Selam Melda,
bende tam ayni durumdayim ve cok arastirma yaptim aslinda bora beye karar verdim ama insanin yinede kafasi karisiyor. Ben ekolun hemen yaninda oturdugum icin mantik olarak ekol hastanesi benim icin uygun oldugunu düsünüyorum :) en azindan iki adimlik yer varken niye uzaga gideyim. Ve yorumlarda gayet iyi.
şanslısın o zaman sen her aksilikte doktorun başına tünerdim ben kesinlikle doğru karar senin için.. ben maalesef balıkesirden gelicem((eğer bora beye ameliyat olursan haber verirmisin bana gelişmelerden filan ben çünkü olursam şubatta olucam
ben gelcek ayin sonuda görüsmeye gitcem ocakta olmayi düsünüyorum.
anladım canım sormak istediğinsoruları her zaman sorabilirsin bana
cok sevinirim teşekkürler :))))ben büyük ihtimal aralık ayında gelicem oraya bir öngörüşme için randevu alıcam
Cok tsk :) bora bey kac gün rapor veriyor bilgin varmi bu konuda seker burunlu
canım rapor sorunu yaşamazsın ben 10 gün aldım bayram tatilnide kullanmştım zaten ama eğer istersen 10gün daha verebiliriz demişti hemşire. o konuda sıkıntı yaşamazsın
canım rapor sorunu yaşamazsın ben 10 gün aldım bayram tatilnide kullanmştım zaten ama eğer istersen 10gün daha verebiliriz demişti hemşire. o konuda sıkıntı yaşamazsın
Canim ben yandan burnumu sevmiyorum aslinda burnum cok büyük degil ama yüzüm kücük oldugu icin büyük duruyor ve kemerim var ucu hafif düsük, önden aslinda memnunum o yüzden önden cok degismesine istemiyorum aslinda...
Kizlar bora bey tasarim yapiyormu peki?
söylersin canım bunların hepsini tek tek senin söylediklerine göre yapıcak zaten tüm isteklerini söyle.. benim ifadem pek deişmedi mesela hatta ameliyat olduğumu anlamayan bile var :))
ayyy seninde burnun cok seker olmus ya, seninkinide sevdim :) hayirli ugurlu olsun.
alllahımm nasıı güzel bu foto bayılıyorum:)))
evet yapıyor az çok sana net bişeyler göstermek adına ama ben çok önem vermemiştim öyle üstünde durmadık çok.
Anlatcam zaten :) ne güzel iste anlamasinlar :))))
Ben bora beye iki kez gittim ama grip yüzünden ozaman bana nefes almanda bir problem var ameliyat gerek demisti madem bicak altina yatcam degsin bari diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?