Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bişey sorucam ya gözlerimde aşırı kanlanma var gözlerimin içi kıpkırmızı sizinde böle oldumu normalmı bu kanlanma?

evett canım benimde gözlerim kanlanmıştı panikleme oluyor o. kanlanma geç geçicek benim 15.günden sonra geçmeye başladı sabret canım

geçmiş olsun:) bu aralar ben pek bakamadım foruma. sevgili 3 aylık burnumla da uğraşmayı bıraktım şişmiş düzgünmüş umursamıyorum artık böyle mutluyum şimdilik..:) nasılsın hrryt? resimlerini bekliyoruz heyecanla

bende 1.ayımı doldurdum bende boşverdim artık şişmiş şişmemiş diye ucu çok şişti oysaki tam bi top gbi ucu şuan canım bkliyorz ftolarını

en yakın zamnda yuklycem fotoları :))

ben okadar çok araştırma yaptımki burun estetik doktorlarını türkiye çapında sayabilirim.. önümüzdeki aylarda inşallah olucam ve aklımdaki bütün doktorlaron yorumlarını okudum tek tek bora beyin yorumları en çok etkileyen beni.. fotoğraflarınızı bekliycem teşekkürler

Merhaba arkadaslar,

öncelikle burun ameliyati olan kizlara gecmis olsun diyorum. Allah hepinizin gönlüne göre bir burun versin

Bende dr. bora karaaliye ameliyat olmaya düsünüyorum. Ne zormus karar vermek ya.
Uzun süredir burayi takip ediyorum ;-)

Banada yardimci olurmusunuz?

ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)

Merhaba bende siteye yeni üyeyim :) Bora Bey hakkında bilginizi almak istedim. Memnun musunuz şuan burnunuzdan? :)

Su sistemdeki saat ayarini cözemedim ya anlamadim gitti ayarliyorum ayar geri bozuluyor. Heyecanim sisteme yansiyor herhalde hehe

Son düzenleme:

Selam Melda,

bende tam ayni durumdayim ve cok arastirma yaptim aslinda bora beye karar verdim ama insanin yinede kafasi karisiyor. Ben ekolun hemen yaninda oturdugum icin mantik olarak ekol hastanesi benim icin uygun oldugunu düsünüyorum :) en azindan iki adimlik yer varken niye uzaga gideyim. Ve yorumlarda gayet iyi.

Selam melekcadi,

senin burnun ne durumda cok memnun degildin alisabildinmi? Ben yorumlari biraz takip etmistim :)
Sende bora beye oldun dimi?

Bu arada cok tsk, sevindim geri yazdigin icin :)

evet canım ben de bora beye oldum benim 1ay 1 hafta bitti.. 5 haftalık burnum artık biraz daha beğeniyorum zaman geçtikçe..alışıyorum sanırım..
ameliyat olmadan her ayrıntıyı konuşmanız benim size tavsiyem benim sanırım ondan kaynaklandı biraz.. benim beklentim çok farklıymış onu anladım burnumun fotosunu koydum profilmde bakabilirsin canm

5 haftalik bir burun icin süper ya ben cok begendim cok seker görünüyor burnun ayyyyyy ben cok sevdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…