Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canımm çokk gecmiş olsn umarım şuan iyisndr hadi atlattn bak geldi gecti bile bundan snrası sadece sabırr başka bşey degıl aklına takılan olursa faceden yaz
Cok tsk sirine :) iyiyim hehe. Evet yaa sandigimdan daha iyi gecti hersey... tamam yazarim :)))) tsk

Bu pazartesi olucam ameliyatımı hemen gelsin geçsin istiyorum :) inşallah güzel olur :) 1 aylık okulum tatile gircek o arada iyice iyileşmeye başlar umarım :)

yazarsın burdan gelişmeleri ameliyattan sonra deneyimli olarak bizde yardımcı oluruz :))

kararsızım ben hala doğal gorunmez yağay durur dıye cok korkuyorum doktor ufuk bırkay da ıyı bır doktormus kıme gıtsem bilemedim et ve kemık alıncak benım hazır gırmısken egrılıkte var oda duzelsın ıstedım amacım dogal gorunmesı bora bey amacım dogal bı burun dedı ama korktum törpüleme işinden.

kımı estetıklı burunlara bakıyorum ınanılmaz yapay ya cok torpulemısler ya cok kaldırmıslar karsıdan ben estetıtıgm dıye bagırıyor.

silikonlar çikarken aciyor mu 1 haftadan beri cekmediğim çile kalmadi bogazim aft olmus oldugu gbi su nefes bile izdirap veriyr artik umarim bi de su silikonlar çikarken acimaz

silikonlar çikarken aciyor mu 1 haftadan beri cekmediğim çile kalmadi bogazim aft olmus oldugu gbi su nefes bile izdirap veriyr artik umarim bi de su silikonlar çikarken acimaz

çogunun acımıyorda benim biraz acımıştı canım.inş senin sıkıntısız olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…