Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ya kizlar ameliyata girmeden once bora bey ile tekrar gorusme imkani oluyormu

Canim ben ameliyat oncesi odama yerlesirken asistanindan ve hemsirelerden rica etmistim bora beyle gorusmek istiyorum diye. Sakinlestiricimi yaptiktan sonra ameliyathanenin arkasindaki bi bolumde beklettiler beni, bora bey oraya geldi. Bi 10 dk konustuk ne istedigimi tekrardan hatirlattim.

bende yarın bora beye ameliyat oluyorum kızlar.ve bu benim 3. ameliyatım daha önce 2 kez olmuştum nefes alamıyorum çok kötüyüm.umarım bora bey iyi seçimdir

Bende oyle yapayim icimde kalmasin :) tekrar hatirlatmak istiyoru...

dün akşamüstü ameliyatımı oldum hiçbir sorun yok tabiki yaratığa dönüşmem dışında:) yalnız bugun sabah 7 de tamponları aldı hemşire burnumdan hiç nefes alamıyorum kan dolu oldugu için mi açılır mı acaba.deniz suyu spreyide sıkıyorum ama geri fışkırıyor girmiyor bunnumun içine.bide burnunuzun içinde dikiş ipleri gözükoymuydu çok kötü oldum ben bakınca resmen gömlek diker gibi dikilmişim :)))

Gecmis olsun :) insallah hemen iyilesirsin canim... En iyisi aynaya bakma hepsi gecici, benimde günüm yaklasiyor :) hayirlisi olsun hepimiz icin.

arkadaşlar bende cumartesi günü bora beye ameliyat olucam. daha önce ameliyat olanlar ağrı sızı oluyormu bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim ameliyattan kaç gün sonra gözlerim açılır acabaa

Arkadaslar daha onceden Bora Bey'e ameliyat olanlar suan burunlarından memnun mu? Düşme falan oluyor mu? En büyük korkum sonradan düşmesi

arkadaşlar bende cumartesi günü bora beye ameliyat olucam. daha önce ameliyat olanlar ağrı sızı oluyormu bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim ameliyattan kaç gün sonra gözlerim açılır acabaa

ağrı olmuyor canım merak etme. ameliyatın ertesi günü şişlikler tavan yapıyor o yüzden gözlerini açamayan kişiler oldu mesela ben :) 3.gün akşamdan itibaren şişlikler inmeye başlıyor gözler acılıyor. öyle korkulcak bi durum yok. tek sıkıntı ağız kuruluğu, sürekli susamak, yemek yiyememek vs.. ben o konularda zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…