Tam bir ay kaldi :) büyük günüm yaklasiyor... Umarim pisman olmam...
Sagol canim ya doktoruma guveniyorum ama insan yinede biraz korkuyor istecanım bende senn gibi gün sayıyodum nasıl geldi geçti hiç anlamadım ilk 3-4 gün zor ..bora bey iyi bi doktor eminim pişman olmucaksın..
Ya kizlar ameliyata girmeden once bora bey ile tekrar gorusme imkani oluyormu
hi guys , can anyone recommend me pics before/after in facebook
Sagol canim ya doktoruma guveniyorum ama insan yinede biraz korkuyor iste
ya cnm fyt aralıgı ne kadar?
Canim ben ameliyat oncesi odama yerlesirken asistanindan ve hemsirelerden rica etmistim bora beyle gorusmek istiyorum diye. Sakinlestiricimi yaptiktan sonra ameliyathanenin arkasindaki bi bolumde beklettiler beni, bora bey oraya geldi. Bi 10 dk konustuk ne istedigimi tekrardan hatirlattim.
bende yarın bora beye ameliyat oluyorum kızlar.ve bu benim 3. ameliyatım daha önce 2 kez olmuştum nefes alamıyorum çok kötüyüm.umarım bora bey iyi seçimdir
bende yarın bora beye ameliyat oluyorum kızlar.ve bu benim 3. ameliyatım daha önce 2 kez olmuştum nefes alamıyorum çok kötüyüm.umarım bora bey iyi seçimdir
tşk ederim kızlar.bende gelişmeleri yazarım
Merakla haberini bekliyoruz...tşk ederim kızlar.bende gelişmeleri yazarım
dün akşamüstü ameliyatımı oldum hiçbir sorun yok tabiki yaratığa dönüşmem dışında:) yalnız bugun sabah 7 de tamponları aldı hemşire burnumdan hiç nefes alamıyorum kan dolu oldugu için mi açılır mı acaba.deniz suyu spreyide sıkıyorum ama geri fışkırıyor girmiyor bunnumun içine.bide burnunuzun içinde dikiş ipleri gözükoymuydu çok kötü oldum ben bakınca resmen gömlek diker gibi dikilmişim :)))
Gecmis olsun :) insallah hemen iyilesirsin canim... En iyisi aynaya bakma hepsi gecici, benimde günüm yaklasiyor :) hayirlisi olsun hepimiz icin.
bende aynayı elimden düşürmüyorum ben ben deilim :))) senin ne zaman nasipse
arkadaşlar bende cumartesi günü bora beye ameliyat olucam. daha önce ameliyat olanlar ağrı sızı oluyormu bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim ameliyattan kaç gün sonra gözlerim açılır acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?