Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şişliklerinin inmesi imkansız çünkü benim 3 ay oldu yeni yeni iniyorlar. hemen umudunu yitirme sonradan kavisleniyor özellikle 2bucuk 3 ay arasında şekillenmeye başlıyor. fotoları bekliyoruz:)

Doktorun şahane bir iş çıkarmış. Fotoğrafını tesadüfen gördüm ve yazmadan edemedim. Mükemmel bir burun bu. Maşallah ...

çok teşekkrler senicita aslında mükemmel sayılmaz baksana sağdan farklı soldan farklı ama alıştım buna da şükürr :))

bence çok güzel görünüyor canımmm.. 17.günden böyleysee ben o zamanlar hiç beğenmiyodum hatırlıyosan yazıyodum sürekli

evet hatırlıyorum cnm :) biraz fazla takıntı yapıyorum ben herhalde çok sabır gerekio eski burnuma bakarak avutuyorum şimdilik kendimi inş 2-3 ay sonra daha bi kavislenirim :))

evet hatırlıyorum cnm :) biraz fazla takıntı yapıyorum ben herhalde çok sabır gerekio eski burnuma bakarak avutuyorum şimdilik kendimi inş 2-3 ay sonra daha bi kavislenirim :))

çok iyi anlıyorum ben seniii o günlerde ben revizyon için doktor araştırmaya başlamıştım düşün artık :))) inş canım

hakkında hayırlısı olsun canım

Sagol canim. Görüsmem iyi gecti :)
Bora bey kolay bir burun dedi hem nefes problemim cözülcek hem burnum güzel olcak insallah.
7 Ocakta ameliyat olcam kizlar. Kemeri düzeltcek hafifi kavisli yapicam dedi düz olmasin dedi. Burnumun ucu hafif kalkicak abartmadan yoksa burun delikleri cok orataya cikar dedi :))) ben zaten cok kaldirmayin diycektim dedim. Önde cok bir degisim olmayacak ama yandan cok degiscek. Benim burnum cok ince o yüzden kemerin o bölüme iki kücük kikirdak koycakmis birde ucuna ilerde düsmesin diye.

kızlar ya baksanıza çok belli oluyo sankı ilk alçım çıktığında böle değildi...farketmemiş olamam yani düzelirmı yada bora beyi arayıp sölemelimiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…