Kizlaaaaar bura coooook bos kalmis yaa nerdesiniz??? :)
Cok tsk sirine :) iyiyim hehe. Evet yaa sandigimdan daha iyi gecti hersey... tamam yazarim :)))) tskcanımm çokk gecmiş olsn umarım şuan iyisndr hadi atlattn bak geldi gecti bile bundan snrası sadece sabırr başka bşey degıl aklına takılan olursa faceden yaz
Bol sanslar dilerim sana :) bende gecen hafta pazartesi oldum.kislar yrn 13 te oluyorummmmmmmmmmmm ameliyat bir garip duygu karmaşasi içindeyim
Gecmis olsun. Herkeste ayni olmuyor. Kac saat surdu ameliyatin?oldummmm dün yanliz cok morardim öle böle değil normal mi ki sizde nasıl ?
oldummmm dün yanliz cok morardim öle böle değil normal mi ki sizde nasıl ?
oldummmm dün yanliz cok morardim öle böle değil normal mi ki sizde nasıl ?
korkmaa herşey güzel olucak :)))) hepimiz atlattık benim bile 1 ay olcak nerdeyse
Bu pazartesi olucam ameliyatımı hemen gelsin geçsin istiyorum :) inşallah güzel olur :) 1 aylık okulum tatile gircek o arada iyice iyileşmeye başlar umarım :)
Burnun çok güzel olmus. Hayırlısı olsun. Ben de birkac ay içinde Bora Beye ameliyat olabilirim. Kaç para ödedin acaba toplam? Bora Bey genelde 2500TL alıyormus dogru mu?
Kizlar nekadar sure sonra normal gulebiliyorsun :) robot gibi hissediyorum kendimi :)))))
ameliyatı ortalama ne kadara yapıyor acaba???
Hmm peki canim :) daha varmis yaaa :))))) sabiiiiiir...biraz daha vaktin var daha durrPPPP 2 3 hafta sürer
silikonlar çikarken aciyor mu 1 haftadan beri cekmediğim çile kalmadi bogazim aft olmus oldugu gbi su nefes bile izdirap veriyr artik umarim bi de su silikonlar çikarken acimaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?