Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar merhaba 87 sayfayı tek nefeste okudum sanırım aylardır burnumu yaptırmayı düşünüorum ama hep düşüncede kalıyodu sizin sayenizde hırslandım haftaya bora karaaliden randevu alcam benim tek korkum ameliyattan sonra yüzüm ne kadar şişcek yada morarcak,, burnum nasıl olcak diye pek düşünmüorum,, eminim bu halinden daha güzel olur

tşk ederim canım.senin ne zamandı ? aklına ne geliyorsa sorabilirsin
Cok tsk sagol canim, benim ameliyatim 07 Ocak :) cok merak ediyorum burnum nasil olacak diye :) cildim hasas sanirim cok siscek ve morarcak ama yapcak birsey yok sonuc güzel olsun yeter :) tavisiye edebilcegin birseyler varmi?

Cok tsk sagol canim, benim ameliyatim 07 Ocak :) cok merak ediyorum burnum nasil olacak diye :) cildim hasas sanirim cok siscek ve morarcak ama yapcak birsey yok sonuc güzel olsun yeter :) tavisiye edebilcegin birseyler varmi?

az kalmış :)) 2. ve .3 gün epey şişiyor ama geçecek biliyosun onu düşünceksin.bide ben çok sıkılmıştım ilk hafta moralimi filan bozdum sen yapma çok zor geçiyor :) olumlu düşün

benim albümüme bak şişlikten ne hale geldim bide sonuca bak :))) korkma yani 10 günde geçer morluk şişlik.senide aramıza bekliyoruz o zaman

benim albümüme bak şişlikten ne hale geldim bide sonuca bak :))) korkma yani 10 günde geçer morluk şişlik.senide aramıza bekliyoruz o zaman

ayyy canım benim burnun mükemmel olmuş :):):) ayrıca çok morartı şişlik de olmamış sende, kamyon çarpmış olanları gördüm ben:)ve de fazla korktum:) bu çarşambaya aldım randevuyu bakalım:) ayy keşke benimki de seninki gibi olsaaaa:):)

çok tşk ederim :)) senin içinde en güzeli olur umarım

ameliyat sonrası depresyon olurmuş ne bileyim bikaç gece uyuyamamak şişlik morluk zaman geçmemesi sinirlerimi bozmuştu.bide hapşırsam yada öksürsem acaba bozuldu mu die burnum paniktim :)))
benimde bozacak eminim allah sabir versin ne diyeyim sen nasilsin hersey istedigin gibidir umarim.

benimde bozacak eminim allah sabir versin ne diyeyim sen nasilsin hersey istedigin gibidir umarim.

o zaman aklına ben geleyim geçecek yani sonuçta :))))yılbaşından sonra kontrolum var onu bekliyorum.sıkıntım hala nefes alamamak geceleri hele tamamen tıkanıyor normal mi acaba bilmiyorum.bugunde dopdolu akmıyor bide başım ağrıdı acaba hasta mı oldum bilmiyorum

merhaba yorumları okudum herkes çok memnun benim kuzenimde bora beye yaptırdı ameliyatını çok memnun kaldı. bende yaptırmak isitiyorum benim burnumda eğrilik var. bir tarafı kemerli duruyor ve sol taraftan hiç nefes alamıyorum. acaba ameliyatı sigorta karşılarmı diye merak ettim çünkü kışın özellikle ağrılarım çok oluyor. ameliyatı bora beye yaptırmaktan tereddüt etmüyorumda beni düşündüren tek şey maddiyat.

sigorta karşılamıyor canım eğer sadece deviasyon sorunu varsa devlet hastaneleri yapıyor ama estetiğide karşılaması için yine devlet hastanesinde yaptırıp yine üstüne 1000tl kadar bi ücret alıyolar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…