şuan bir yorum yapamıyorum çünkü daha kalıp bile çıkmadı çarşamba randevum var bakalım
Melekcadi merhaba, ben de yakinda Bora beye ameliyat olacagim. Ben de fotograflarini gorebilir miyim lutfen mumkunse? Tesekkurler
merhaba cnm ben kasımın 12sinde bora beye ameliyat oldum..gerçekten iyi bir doktor yalnızca ona nasıl bir burun istediğini iyice anlatmalısın hatta ameliyata girmeden hemşirelere söyle bora beyle konuşmak istiyorum diye tekrar konuş ben öle yapmıştım..şimdilik burnumla ilgili bir sorunum yok umarım seninde ameliyatın güzel geçer istediğin gibi güzel bir burnun olur...
Melekcadi, burnun cok guzel olmus. Umarim zamanla daha da guzellesir ve tam istedigin gibi olur:)
Aslında bugüne kadar böyle bir ameliyat hiç düşünmüyordum o yüzden nasıl bir burun istediğimi bilmiyorum. Burnumu seviyordum ama şimdi sağa doğru yamuk gibi geliyo nasıl bir burun yüzüme gider hiç bilmiyorum. Bir de herkes 2. ameliyatını oluyormuş galiba böyle durum yaşayanlar var mı ?
kızlar bana lütfen yardımcı olun. 6 gün önce bora beye ameliyat oldum şuanda burnumda silikonlar duruyor 6 gün sonra alınacak silikonlar ve dikiş. Ben tam olarak nezaman rahat nefes alabilicem? yani ameliyattan önceki hayatıma tam olarak kaç gün sonra kavuşucam bunu çok merak ediyorum. nefes almayı istiyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?