canım benim slikonlar dün alındı ama gece yine nefes alamadım tıkanıyor maalesef.ama normal sanırım.+ameliyat gününden beri 9 gündür uyudum diyemem hele gece bogaz kuruluğu mahvetti beni((((
kızlar bana lütfen yardımcı olun. 6 gün önce bora beye ameliyat oldum şuanda burnumda silikonlar duruyor 6 gün sonra alınacak silikonlar ve dikiş. Ben tam olarak nezaman rahat nefes alabilicem? yani ameliyattan önceki hayatıma tam olarak kaç gün sonra kavuşucam bunu çok merak ediyorum. nefes almayı istiyorum artıkk
Insallah butun sikintilariniz hemencecik gecerburnunuzun goruntusunden memnun musunuz peki?
Kızlar moralim çok bozuldu ben ameliyattan önce sorduğum zaman silikonlar çıktıktan sonra rahat nefes alabileceğim söylendi. Bir arkadaşıma sormuştum oda böyle söylemişti gerçekten artık nefes almak istiyorum ağız kuruluğundan dolayı geceleri uyuyamıyorum yaa
silikonlar çıktıktan sonrada uyuyamıcakmıyım yine
seni en iyi ben anlıyorum çünkü 9 gündür uyku yok yanımda su sürekli 10 dk da bir içiyorum.polo aldım bide nefesim rahatlasın die.tampon çıktı hala tıkanık gece
seni korkutmak istemem ama benim 3. oldu.ilk 2 si dokuz eylüldü maalesef.
evet canım bende öyleyim sürekli su içiyorum gece uyuyamıyorum. peki son olarak birşey daha sormak istiyorum Tam olarak kaç gün sonra normal hayatımıza devam edebiliyoruz. örneğin sırtüstü yatma zorunluluğumuz nezaman bitiyor
Çok geçmiş olsun canım peki ne gibi şikayetlerin oldu... Bugün tam 1 ay kaldı ameliyatıma çok korkuyorum bende
Melekcadi burnun cok guzel olmus kizlar sizin de oyle.Ben bisey merak ediyorum burun delikleri kac gun sonra yuvarlaksip sekil aliyor delikler.Yani kizlar masallah hepinizin yuvarlar hatli delikleriniz ilk tamponlar cikip bant ciktiginda delikleri burnunuzun boyle yuvarlar minik formlu muydu Sonradan sekillendiyse kac gun lazim?
hep nefes alma sıkıntıısı daha önce bide ben düşmüştüm bayılıp burnum iyice sola kaymıs nefes alamıyorudum spreylerde yaşıyodum.ameliyattan korkma ameliyat sonrası biraz sıkıntılı geçiyor.aklında ne varsa sorabilirsin taze ameliyatlıyım :)
Çok geçmiş olsun. Ameliyattan tam bir ay sonra okulum açılcak 1 aya ne durumda olur burnum brnim cildim çok hassa doktorum bana sende morarma olabilir endişelenme geçicek diye söyledi ama ne kadar sürede geçiyo ?
bugun bantlarda çıktı burnumu ilk kez gördüm :)))) ilkgünden bu yana foto koymayı denicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?