Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Melekcadi merhaba, ben de yakinda Bora beye ameliyat olacagim. Ben de fotograflarini gorebilir miyim lutfen mumkunse? Tesekkurler

Tesekkurler Melekcadi. Seni ekledim ama foto goremedim. Interneti pek kullanmadigim icin bu isler nasil olur bilmiyorum. Belki de senin de beni eklemen gerek? Tekrar tesekkurler

Aslında bugüne kadar böyle bir ameliyat hiç düşünmüyordum o yüzden nasıl bir burun istediğimi bilmiyorum. Burnumu seviyordum ama şimdi sağa doğru yamuk gibi geliyo nasıl bir burun yüzüme gider hiç bilmiyorum. Bir de herkes 2. ameliyatını oluyormuş galiba böyle durum yaşayanlar var mı ?

selam kızlar.bugun iç tampon kalıp ve dikişler alındı.biraz canım yandı bora beyin kolunu sıktım hatta :))))) şuan düzgün görünüyor ama çok kalkık zamanla iniceğini bildiğim için endişe etmiyorum

seni korkutmak istemem ama benim 3. oldu.ilk 2 si dokuz eylüldü maalesef.

kızlar bana lütfen yardımcı olun. 6 gün önce bora beye ameliyat oldum şuanda burnumda silikonlar duruyor 6 gün sonra alınacak silikonlar ve dikiş. Ben tam olarak nezaman rahat nefes alabilicem? yani ameliyattan önceki hayatıma tam olarak kaç gün sonra kavuşucam bunu çok merak ediyorum. nefes almayı istiyorum artıkk

Son düzenleme:

canım benim slikonlar dün alındı ama gece yine nefes alamadım tıkanıyor maalesef.ama normal sanırım.+ameliyat gününden beri 9 gündür uyudum diyemem hele gece bogaz kuruluğu mahvetti beni ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…