Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bide bir şey daha sorucam ..:) melekcadı sen hastanede kaldınmı bora bey bana bırakmam dedi ama hastanede kalırsak ek ücret falan ödeniyomu acaba bi bilgin varmı?

bide bir şey daha sorucam ..:) melekcadı sen hastanede kaldınmı bora bey bana bırakmam dedi ama hastanede kalırsak ek ücret falan ödeniyomu acaba bi bilgin varmı?

kaldım canım ben eğer kalmak istersen kalabiliyorsun bence kal ilk gece daha rahat oluyor hastanede.. ek ücret vermiyorsun canım odalar iki kişilik eğer tek kişilik oda istersen suit şeklinde ücretli 150tl bide sadece senle ilgilenen hemşire oluyor

çok çok sağol cnm ..hastenye giderken yanıma neler almalıyım? son sorum bu:)) çok heyecan yaptım yne ya ben bu gece uyuyamam herhalde :))

Merhaba,

Gecmis olsun. Ben de dusunuyorum da Bora Beye ameliyat olmayi; nasil gecti ameliyatin? Insallah hersey yolundadir.

sevgiler

çok kötüyüm kızlar ya çok şiştim ve gözaltlarım çok morardı gözlerimi zor açıyorum ama ağrım sızım yok şimdilik

Kızlar Allah istediğiniz burunlara kavuştursun sizi inşallah bir daha revizyon vs. ile uğraştırmasın.

çok kötüyüm kızlar ya çok şiştim ve gözaltlarım çok morardı gözlerimi zor açıyorum ama ağrım sızım yok şimdilik

canım benimde ertesi günün akşamından başlayarak gözlerim kapancak kadar şişip mosmor olmuştum gözlerim açılmıyodu.kayısı çekirdeği yağı sür bol bol üzerine emdikçe sür. doktorun verdiği kremide sür günde 3kez. 4.günden itibaren hızla azalıcak 1.haftanın sonunda morluklar görünmücek kadar hafiflicek

"haftaya salı günü cıkacak silikon tamponlar çıkarken acıyomu çok?"

Insallah alcin sagsalim cikar ve yeni burnundan memnun olup olmadigini bize bildirirsin.

kızlar bişey sorucam ya gözlerimde aşırı kanlanma var gözlerimin içi kıpkırmızı sizinde böle oldumu normalmı bu kanlanma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…