuz olarak yargilama en azindan 1.ayin dolmasini bekle. ewet zaman hic gecmiyor gibi geliyor simdi sana, nasil gecicek bu 1 ay diyosun sabirsizlaniyosun ama baska bi caren yok ki sen bol bol dua et ve kendine dikkat et. bora bey masaj verirse aksatmadan yap. ve bana kalirsa duz yatmaya devam et bi sure.

Son düzenleme:

canım haklısın belkide ama cidden kötüyüm

hakıkaten cok onemlı bı konu burun sonucta ama bende cok sık takıp edıyorum kımse bırden bıre memnun kslmıyo zaman ılerledıkce seklı oturdukca bence cok begenceksın ınsallah cok cok mutlu olursun yenı burnunla melekcadıı haklısın endıselenmekte ve amelıyat oluyosun zorlu uzun bır donem gecırıyosun beklentı ıcınede gırıyosun bekledıgın gıbı cıkmadgnı dusununce uzuluyosun ama hıcc dusunme suan vee bır kac ay gecnce gorceksın bak cook guzel olcakk ınsallah :)

canım benim inşallah.. çok sağolun destekleriniz için..bide cidden bence yıpratıcı süreç hem karar vermesi hem ameliyatı hem sonrası morluğu şişliği en zoru burunla karşılaştığında ilk tepkin bunlar cidden çok zormuşş

Bugün 11.günüm tamamen açıldı burnum bantlarımda çıktı ama ben hiç memnun değilim eve geldiğimden berri aynalardan kaçıyorum ( keşke olmasaydım benim eski burnum daha güzeldi..aşırı üzgünüm

birkaç ay sonra inecek sana bekle demekten dilimde damağımda tüy kalmadı

Son düzenleme:
evet kızlar yaa ...pazartesi günü ameliyat olucagım uyku uyuyamıyorum resmen ..nasıl olur? ya beğenmezsem? falan filann yardım ediiiinnn...kafayı yicem..:)

evet kızlar yaa ...pazartesi günü ameliyat olucagım uyku uyuyamıyorum resmen ..nasıl olur? ya beğenmezsem? falan filann yardım ediiiinnn...kafayı yicem..:)

sakin ol canım. ameliyattan önce her istediğini defalarca görüş bora beyle.. ne istediğinin tam olarak üstünde dur

kızlar dün beni hastaneden aradılar saat 2de ameliyata gireceksin 8den sonra bişey yeme dediler fakat ben kan tahlili falan olmadım acaba biraz daha erkenmi gitsem napsam kan tahlılı falan oluyomu??

kızlar dün beni hastaneden aradılar saat 2de ameliyata gireceksin 8den sonra bişey yeme dediler fakat ben kan tahlili falan olmadım acaba biraz daha erkenmi gitsem napsam kan tahlılı falan oluyomu??

yok canım gerek yok bende 12bucukta orda oldum gider gitmez kan alıp odama çıkardılar sonra bisüre geçti hemen aldılar yani erken gitmeni gerektircek bişey yok panik yapma bide banada 7den sonra yeme demişlerdi ben gece 12de bıraktım ne su içtim ne bişey yedim hiç mide bulantısı çekmedim bazı ameiyattan çıkanlar öğürüodu sürekli bende öyle bişey olmadı ondanmı bilmiyorm ama ben ona bağladım

peki cnm çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…