bugun 16. günüm ilk alçım çıktığında beğendim burnumu şişliklerim falan çok fazlaydı iner diye düşündüm....şişliklerim indi fakat kavis çok az oysaki bora beyden özellikle kavisli bi burun istemiştim. acaba benimde sonradan kavislenirmi daha tam oturmadığı içinmi böle duruyo? yarın fotoğraf yuklycem ..
Doktorun şahane bir iş çıkarmış. Fotoğrafını tesadüfen gördüm ve yazmadan edemedim. Mükemmel bir burun bu. Maşallah ...
bence çok güzel görünüyor canımmm.. 17.günden böyleysee ben o zamanlar hiç beğenmiyodum hatırlıyosan yazıyodum sürekli
evet hatırlıyorum cnm :) biraz fazla takıntı yapıyorum ben herhalde çok sabır gerekio eski burnuma bakarak avutuyorum şimdilik kendimi inş 2-3 ay sonra daha bi kavislenirim :))
Burnun çok güzel olmus. Hayırlısı olsun. Ben de birkac ay içinde Bora Beye ameliyat olabilirim. Kaç para ödedin acaba toplam? Bora Bey genelde 2500TL alıyormus dogru mu?
Çok teşekkürlerrrrrr :) senin burnun nasıl aylin kemerli filan mı ?
Bora beyin cikardigi islerden bir örnek daha cok güzel görünüyor :) Bora bey yapti dimi?[/QUO
evet cnm bora bey..
Yarin görüsme günü :) bakalim neler olcak...
hakkında hayırlısı olsun canım
Eki Görüntüle 566557
kızlar ya baksanıza çok belli oluyo sankı ilk alçım çıktığında böle değildi...farketmemiş olamam yani düzelirmı yada bora beyi arayıp sölemelimiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?