durmamakla lazim ameliyat aninda degisiklik olabilir sonucta bora beyde insan :)
Kac kez gittin görüsmeye ameliyattan önce?
teşekkürler darısı basına aylin :) ne istedigini tam olarak anlat tasarımdan göster tek diyeceğim bu olsun :)
ben de sana bayılıyorummm :)
1 kez canım....
1 kez oda iyimis ya :)
evett canım bende aynı mantıkla hareket ettimm:)) yatmışken olsuun dedim ama baktım gece sadece nefes için estetiksiz ameliyat olan kız gayet normal bi kendime baktım buzlarla
evett canım o gün foto çekildi tasarmı gösterdi işte konuştuk sonra telefonda tarihi netleştirdik vee ameliyat oldum:)))
cok iyi cok ugrasmiyorsun asil önemli olan sonraki sürec o ugrastiriyor :) bende olmus gibi konustum haaaa :)
sen istediğini anlattıktan sonra uğrasılıcak bi şey yok zaten için rahat olsun bora bey yüzüne uygun olan burnu yapıyo emin olabilirsin, yakısmayacak bşey buldugunda yakışmaz diyo zaten.. sonraki süreç önemli evet ilk 3 gün zorlugu var agızdan nefes almak cok kötü bişey dogru dürüst yemek yiyemiyosun bide 2.gün gözünü filan acamıyorsun şişlikten ama hepsi 3 gün sürüyor. ben grip olmuşum gibi geçirdim mesela. ağrım da olmadı hic
Kizlar :))) cumartesi ön görüsmem var saat ikide hehehehhe....
gitgide güzelleşir burun tezinin işte kanıtı senin bu güzel kavisin yüzünden beklentim hep yüksek oluyo ama yaaa :))))
Süper gercekten ya cok begeniyorum :)))
gitgide güzelleşir burun tezinin işte kanıtı senin bu güzel kavisin yüzünden beklentim hep yüksek oluyo ama yaaa :))))
bugun 16. günüm ilk alçım çıktığında beğendim burnumu şişliklerim falan çok fazlaydı iner diye düşündüm....şişliklerim indi fakat kavis çok az oysaki bora beyden özellikle kavisli bi burun istemiştim. acaba benimde sonradan kavislenirmi daha tam oturmadığı içinmi böle duruyo? yarın fotoğraf yuklycem ..
bende kavis istemiştim canım 5.haftamı bitirdim kavisim yok bende her gittiğimde kavisimi soruyorum fakat bora bey yakışmıcağını düşünerek belirgin kavis yapmamış benimde tek üzüldüğüm nokta kavis ama senin daha erken çıkma ihtimali var 1aydan sonra çıkmaya başlıyormuş
Süper gercekten ya cok begeniyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?