Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar daha onceden Bora Bey'e ameliyat olanlar suan burunlarından memnun mu? Düşme falan oluyor mu? En büyük korkum sonradan düşmesi

benim 3 ay oldu şuan memnunum. ilk alçı çıktığındaki kadar kalkık değil elbetteki biraz iniyor doktor da söylemişti ama düşme gibi bi durum yok şuan. umarım ileride de olmaz

ne zor geçiyor ilk günler pufff uyku yok ((( ameliyat olan arkadaşlar burnunuzun içi kurumasın die nasıl temizliyosunuz ben yapamıyorum hem huylanıyorum hem korkuyorum pomatla temizlemeye

benim 3 ay oldu şuan memnunum. ilk alçı çıktığındaki kadar kalkık değil elbetteki biraz iniyor doktor da söylemişti ama düşme gibi bi durum yok şuan. umarım ileride de olmaz

Albümlerinizde fotoğraflarınızı gördüm, burnunuz gerçekten çok hoş görünüyor yüzünüzüde çok güzel gitmiş :) Bora Bey'de zaten ilk yapıldığı andaki gibi kalmıcak dedi banada, çok azcık düşme oluyomuş ama normalmiş

ne zor geçiyor ilk günler pufff uyku yok ((( ameliyat olan arkadaşlar burnunuzun içi kurumasın die nasıl temizliyosunuz ben yapamıyorum hem huylanıyorum hem korkuyorum pomatla temizlemeye

İcinin kurumamasi icin kulak cubugunu badem yagina bandir ve oyle temizle. Ardindan yine kulak cubuguyla bepanthen sur, bir de kesik izi olan yerdeki dikislere bepanthen sur, emdikce sur ama. Ben 1 bucuk ay boyle surmeye devam ettim dikis izim kalmadi

Cok tesekkur ederim darisi basiniza :) evet normal bi dusme var bende de ama daha fazla dusmesinden korkuyorum ben

beni bugun çok güldürdüler dikişlerim çok gerildi sızladı ins bi sakatlık olmaz kafam takıldı (((

canım hiç korkma bende çok gülmüştüm bi ara artık cidden kötü bişey olcak diye korkmuştum bende ama hiçbişey olmadı..

içim rahatladı yaa vala akşamdan beri acaba kaymışmıdır dikişleri zorlamışmıyımdır die moralim bozuldu.saçma sapan herşeye gülüyorum yaa nedense

bu sorunun cevabıyla sizi etkilemek istemiyorum aslında kötü değil ama benim beklentim farklı ben biraz istisnayım sanırım fotolarım var istersen ordan bak kendin karar ver canm

Anladim eminim guzel olmustur beklentiniz farkli olsada :) fotograflarinizi nereden gorebilirim? Benim ameliyatim yarin cunku ve hala cok kararsizim

arkadaşlar yaa bugun 5.günüm.burnumu temizlerken sol taraftan kan geldi bişeyde yapmadım sert.4 gündür hiç kan olmamıştı normal mi acaba moralim bozuldu (((((

Kızlar merhaba bende 21 ocak günü ameliyat olucam aslında aklımda estetik yoktu ama olmuşken o da olsun dedim kemik eğriliğim var sağa doğru burun kanaması şikayetiyle gittim ameliyat dendi.. Çok heycanlıyım yüz ifadem değişir mi güzel olur mu diye.. Birbirinize çok destek olmuşsunuz yaşayan bilir nasıl bir durum olduğunu...

merhaba cnm ben kasımın 12sinde bora beye ameliyat oldum..gerçekten iyi bir doktor yalnızca ona nasıl bir burun istediğini iyice anlatmalısın hatta ameliyata girmeden hemşirelere söyle bora beyle konuşmak istiyorum diye tekrar konuş ben öle yapmıştım..şimdilik burnumla ilgili bir sorunum yok umarım seninde ameliyatın güzel geçer istediğin gibi güzel bir burnun olur...

Arkadaslar benim bugun ameliyatim vardi ve sirf tereddutlerim yuzunden eve geri dondum, olamadim ya dogal olmazsa, ya istedigim gibi olmazsa diye, cevremdeki insanlarda senin burnun o kadar kemerli, egri degil diyip vazgecirmeye calisiyolar napiyim bilemiyorum lutfen yardim edin

kendini hazır hissetmiyosan yapcak bişey yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…