Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şanslısın o zaman sen her aksilikte doktorun başına tünerdim ben kesinlikle doğru karar senin için.. ben maalesef balıkesirden gelicem ((eğer bora beye ameliyat olursan haber verirmisin bana gelişmelerden filan ben çünkü olursam şubatta olucam

Tabi haber veririm seve seve :)

canım rapor sorunu yaşamazsın ben 10 gün aldım bayram tatilnide kullanmştım zaten ama eğer istersen 10gün daha verebiliriz demişti hemşire. o konuda sıkıntı yaşamazsın

Süper ya bak buna cok sevindim yani 10 gün veriyor tekrar gidip 10 gün alabiliyorum buna sevdim ben :)

Son düzenleme:
canım rapor sorunu yaşamazsın ben 10 gün aldım bayram tatilnide kullanmştım zaten ama eğer istersen 10gün daha verebiliriz demişti hemşire. o konuda sıkıntı yaşamazsın

Canim ben yandan burnumu sevmiyorum aslinda burnum cok büyük degil ama yüzüm kücük oldugu icin büyük duruyor ve kemerim var ucu hafif düsük, önden aslinda memnunum o yüzden önden cok degismesine istemiyorum aslinda...

söylersin canım bunların hepsini tek tek senin söylediklerine göre yapıcak zaten tüm isteklerini söyle.. benim ifadem pek deişmedi mesela hatta ameliyat olduğumu anlamayan bile var :))

söylersin canım bunların hepsini tek tek senin söylediklerine göre yapıcak zaten tüm isteklerini söyle.. benim ifadem pek deişmedi mesela hatta ameliyat olduğumu anlamayan bile var :))

Anlatcam zaten :) ne güzel iste anlamasinlar :))))
Ben bora beye iki kez gittim ama grip yüzünden ozaman bana nefes almanda bir problem var ameliyat gerek demisti madem bicak altina yatcam degsin bari diyorum :)

Anlatcam zaten :) ne güzel iste anlamasinlar :))))
Ben bora beye iki kez gittim ama grip yüzünden ozaman bana nefes almanda bir problem var ameliyat gerek demisti madem bicak altina yatcam degsin bari diyorum :)

evett canım bende aynı mantıkla hareket ettimm:)) yatmışken olsuun dedim ama baktım gece sadece nefes için estetiksiz ameliyat olan kız gayet normal bi kendime baktım buzlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…