Arkadaslar daha onceden Bora Bey'e ameliyat olanlar suan burunlarından memnun mu? Düşme falan oluyor mu? En büyük korkum sonradan düşmesi
benim 3 ay oldu şuan memnunum. ilk alçı çıktığındaki kadar kalkık değil elbetteki biraz iniyor doktor da söylemişti ama düşme gibi bi durum yok şuan. umarım ileride de olmaz
ne zor geçiyor ilk günler pufff uyku yok((( ameliyat olan arkadaşlar burnunuzun içi kurumasın die nasıl temizliyosunuz ben yapamıyorum hem huylanıyorum hem korkuyorum pomatla temizlemeye
Albümlerinizde fotoğraflarınızı gördüm, burnunuz gerçekten çok hoş görünüyor yüzünüzüde çok güzel gitmiş :) Bora Bey'de zaten ilk yapıldığı andaki gibi kalmıcak dedi banada, çok azcık düşme oluyomuş ama normalmiş
beni bugun çok güldürdüler dikişlerim çok gerildi sızladı ins bi sakatlık olmaz kafam takıldı(((
benim 3 ay oldu şuan memnunum. ilk alçı çıktığındaki kadar kalkık değil elbetteki biraz iniyor doktor da söylemişti ama düşme gibi bi durum yok şuan. umarım ileride de olmaz
canım hiç korkma bende çok gülmüştüm bi ara artık cidden kötü bişey olcak diye korkmuştum bende ama hiçbişey olmadı..
merhaba :) siz burnunuzdan memnun musunuz?
canım hiç korkma bende çok gülmüştüm bi ara artık cidden kötü bişey olcak diye korkmuştum bende ama hiçbişey olmadı..
bu sorunun cevabıyla sizi etkilemek istemiyorum aslında kötü değil ama benim beklentim farklı ben biraz istisnayım sanırım fotolarım var istersen ordan bak kendin karar ver canm
Kızlar merhaba bende 21 ocak günü ameliyat olucam aslında aklımda estetik yoktu ama olmuşken o da olsun dedimkemik eğriliğim var sağa doğru burun kanaması şikayetiyle gittim ameliyat dendi.. Çok heycanlıyım yüz ifadem değişir mi güzel olur mu diye.. Birbirinize çok destek olmuşsunuz yaşayan bilir nasıl bir durum olduğunu...
Arkadaslar benim bugun ameliyatim vardi ve sirf tereddutlerim yuzunden eve geri dondum, olamadimya dogal olmazsa, ya istedigim gibi olmazsa diye, cevremdeki insanlarda senin burnun o kadar kemerli, egri degil diyip vazgecirmeye calisiyolar napiyim bilemiyorum lutfen yardim edin
kendini hazır hissetmiyosan yapcak bişey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?