Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

peki ameliyat ücretleri tam olarak nekadar benim çok büyük bir işlemim yok ve kontrole giderken nekadar ücret veriliyor bilginiz varmı.

peki ameliyat ücretleri tam olarak nekadar benim çok büyük bir işlemim yok ve kontrole giderken nekadar ücret veriliyor bilginiz varmı.

benimde çok işlemim yoktu canım 2500 ortalama fiyat.. kontrole giderken yani ilk muaynede sgk 19 bağkur 31 lira diye biliyorum canım

Günaydin canim, evet sinir olmaya baslarken aaaa DUR deyim kendime aklima seni getireyim :)
bence normal nefes alamaman cünkü cogu kisi bundan sikayetci herhalde biraz daha zaman gecmesi gerekiyor birde üstelik üsütüysen ondan böyle hissediyorsundur.

Bugün tam bir haftam kaldi :)))))
Bir kac sorum olcak :)
Kac gün sonra yikanabiliyorsun? :)
Kan Tahlileri oldugu gün sadece kanmi aliyorlar? (ben 05 Ocakta gitcem iki gün önce)
Morluk ve sislikler icin Bora bey ne önerdi sana?
Ve son soru sen ameliyata saat kacta girdin?

Öptüüüüm :)

arkadaslarr bende ameliyat olma aşamasindayim hatta gun alicam ama kabuslar goruyorumm cem bey ve bora bey arasinda kaldim herhangi bir tavsiyeniz var mi iyi veya kötü zor durumdayim

hemen cvplayım :))) duş olayı ben 2 gün sora yaptım annem yaptırdı :)))vucut sorunu yıkamada deilde saç yıkaması evde zor çünkü dikişlerden arkaya ben kafamı egemiyordum.ikincisi bende 2 gün önce gittim.doktor foto filan çekti yapacaklarını anlattı bana gösterdi.sonra kan tahlili daha sonra tahlile anestesiciye yönlendirdi orda bikaç soru sordu işte sigara içiyon mu daha önce amliyat oldun mu kilon yaşın filan sorular soruldu.daha sonra hasta kartı verildi gönderildim.ilaçlar yazdı ameliyattan sonra:antibiyotik agrı kesici,deniz suyu bide morluk için jel yazdı.gözaltımı almıştı jel hemen ama üstü kaldı bi süre tabi.bana 3.30 yazdılar hastanede olma saatimi.oda verdiler orda ameliyat kıyafeti verdiler.sonra hemşire geldi damar yolu açtı :))))) aldılar götürdüler DDD umarım yardımcı oldum kuzum

arkadaslarr bende ameliyat olma aşamasindayim hatta gun alicam ama kabuslar goruyorumm cem bey ve bora bey arasinda kaldim herhangi bir tavsiyeniz var mi iyi veya kötü zor durumdayim

cem beyide duydum hatta ilk öna randevu alcaktım yurtdışındaydı tesadüfen bora bey oldu şimdilik şekil olarak memnunum ama nefes için bişey diyemicem suan daha erken.ama iyi bir doktor bence bora bey

Sago canim ya tabiki yardimci oldun, bir sorum daha olcak simdi :) benim ilk görüsmede resimlerim cekilmisti tekrarmi cekilcek canim? Yoksa ilk görüsmeden cekilmeyenlerinmi cekiliyor resmi :)

kızlar birşey sormak istiyorum ameliyat olalı 19 gün oldu burun kanatlarımdan birisi daha büyük gibi bundan dolayı burnum biraz yamuk görünüyor. sizdede böyle birşey oldumu acaba o tarafı şişmi ondanmı öyle görünüyor bu zamanla düzelirmi sizce

19 gün daha çok erken canım şişlikten öyle görünüyodur düzelir tabiki

canım nefes problemin varmı şu anda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama nefesle ilgili bi problemim yok estetik açısından olucam ben nefes problemi çıkar ameliyattan sonra diye çok korkuyorum

sadece geceleri bazen tıkanıyorum canım onun dışında yok

sadece geceleri bazen tıkanıyorum canım onun dışında yok

istanbulda oturuyorum ama burda istediğim doktorlar pahalı geldi bana bi problem çıkmazsa haziranda olmayı düşünüyorum burdaki fiyatlar pahalı olunca can beyle bora bey arasında kaldım birde cnm ne kadara ameliyat olduğunu bi sakıncası yoksa özelden msj atarmısın

anladım canım doktor seçimi en önemli karar iyi araştır bende bianda hevesle karar verdim hemen olsun gibisinden... bende vizelerimden önceki bayram tatilini değerlendireyim derken 1 haftada karar verdim net olarak nerdeyse.. ama sabredebilirsin beğendiğin istediğin doktorlara olmak için birikim yapıp daha sonra da olabilirsin..

özel msj attım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…