Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım direk numarası varsa bence sabah ilk iş ara eger hemen gidemiyosan resmini mail at görsün en azından için rahatlar

aylin ya biz senle mail gibi özel den de haberleşssek??? özelden mesaj hakkın varsa atsana mail facebook vs. herhangi bir adres??haftaya perşembe bende geliyorum oraya görüşmeye hem tanışırıs belki :)))

Melda sanirim benim özel mesaj yazmam daha mümkün degil ;( senin varsa sen yaz bana mail adresini

Ya kizlar ameliyata girmeden once bora bey ile tekrar gorusme imkani oluyormu

çok değil canım ameliyat günleri çok yoğun oluyor günde kaç ameliyata girdiğini benim olduğum gün ben takip edememiştim öğlen 1de ordaydım ben 3.ameliyatıydım akşam kaça kadar devam ettiğini hatırlıyorum. bende görmek çok istemiştim yoğun olduğundan ameliyathanede görüşebilmiştik onun içinde iğneni önceden yapmıyolar ameliythaneye sakinleşmeden giriyosun bunu tavsiye etmiyorum ben gerilmiştim bu yüzden..

Hmmm üzüldüm simdi. iki gün önce kan tahlili icin hastaneye gitcem ozaman görüsmeye calisirim. O acidan iyi degilmis aslinda ameliyata girmeden doktor ile bir kisa görüsme daha olmasi lazim neyse hayirlisi olsun :)

Hmmm üzüldüm simdi. iki gün önce kan tahlili icin hastaneye gitcem ozaman görüsmeye calisirim. O acidan iyi degilmis aslinda ameliyata girmeden doktor ile bir kisa görüsme daha olmasi lazim neyse hayirlisi olsun :)

tahlil günü konuş canım benim tahlilimde ameliyat günü olmuştu.. çok gerilmiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…