Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evett canım bende aynı mantıkla hareket ettimm:)) yatmışken olsuun dedim ama baktım gece sadece nefes için estetiksiz ameliyat olan kız gayet normal bi kendime baktım buzlarla

hehe cok sekersin ya evet tabi bizim olay daha fazla ugras istiyor. Katlancam artik bir sekilde oda gecer insallah :)

cok iyi cok ugrasmiyorsun asil önemli olan sonraki sürec o ugrastiriyor :) bende olmus gibi konustum haaaa :)

sen istediğini anlattıktan sonra uğrasılıcak bi şey yok zaten için rahat olsun bora bey yüzüne uygun olan burnu yapıyo emin olabilirsin, yakısmayacak bşey buldugunda yakışmaz diyo zaten.. sonraki süreç önemli evet ilk 3 gün zorlugu var agızdan nefes almak cok kötü bişey dogru dürüst yemek yiyemiyosun bide 2.gün gözünü filan acamıyorsun şişlikten ama hepsi 3 gün sürüyor. ben grip olmuşum gibi geçirdim mesela. ağrım da olmadı hic

Kizlar :))) cumartesi ön görüsmem var saat ikide hehehehhe....

bugun 16. günüm ilk alçım çıktığında beğendim burnumu şişliklerim falan çok fazlaydı iner diye düşündüm....şişliklerim indi fakat kavis çok az oysaki bora beyden özellikle kavisli bi burun istemiştim. acaba benimde sonradan kavislenirmi daha tam oturmadığı içinmi böle duruyo? yarın fotoğraf yuklycem ..

bende kavis istemiştim canım 5.haftamı bitirdim kavisim yok bende her gittiğimde kavisimi soruyorum fakat bora bey yakışmıcağını düşünerek belirgin kavis yapmamış benimde tek üzüldüğüm nokta kavis ama senin daha erken çıkma ihtimali var 1aydan sonra çıkmaya başlıyormuş

evet bende biraz araştırdım 1-2 ay sonra kavis belirginleşiyomuş ama benm hiç umudum yok nedense ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…