Melda sanirim benim özel mesaj yazmam daha mümkün degil ;( senin varsa sen yaz bana mail adresini
yakında oturmuyorum ama gidebilirdim ben seçmedim yani öyle olmasını
ya benimde yok daha hakkım((
duymadim, sen nerden duydun :)aynen((( ya aynı hastanede halis ünlü var duydun mu sende aylin
duymadim, sen nerden duydun :)
internet :))) meldaasanel@hotmail.com aylin burdan ekle beni bu benim eski adresim sonra ordan yenisini vericem :)))
canım aradınmı?
melekcadı özel mesaj hakkım yok burda cevap vereyim ben değildim :)
Eki Görüntüle 564041
buda benm ameliyat olmadan önceki halim hatta ameliyata girmeden 5-10 dk önce çekildi :)
bende istiyorum canım ya fiyat aralığı nedir_?
Kızlar burnumun içinde tuhaf bi koku hissediyorum sizdede oluyormu başka topiklere baktım bazı arkadaşlarımız eriyen dikişlerden kaynaklandığını yazmışlar sayfalarca ama sizeede sormak istedim?
canım ilk defa duydum benimde burnumun içinde daha dikişler var onlar kendiliğinden mi eriyor tatlım;??
bence daha erken iyleşmeye baglı nedenlerden olabılır..bendede afıf oluyordu bence sonucta bır ameliyat ve tam koku alma bolgesınde bence normal...zamanla gecer canım genelde tatlı koku veren seyler cınersen o kokuyu az his edersınbu ayın 12 sinde 1 ay olucak
canım ilk defa duydum benimde burnumun içinde daha dikişler var onlar kendiliğinden mi eriyor tatlım;??
bence daha erken iyleşmeye baglı nedenlerden olabılır..bendede afıf oluyordu bence sonucta bır ameliyat ve tam koku alma bolgesınde bence normal...zamanla gecer canım genelde tatlı koku veren seyler cınersen o kokuyu az his edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?