Naber canim? Burnundan naber? :)çekilmez o zaman benim çekilmemişti :)))
Naber canim? Burnundan naber? :)
Sevindim canim herseyin yolunda olmasina. Benim cook az kaldi yaa heyecanliyim umarim burun istedigim gibi olur ve yakisir bana :)iyiyim cnım bugun kontrole gittim bora beye :) sorun yok dedi sol tarafımda ödem olmuş sertlik ona masaj verdi iki hafta sonra gitcem yine.seninde günün az kaldı nasılsın :))
Sevindim canim herseyin yolunda olmasina. Benim cook az kaldi yaa heyecanliyim umarim burun istedigim gibi olur ve yakisir bana :)
Facebook kullaniyormusun? :) orda burnumu görebilirsin istersen :) burnum kemerli ve ucu düsük...olur olur pozitif düşün :)))) senin burnun nasıl peki kemerli mi
olur olur pozitif düşün :)))) senin burnun nasıl peki kemerli mi
Ozel mesaj hakkim daha dolmamis :-((((( geri yazamiyorum. Sen bana ozelden yaz seni nasil bulacagimi profil resmini biraz tarif et ben sana heeemeeenteklif yollayim hehe...
Kızlar çok az günüm kaldı çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
arkadaşlar bnde burun estetiği yaptirmak istiyorum şiddetle hangi doktoru tavsiye edersiniz izmirde yarim edin
ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)
nasıl bir burnun var? estetik dışında deviasyon gibi sağlık sorunların varmı?
Sonuda ameliyat oldumilk gecemi atlattim hehe...
kime ameliyat oldun cnm memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?