gecmiş olsun canımm nekadar olduki ameliyat olalı doktorun cepini vermiyomu direk irtibat için
şişliktendir caanım bence bekle bakalım ama için rahat etmicekse ptesi direk git hastaneye
Eki Görüntüle 566557
kızlar ya baksanıza çok belli oluyo sankı ilk alçım çıktığında böle değildi...farketmemiş olamam yani düzelirmı yada bora beyi arayıp sölemelimiyim??
Yarin görüsme günü :) bakalim neler olcak...
aramadım kızlar açıkçası pazar pazar rahatsız etmek istemedim...yarın arayabilirim
aramadım kızlar açıkçası pazar pazar rahatsız etmek istemedim...yarın arayabilirim
aylin ya biz senle mail gibi özel den de haberleşssek??? özelden mesaj hakkın varsa atsana mail facebook vs. herhangi bir adres??haftaya perşembe bende geliyorum oraya görüşmeye hem tanışırıs belki :)))
Kizlar burunlar uslu uslu duruyormu? :) yaramazlik yapmiyorlar dimi :)))
Ya kizlar ameliyata girmeden once bora bey ile tekrar gorusme imkani oluyormu
Hmmmüzüldüm simdi. iki gün önce kan tahlili icin hastaneye gitcem ozaman görüsmeye calisirim. O acidan iyi degilmis aslinda ameliyata girmeden doktor ile bir kisa görüsme daha olmasi lazim neyse hayirlisi olsun :)
Bende gerilirdim canim. Sen yakinda oturmuyorsun diye ayni günde oldu dimitahlil günü konuş canım benim tahlilimde ameliyat günü olmuştu.. çok gerilmiştm
Bende gerilirdim canim. Sen yakinda oturmuyorsun diye ayni günde oldu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?