Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

iyiyim cnım bugun kontrole gittim bora beye :) sorun yok dedi sol tarafımda ödem olmuş sertlik ona masaj verdi iki hafta sonra gitcem yine.seninde günün az kaldı nasılsın :))
Sevindim canim herseyin yolunda olmasina. Benim cook az kaldi yaa heyecanliyim umarim burun istedigim gibi olur ve yakisir bana :)

ameliyat olup da kaybolanlar nereye gitti cok merak ediyorum... gelin şuraya yahu soracaklarımız var!!!

arkadaşlar bnde burun estetiği yaptirmak istiyorum şiddetle hangi doktoru tavsiye edersiniz izmirde yarim edin

ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)

fidann resimlerini özelden gönderebilirmisin canm bn yeni üye oldum resimleri göremiyorum yaptirmak istiyorum bnde yardimci olursan sevinirim

kime ameliyat oldun cnm memnunmusun

Ekolde Bora beye oldum. Ilk gecem cok zor gecti ama dun aksam yattim daha yeni uyandim. Dun tamponlar alindi ve cooook rahatladim. Burun sekli icin birsey demek icin daha erken. Suanda cok kalkik ama hic kafama takmiyorum inecegini biliyorum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…